• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۸۷۳۹
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
اجتماعی » محیط زیست

رونمایی سامانه هوشمند مدیریت امور حقوقی، مجلس و قرارداد‌های سازمان حفاظت محیط زیست

سامانه جامع هوشمند مدیریت امور حقوقی، مجلس و قرارداد‌های سازمان حفاظت محیط زیست با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و دادستان کل کشور رونمایی شد.

رونمایی سامانه جامع هوشمند مدیریت امور حقوقی، مجلس و قرارداد‌های سازمان حفاظت محیط زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در روز نخست از همایش دو روزه نقش و جایگاه قوه قضائیه در حفاظت و صیانت از حقوق محیط زیست، سامانه جامع هوشمند مدیریت امور حقوقی، مجلس و قرارداد‌های سازمان حفاظت محیط زیست با حضور شینا انصاری رییس سازمان حفاظت محیط زیست و محمدکاظم موحدی آزاد دادستان کل کشور رونمایی شد.

متمرکز کردن اطلاعات مربوط به پرونده‌های محیط زیستی، ارائه گزارش‌های آماری، حفظ امینت اطلاعات، ثبت کامل اطلاعات پرونده‌های محیط زیستی، توزیع هوشمند پرونده‌ها و اطلاعیه‌ها به طرفین پرونده‌ها، امکان تعریف فرآیند حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست، ارجاع هوشمند پرونده‌ها به کارشناس مربوطه و تهیه پرونده الکترونیکی از جمله کارکرد‌های سامانه مذکور است.

امید حاجتی، معاون توسعه مدیریت و حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست، در این همایش اظهار کرد: این همایش در ۲۵ و ۲۶ شهریور طی دو روز برگزار می‌شود، در روز اول رونمایی از سامانه جامع حقوقی محیط زیست و سامانه هوشمند مجموعه قوانین محیط زیست در راستای تدوین لوایح از طریق این سامانه هوشمند را خواهیم داشت.

وی همچنین عنوان کرد که در روز دوم نشست مذکور، مباحث تخصصی شده و نشست به صورت ویژه بر موضوعات مربوط به دیوان عدالت اداری متمرکز می‌شود و کارگاه‌هایی دراین حوزه برگزار می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست، با اشاره به دستور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در خصوص بررسی چالش‌های پیش روی حکمرانی فعلی حوزه محیط زیست، توضیح داد: پایه و اساس اقدامات در این راستا توسعه پایدار است، یعنی در کنار حفاظت از محیط زیست خود را پاسخگو می‌دانیم که پاسخگوی نیاز‌های توسعه باشیم و باید طبق اسناد مشخص و با هماهنگی قوا گام‌های لازم را برداریم.

حاجتی افزود: اهمیت توجه ویژه به پیاده سازی سند آمایش سرزمین کشور مهم است که هرچه تاخیر در اجرای صحیح آن داشته باشیم و بدون توجه به نیاز‌های اکولوژیک بارگزاری انجام دهیم چالش‌های عظیمی خواهیم داشت. کما اینکه چالش‌های حوزه آب خود را نمایان کرده است.

وی ادامه داد: قوانین ارزشمندی در حوزه محیط زیست وجود دارد که معمولا از اثربخشی مناسب برخوردار نیستند و یا با اختیارات منطقه‌ای اثربخشی حداقلی دارند، لذا تنقیح قواعد محیط زیست را در دستور کار قرار دادیم. دنبال این هستیم بتوانیم نظام مهندسی محیط زیست را برقرار کنیم.

معاون توسعه مدیریت و حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست، با اشاره به ارائه پیشنهاد تشکیل شورای حفظ محیط زیست، گفت: انتظار داریم رسیدگی فوری به پرونده‌های محیط زیستی رخ دهد، تشکیل شعب ویژه رسیدگی به آنها را داشته باشیم. خواهش داریم گزارش‌هایی که از محیط زیست به مراجع قضایی ارائه می‌شود مبنای صدور احکام کیفری قرار گیرد و به حوزه‌های کارشناسی ارجاع نشود. انتظار داریم قائم مقامی سازمان محیط زیست در دعاوی رفع تصرفات در مناطق تحت مدیریت پذیرفته شود چراکه در محاکم، چون مناطق در حاکمیت سازمان منابع طبیعی است نمی‌توانیم از موضوعات دفاع کنیم.

حاجتی گفت: خواهش داریم در شورا‌های منطقه‌ای از دور زدن قوانین جلوگیری شود و قبل از ارزیابی آثار محیط زیستی اجازه شروع طرح‌ها را ندهند که ذی نفع و چالش‌های قضایی در پرونده‌ها ایجاد کند. از سوی دیگر خواهش و انتظار داریم طبق سیاستی که در کشور‌های پیشرفته دنبال می‌شود ما نیز صدور احکام سبز را در حوزه‌های محیط زیستی داشته باشیم، به ویژه برای اشخاص حقوقی این امر رخ دهد که اثرش در جبران تخریب‌های زیست محیطی بیشتر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)