• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۸۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
اقتصادی » آب و انرژی

طرح «همیار گاز» در مدارس تهران اجرا می‌شود

سخنگوی شرکت گاز استان تهران اعلام کرد: این شرکت در سال تحصیلی جدید طرح «همیار گاز» را با هدف ترویج فرهنگ ایمنی و مصرف بهینه گاز طبیعی در مدارس استان اجرا می‌کند.

طرح «همیار گاز» در مدارس تهران اجرا می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی‌اصغر نوایی با بیان اینکه شرکت گاز استان تهران از سال‌های گذشته به اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه مصرف گاز طبیعی پی برده و توجه ویژه‌ای به آموزش دانش‌آموزان دارد، گفت: دانش‌آموزان با توجه به نقش کلیدی خود در خانواده‌ها، انتقال‌دهنده فرهنگ صحیح مصرف و ایمنی گاز به‌شمار می‌روند، چراکه آنها پس از دریافت آموزش‌های لازم، این آموزه‌ها را به خانواده‌ها منتقل می‌کنند و به این ترتیب تأثیر آموزش‌ها از مدارس به درون خانواده‌ها و جامعه تسری می‌یابد.

وی ادامه داد: شرکت گاز استان تهران با جدیت سال‌هاست در مدارس مختلف استان حضور فعال دارد و آموزش‌های کاربردی درباره نکات ایمنی، مصرف بهینه و خطرات احتمالی گاز طبیعی را به دانش‌آموزان ارائه می‌دهد. این آموزش‌ها در قالب کلاس‌های تئوری و عملی در مدارس ارائه می‌شود.

سخنگوی شرکت گاز استان تهران با اشاره به آموزش بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز در سال تحصیلی گذشته گفت: کالا‌های فرهنگی متنوع بین دانش‌آموزان توزیع شد. این کالا‌ها به‌گونه‌ای طراحی شدند که علاوه بر آموزش نکات ایمنی، دانش‌آموزان را به مصرف بهینه و مسئولانه گاز تشویق می‌کرد.

نوایی یکی از نقاط قوت طرح همیار گاز در مدارس را حضور شخصیت محبوب «آقای ایمنی» دانست و افزود: اجرا برنامه‌های تعاملی و جذاب برای دانش‌آموزان، مفاهیم ایمنی را ساده و قابل فهم می‌کند. این شخصیت ارتباط مؤثر و دوستانه‌ای با نسل جوان برقرار کرده است و توانایی افزایش انگیزه آنان برای رعایت نکات ایمنی و آموزش به خانواده را دارد.

وی اظهار کرد: زمانی که کارشناسان شرکت گاز استان تهران به مدارس مراجعه می‌کنند، پس از ارائه آموزش‌های لازم در زمینه مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی، بخش پرسش و پاسخ برگزار می‌شود تا دانش‌آموزان بتوانند آموخته‌های خود را مرور کنند و در فضای تعاملی به پرسش‌ها پاسخ دهند. در پایان این فرآیند دانش‌آموزانی که بیشترین مشارکت، دقت و آمادگی را از خود نشان دهند، به‌عنوان «همیار گاز» مدرسه معرفی می‌شوند تا نقش مؤثری در ترویج فرهنگ ایمنی و مصرف بهینه گاز بین همسالان و خانواده‌های خود ایفا کنند.

رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان تهران با اشاره به اینکه دانش‌آموزان در ادامه روند آموزشی طرح «همیار گاز»، اقدام به خلق آثار هنری همچون نقاشی، کاردستی، شعر و سایر فعالیت‌های خلاقانه می‌کنند، افزود: این کار‌ها بازتاب‌دهنده درک آنها از مفاهیم آموزشی است. شرکت گاز استان تهران هم به‌منظور تشویق این مشارکت ارزشمند، با اهدای جوایز و هدایای فرهنگی از دانش‌آموزان برتر تقدیر به عمل می‌آورد و زمینه‌ای برای پرورش خلاقیت، مسئولیت‌پذیری و فرهنگ‌سازی پایدار در نسل آینده فراهم می‌سازد.

نوایی به موفقیت سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: شرکت گاز استان تهران امسال نیز با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی قصد دارد طرح «همیار گاز» را با قدرت و گستردگی بیشتر در سال تحصیلی جدید اجرا کند. این برنامه با همکاری مدارس، معلم‌ها، والدین و ناظران اچ‌اس‌ئی تلاش می‌کند فرهنگ مصرف ایمن و بهینه گاز را در بین نسل آینده نهادینه سازد و از بروز حوادث احتمالی جلوگیری کند.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری برای آموزش دانش‌آموزان نه‌تنها سبب ارتقای ایمنی خانواده‌ها می‌شود، بلکه در حوزه انرژی و حفاظت از منابع طبیعی کشور در بلندمدت اهمیت بسیاری دارد. مدیران شرکت گاز استان تهران بر این باورند که آموزش نسل جوان، کلید دستیابی به مصرف مسئولانه و پایدار انرژی در ایران است.

سخنگوی شرکت گاز استان تهران اظهار کرد: این طرح که با همکاری آموزش‌وپرورش و مدیران مدارس اجرا می‌شود، یکی از نمونه‌های موفق فرهنگ‌سازی برای مدیریت مصرف انرژی کشور به‌شمار می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار نمایشگاه اکسپو کودک دوحه ۲۰۲۵ با حضور موفق غرفه ایران
طعم شیرین انار و هنر دست‌ها در جشنواره پررونق روستای فرسمانه تفرش
بازچرخانی آب، راهکاری پایدار برای مدیریت و صرفه‌جویی در منابع آبی
دزفول عاری از بیماری وبا
ریزش معدن در دربید با دو مصدوم
۲۰ آبان، آخرین فرصت برای ثبت نام رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی تولید یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در مرند
کشف گنجینه‌ای ۲۰۰ قطعه‌ای از آثار باستانی، تاریخی در بوشهر
تأمین بیش از ۳۰۵ هزار تن نهاده دامی در کرمانشاه
دست ایران در تعداد و تنوع موشک‌ها پر است
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
مروری بر خبر‌های ۱۷ آبان در ۱۲۰ ثانیه
تاکید بر پرداختن به جنگ ۱۲ روزه با استفاده از موسیقی و نمایش
سدهایی که نیمه خالی مانده‌اند
بهسازی و آسفالت راه دسترسی امامزاده عبدالله در اندیکا
ورود قطار گردشگری مثلث طلایی به راه‌آهن اصفهان
مروری بر برخی برنامه‌های متنوع سیما
مدیریت منابع آب باید به حوضه‌های آبریز مستقل واگذار شود
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)