• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۱۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

کلنگ‌زنی طرح لرزه نگاری در کهگیلویه و بویراحمد

نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد،دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی طرح مطالعات لرزه‌نگاری با اعتبار پنج هزار میلیارد ریال از منابع ملی تأمین و به زودی کلنگ زنی می‌شود.

کلنگ‌زنی طرح لرزه نگاری در کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد بهرامی با حضور میدانی در بخش سپیدار، ضمن بررسی روند کند طرح‌های راهسازی و انتقاد از عدم تخصیص اعتبارات کافی، بر لزوم تسریع در تکمیل محور حیاتی یاسوج-باغچه‌سادات تأکید کرد.
بهرامی افزود:  نمایندگان حتی در روز‌های تعطیل بین مردم حضور دارند و عدم حضور یک مدیر قابل قبول نیست.
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در استان‌های دیگر، شاهد اجرای طرح‌های  با بودجه‌های چند صد میلیاردی هستیم، اما این محور حیاتی منطقه، باوجود  اهمیت استراتژیک در جابه‌جایی بار و مسافر، همچنان از کمبود شدید منابع مالی رنج می‌برد.
بهرامی با مقایسه اعتبارات تخصیص یافته به طرح‌هایی نظیر جاده شیراز (۲۰۰ میلیارد تومان)، جاده اصفهان (۲۵۰ میلیارد تومان)، تونل‌های بزرگ (تا ۳۰۰ میلیارد تومان) و آزادراه‌ها (چند برابر این ارقام)، خواستار توجه ویژه به این محور مواصلاتی شد.
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی در ادامه به عملکرد یک سال و چند ماهه خود اشاره کرد و گفت: باوجود بحران‌هایی که نه تنها منطقه بلکه کشور و خاورمیانه را تحت تأثیر قرار داده، طرحهای کلان و پایداری در ردیف‌های ملی تعریف شده است.
بهرامی از دفاع موفق از دنا شمالی در برابر تلاش برای واگذاری آن به استان اصفهان خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ دنا شمالی واگذار شد، اما پس از ورود نمایندگان جدید مردم استان در مجلس شورای اسلامی  و پیگیری این موضوع، اجازه واگذاری آن به اصفهان داده نشد.
وی در ادامه به تصویب طرح مطالعات لرزه‌نگاری اشاره و اعلام کرد: این طرح با اعتبار پنج هزار میلیارد ریال  از  محل منابع ملی  احتمالاً همین هفته کلنگ‌زنی  می شود .
بهرامی در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه سامانه انتقال آب از سد تنک سرخ به شهر یاسوج و اطراف اشاره کرد و گفت: این طرح در اسفند سال گذشته مصوب شد و کد اعتباری آن در قانون بودجه ۱۴۰۴ ابلاغ شده است و با برآورد سیصد میلیارد تومان بزرگترین مناقصه تاریخ استان محسوب می‌شود.

 مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت سد تنگ سرخ ارائه داد و اعلام کرد: این سد که از سال ۹۰ شروع شده تا پایان ۱۴۰۲ سی درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیشرفت کاری آن در سال گذشته به پانزده درصد پافزایش یافت.
آرش مصلح ادامه داد:  امسال نیز با سی درصد پیشرفت اضافی و ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار ملی عملیات اجرایی آن ادامه یافته است.
نماینده  مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون  در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تنش آبی تهدیدی برای کشور، اما فرصتی برای استان است، گفت این طرح آب شرب پایدار تأمین می‌کند و بخش‌هایی که اکنون فاقد آب کشاورزی هستند را پوشش خواهد داد.
محمد بهرامی همچنین از اختصاص پانزده زمین ورزشی از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت نفت برای توسعه تربیت بدنی منطقه خبر داد و از مسئولان خواست تا این طرحها را سریع‌تر تعیین تکلیف کنند.
 بهرامی در بخش مربوط به مشکلات مردم، به قطعی برق و افت ولتاژ در منطقه اشاره کرد و  افزود:  وزیر نیرو اختیار کامل حل این مشکلات را به او داده است.
وی از مدیران حوزه ارتباطات خواست تا فهرست جامعی از مشکلات آنتن‌های مخابراتی تهیه کنند.
شهامت معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گزارشی از جزئیات فنی، برنامه زمان‌بندی و وضعیت فعلی جاده سپیدار ارائه داد و ضمن تشریح موانع موجود، بر لزوم هم‌افزایی و همکاری تمامی دستگاه‌های ذیربط برای تسریع در اتمام پروژه تاکید کرد و اعلام داشت که عملیات زیرسازی هم‌زمان با مراحل نهایی آسفالت و نصب علائم ایمنی پیگیری می‌شود.
منوچهر محمدی، فرماندار بویراحمد نیز در این بازدید، اهمیت محور یاسوج ـ باغچه‌سادات را به عنوان یکی از راه‌های مواصلاتی مهم استان که نقش بسزایی در ارتباط روستا‌ها با مرکز شهرستان ایفا می‌کند، برشمرد و اعلام کرد: تاکنون حدود ۹.۵ کیلومتر از این محور تعریض و بازگشایی شده که برای آن ۸۷ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است و بهره‌برداری کامل از این بخش، تأثیر بسزایی در ساماندهی ترافیک و بهبود کیفیت تردد خواهد داشت.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­جام جهانی فوتسال بانوان ۲۰۲۵؛ پیروزی پرگل دختران ایران مقابل پاناما
سخنگوی سپاه: دقت موشک‌ها را افزایش داده‌ایم
خانوار‌ها هم به زنجیره تأمین مالی وصل می‌شوند
عملیات مروارید ضربه سخت نیروی دریایی ارتش به بعثی‌ها
بسیج میراث پاک‌ترین فرزندان انقلاب است
هم‌افزایی دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان همدان
پایان بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در مجلس
آغاز رزمایش هماهنگی زمستانی راهداری با تمرکز بر گردنه‌های برف‌گیر
تاکید پزشکیان بر پیگیری طرح‌های مهار گاز‌های همراه
بررسی نحوه اجرای قانون کالابرگ الکترونیک با حضور وزیر تعاون
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای فیشینگ در شهرستان انزلی
چین اولویت اصلی ایران برای همکاری در حوزه گردشگری
راه اندازی برنامه به زبان عبری در شبکه افق
موج همدلی مردم در آیین باشکوه بسیج در شهرستان‌های گلستان
روز‌های پایانی هفته و فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی سیما
جشن رنگارنگ برگ ریزان پاییز در بوستان مردم همدان 
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود
تولد بیش از ۲۵۰ نوزاد با اجرای طرح نفس در سمنان
عملیات طرح آبرسانی به بانه در مراحل پایانی
گرگان بر بام همبستگی؛ هنگامه‌ای از وحدت در اجتماع بزرگ بسیجیان گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)