• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۶۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

نگاهی به برنامه‌های رادیو فرهنگ

«ققنوس»؛ پرواز در آسمان ادب و هنر با یاد محمود حکیمی، پرتره‌ای از احمد پژمان در «مستند فرهنگ» و  پخش زنده هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی–اسلامی «هدی» تقدیم شنوندگان رادیو فرهنگ می‌شود.

نگاهی به برنامه های رادیو فرهنگ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، برنامه «ققنوس» بیست و سوم شهریورماه، از گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ، با گفت‌و‌گو‌هایی ویژه و بخش‌های متنوع، به بررسی رویداد‌های ادبی و هنری روز می‌پردازد.

روز یکشنبه ۲۳ شهریور، ساعت ۱۵، برنامه «ققنوس»، با تهیه‌کنندگی و سردبیری مریم مردانی با گویندگی مهدی محمدیان و نویسندگی معصومه علوی‌نکو همراه شنوندگان رادیو فرهنگ است، تا آنها را با تازه‌ترین خبر‌ها و تحلیل‌ها از حوزه ادب و هنر کشور آشنا کند.

در بخش نخست، سید علی کاشفی خوانساری، سخنران و پژوهشگر ادبیات، در گفت‌وگویی به نشست «عصر محمود حکیمی» و مرور آثار و اندیشه‌های این نویسنده نامدار، در نخستین سالروز درگذشت وی می‌پردازد.

در ادامه، شاهنگی، نویسنده، درباره کتاب تازه خود با عنوان «دل و دریا» صحبت می‌کند و روند شکل‌گیری و مضامین این اثر را برای شنوندگان شرح می‌دهد.

سپس، «تقوایی»، دبیر» کنگره پیامبر اعظم» به تشریح اهداف و برنامه‌های این کنکره می‌پردازد و اهمیت آن را در حوزه فرهنگ و معارف اسلامی تبیین می‌کند.

همچنین، بخش «به قدر تشنگی» با اجرای «سعید یوسف‌نیا» بخشی شنیدنی و متفاوت از «ققنوس» امرپز است که ساعت ۱۵ روی موج اف‌ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز از رادبو فرهنگ پخش می‌شود.

نگاهی به برنامه های رادیو فرهنگ

برنامه «مستند فرهنگ»

برنامه «مستند فرهنگ» یکشنبه ۲۳ شهریور، با روایت زندگی و آثار زنده‌یاد احمد پژمان، آهنگساز برجسته کشورمان، از رادیو فرهنگ پخش می‌شود.

در این مستند رادیویی که گروه تولید و تأمین، رادیو فرهنگ به تهیه‌کنندگی و روایت حمیرا فراتی اماده کرده است از صدای زنده یاد پژمان در روایت زندگی خود و معرفی آثارش استفاده شده است.

احمد پژمان، از نام‌آورترین آهنگسازان موسیقی کلاسیک و فیلم در ایران، در ۸ شهریور ۱۴۰۴ چشم از جهان فروبست.

او سال ۱۳۱۴ متولد شد و پس از گذراندن دوره هنرستان عالی موسیقی در تهران، برای ادامه تحصیل به وین اتریش رفت.

پژمان با خلق آثاری در حوزه موسیقی سمفونیک، مجلسی، کرال و موسیقی متن فیلم، جایگاهی ویژه در تاریخ موسیقی معاصر ایران به دست آورد.

از آثار ماندگار او می‌توان به اپرای «مانا و مانی»، «سمفونی خرمشهر»، قطعه ارکسترال «چهارگاه» و موسیقی متن فیلم‌هایی، چون «دایره مینا» و «سفر سنگ» اشاره کرد.

وی در کنار فعالیت‌های هنری،  سال‌ها به آموزش و پرورش نسل تازه موسیقی‌دانان ایران پرداخت.

«مستند فرهنگ» ساعت ۱۴:۳۰، با روایتی شنیدنی، مروری بر زندگی هنری، اندیشه و میراث ماندگار این موسیقیدان فقید خواهد داشت، تا یاد و نام او در حافظه فرهنگی ایران زنده بماند.

نگاهی به برنامه های رادیو فرهنگ 

هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی–اسلامی «هدی»

ویژه برنامه هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی–اسلامی «هدی» از ۲۳ تا ۲۸ شهریورماه به‌صورت زنده از محل شبستان اصلی مصلی امام خمینی (ره) تهران بزرگ روی آنتن شبکه رادیویی فرهنگ می‌رود.

شبکه رادیویی فرهنگ، هم‌زمان با برگزاری هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی–اسلامی «هدی»، ویژه‌ برنامه‌ای زنده را با تهیه‌کنندگی یلدا احتشامی و گویندگی فیروزه آدابی، از ساعت۱۸:۴۵ مستقیما از محل اصلی شبستان مصلی امام خمینی (ره) تهران بزرگ از رادیو فرهنگ پخش می‌کند.

این برنامه که طی روز‌های ۲۳ تا ۲۸ شهریورماه در جدول پخش شبکه قرار دارد، با رویکردی ترکیبی به معرفی تازه‌ترین دستاوردها، طرح‌ها و محصولات تولیدکنندگان داخلی در حوزه پوشاک ایرانی–اسلامی می‌پردازد.

بخش‌های متنوعی همچون گفت‌و‌گو با طراحان، تولیدکنندگان، فعالان مد و لباس، و کارآفرینان این حوزه، در کنار معرفی طرح‌های شاخص و بررسی روند توسعه پوشاک منطبق با هویت فرهنگی ایرانی، در طول برنامه گنجانده شده است.

نمایشگاه پوشاک ایرانی–اسلامی هدی با حضور ده‌ها غرفه از استان‌ها و شهر‌های مختلف کشور، فرصتی برای بازدیدکنندگان فراهم می‌کند تا با جدیدترین مدل‌ها، پارچه‌ها و شیوه‌های طراحی آشنا شوند.

همچنین، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و بخش‌های ویژه معرفی سبک‌های نوین طراحی با حفظ اصالت و ارزش‌های فرهنگی، بخش دیگری از برنامه این رویداد است.

پخش زنده این نمایشگاه از شبکه رادیویی فرهنگ، ضمن بازتاب تلاش فعالان داخلی، نقش مهمی در تقویت فرهنگ‌سازی و حمایت از تولیدکنندگان بومی در حوزه پوشاک ارزش‌مدار ایفا می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)