• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۹۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۸
همدان » علمی و فرهنگی

۴۴ پروژه آموزشی جدید آماده بهره‌برداری

مدیرکل آموزش و پرورش همدا ناز تکمیل و بهره‌برداری ۴۴ پروژه آموزشی در آستانه سال تحصیلی جدید خبر داد.

۴۴ پروژه آموزشی جدید آماده بهره‌برداری

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،  رسول شیدایی بیان  کرد: نهضت عدالت آموزشی در ۳ محور زیرساخت، تجهیزات و توانمندسازی معلمان در حال پیگیری است.

وی گفت: امسال، پروژه مهر با شعار «مهر برای ایران، مهر برای مدرسه» و با هدف ایجاد فضایی شاد و آرام برای دانش‌آموزان، آغاز شده است. 

شیدایی با بیان اینکه بیش از ۳۲۴ هزار دانش‌آموز در دو هزار ۵۴۳ مدرسه و ۱۱ هزار و ۵۶۲ کلاس درس ساماندهی شده‌اند، ادامه داد:  حدود ۱۶ هزار و ۲۳ دانش‌آموز کلاس اولی  نام نویسی شده اند که ۹۷درصد آنها ثبت‌نام خود را تکمیل کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان، نهضت عدالت آموزشی را در سه محور اصلی عنوان کرد و گفت: از مجموع ۱۱۸ پروژه آموزشی شناسایی‌شده، شامل مدارس کانکسی، تخریبی و نیمه‌تمام، ۴۴ پروژه تا پیش از مهرماه به بهره‌برداری رسیده و مابقی تا بهمن‌ماه تکمیل خواهند شد.

وی گفت: دانش‌آموزانی که هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند، به‌ویژه در مقطع متوسطه، می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین مدرسه محل سکونت خود اقدام کنند.

شیدایی  از ۱۸ پروژه عمرانی در حال اجرا  این استان خبر داد و گفت: این پروژه ها  شامل جایگزینی ۴ مدرسه کانکسی، بازسازی ۱۷ مدرسه تخریبی، تکمیل ۶۳ مدرسه نیمه‌تمام و کاهش تراکم در ۲۳ مدرسه پرجمعیت است.

شیدایی اظهار داشت: ۴۴ پروژه پیش از مهرماه به بهره‌برداری رسیده و مابقی تا بهمن‌ماه تکمیل خواهند شد تا هیچ دانش‌آموزی در کلاس درس غیراستاندارد نباشد.

وی با تأکید بر تأمین تجهیزات آموزشی مانند تخته‌های هوشمند، به‌ویژه در هنرستان‌ها، به منظور افزایش کیفیت آموزش است، عنوان کرد: طرح‌های «توانا» و «سفر یادگیری» با هدف ارتقای دانش و مهارت‌های معلمان و استفاده از روش‌های نوین تدریس اجرا شد که تاکنون بیش از هفت هزار و ۳۰۰ معلم ابتدایی و ۲۰۰۰ معلم متوسطه در این آموزشی شرکت کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان در خصوص کمبود نیروی انسانی، مدیرکل آموزش و پرورش همدان اعلام کرد که این استان با کمبود حدود ۱۴۰۰ معلم رو‌به‌رو است، عنوان کرد: ۸۵۱ نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و ۵۴۹ نفر از طریق آزمون ماده ۲۸ جذب شده‌اند.

وی با بیان از معلمان حق‌التدریس شاغل، بازنشسته و همچنین ۱۳ نفر از نیرو‌های حق‌التدریس تعیین‌تکلیف‌شده استفاده می‌شود، مطرح کرد: تلاش‌هایی برای استفاده از ظرفیت نیرو‌های نهضت سوادآموزی و مربیان پیش‌دبستانی در حال انجام است.

شیدایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، بیان کرد: به جز مدارس سمپاد، نمونه دولتی و شاهد، دریافت هرگونه وجه در زمان ثبت‌نام ممنوع است و کمک‌های مالی باید به صورت داوطلبانه و در طول سال تحصیلی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه تهیه لباس فرم اجباری نیست و دانش‌آموزان می‌توانند از لباس سال گذشته استفاده کنند. لباس فرم باید به گونه‌ای طراحی شود که تا سه سال قابل استفاده باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان عنوان کرد: ساماندهی سرویس‌ها از طریق سامانه «سپند» و زیر نظر شرکت‌های حمل و نقل انجام می‌شود و مدارس حق دخالت در این فرایند را ندارند.

وی از جذب ۱۴۰۰ معلم جدید در استان خبر داد و برنامه‌های استقبال از مهر را به شرح زیر اعلام کرد: ۲۹ شهریور روز هنرستان، ۳۱ شهریور روز شکوفه‌ها مخصوص کلاس اولی‌ها و ۱ مهر روز بازگشایی مدارس برای تمامی دانش‌آموزان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)