• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۷۸۰۷
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴
اجتماعی » جامعه و شهری
زاکانی اعلام کرد:

۳ ایستگاه مترو و ۲۰۱ اتوبوس در تهران به بهره‌برداری می‌رسد

شهردار تهران از افتتاح ۳ ایستگاه مترو تا آبان امسال خبر داد و گفت: همچنین قرار است هفته آینده ۲۰۱ اتوبوس جدید رونمایی شود. 

۳ ایستگاه مترو و ۲۰۱ اتوبوس در تهران به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، علیرضا زاکانی درباره بازه زمانی واردات ۷۹۱ واگن به ناوگان مترو نیز گفت: ۳ تا ۳.۵ سال طول خواهد کشید تا تمام رام‌ها وارد خطوط مترو شوند. ۱۰ رام نخست به‌صورت کامل وارد خواهد شد و باقی آنها با ورود قطعات در داخل کشور تولید می‌شود. 
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به تست گرم بخش پایانی خط ۷ متروی تهران، گفت: تست گرم ایستگاه ورزشگاه تختی به عنوان انتهایی‌ترین ایستگاه خط ۷ در بخش شرقی انجام شد و در ماه‌های مهر و آبان ۳ ایستگاه افتتاح خواهد شد که یکی از آنها ایستگاه ورزشگاه تختی خواهد بود.
شهردار تهران با بیان اینکه ایستگاه‌های حضرت مریم (س) و سرباز نیز در نوبت بهره‌برداری قرار دارند، تصریح کرد: ۱.۸ کیلومتر به خطوط دومسیره و ۱.۶ کیلومتر به خط ۷ اضافه می‌شود؛ بنابراین هم خطوط افزایش پیدا می‌کند و هم ویژگی ایستگاه تختی به‌گونه‌ای است که به‌واسطه استقرار زیرساخت‌های مناسب و در جهت کاهش سرفاصله‌ها، تا پایان سال فاصله حرکت قطار‌های خط ۷ به زیر ۸ دقیقه خواهد رسید.
ورود ۲۰۱ اتوبوس جدید 
زاکانی همچنین از رونمایی از ۲۰۱ دستگاه اتوبوس جدید در پایتخت تا پایان شهریور خبر داد. به گفته علیرضا زاکانی، به منظور تداوم روند تامین و واردات اتوبوس‌های دیزلی و برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت، در همین راستا هفته آینده ۲۰۱ دستگاه اتوبوس جدید رونمایی خواهد شد.
وی از واردات ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین به تهران هم خبر داد و افزود: تعدادی از این اتوبوس‌ها را از چین تحویل گرفتیم و به سمت گمرک در حال حرکت است و تا پایان سال به تدریج به ناوگان اضافه خواهند شد.
استمرار جدی طرح ساماندهی دستفروشان
شهردار تهران در مورد وضعیت ساماندهی دستفروشان در معابر تهران نیز گفت: در مورد ساماندهی دستفروشان مجموعه شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران یک کار جدی را آغاز کرد و این کار استمرار هم دارد.
 زاکانی افزود: به واسطه شرایطی که در کشور اتفاق افتاد، حقیقت امر این بود که ما سخت‌گیری زیادی اعمال نکردیم، چراکه اقتضای شرایط چنین بود، اما در ماه‌های اخیر مجدداً در جهت برقراری نظم و انضباط، اقدامات جدی طراحی شده است.
شهردار تهران در توضیح اقدامات جدی شرکت ساماندهی مشاغل برای ساماندهی دستفروشان گفت : اقدامات زیادی به ویژه برای ساماندهی دستفروشان در داخل مترو و همچنین ساماندهی محیط‌های شهری، معابر و مسائل مشابه در حال انجام است تا وضعیت چهره شهر بهبود یابد.
زاکانی در ادامه درباره وضعیت نظافت شهر که نسبت به گذشته مناسب نیست، اظهار کرد: در مورد وضعیت نظافت شهر همکاران ما در این حوزه تلاش خود را انجام می‌دهند، اما در مقطعی به دلیل بازگشت اتباع و کاهش ظرفیت آنها، با افت مواجه رو‌به‌رو شدیم و حرف شما درست است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در صدد جبران این موضوع هستیم، افزود: با وجود این محدودیت‌ها، برنامه‌ریزی‌های جدیدی در دستور کار قرار گرفته است تا کیفیت خدمات در حوزه نظافت شهر ارتقاء یابد و رضایت شهروندان بیش از گذشته جلب شود.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
دستگیری یکی از گروهک‌های تروریستی منافقین در البرز
­قهرمانی شمشیرباز نوجوان ایران در جام جهانی سنگال
کشته و زخمی شدن ۷ کودک براثر انفجار مهمات در افغانستان
کشف بیش از ۹ تن کود شیمیایی قاچاق در آرادان
تقدیم استوارنامه سفیر ایران به رئیس جمهور ساحل عاج
بررسی مشکلات زیرساختی جعفرآباد در جلسه با نمایندگان استان قم
گام بلند سپاه کهنوج در توسعه زیرساخت‌ها
مدیران باید پاسخگوی واقعی مردم باشند و رضایتمندی جامعه اولویت دولت است
افتتاح طرح انتقال آب شهرستان رابر؛ به زودی
اجرای پویش کودکان سایبری در آذربایجان شرقی
ادامه افتتاح طرحهای دهه فجر در کرمان
رتبه سوم آذربایجان شرقی در طرح ملی ایران دیجیتال
بررسی روند اجرای طرح ملی محور کرمان–دیهوک
تولید در بخش کشاورزی، شیلات و دامپروری باید دانش بنیان شود
ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا‌ها قم از فردا
بهره برداری از مرکز اورژانس اجتماعی کلیبر
حماسه جاودانه ۲۲ بهمن کرمان از شهر تا روستا
شهداب با پیروزی جایگاه دوم جدول را حفظ کرد
پایان لیگ وزنه برداری بانوان ایران با قهرمانی فولاد مبارکه سپاهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، پنج شنبه ۲۳ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)