• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۱۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
آذربایجان غربی » اجتماعی

موضوع آموزش یک فریضه الهی برای مسلمانان است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت:موضوع آموزش یک فریضه الهی برای مسلمانان است و در دنیای امروز هم اهمیت آن برای کسی هیچ در جامعه پنهان نیست.

موضوع آموزش یک فریضه الهی برای مسلمانان است
علی اکبر صمیمی، امروز ۲۸ شهریور با حضور در مصلی امام خمینی (ره) ارومیه، پیش از خطبه‌های نماز جمعه در رابطه با شروع سال تحصیلی و تبیین موضوعات مختلف آموزشی و پرورشی به سخنرانی پرداخت.
 
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه ارومیه به اهمیت توجه به مسائل و موضوعات نظام تعلیم و تربیت گفت: موضوع آموزش یک فریضه الهی برای مسلمانان است و در دنیای امروز هم اهمیت آن برای کسی هیچ در جامعه پنهان نیست.
 
صمیمی گفت: توسعه در بخش‌های مختلف، از طریق و منظر نظام تعلیم و تربیت است، هر جامعه‌ای معلمان متعهد، دانش آموزان محقق و پژوهشگر، زیر ساخت‌های نرم افزاری و سخت‌افزاری مناسب و فضا‌های آموزشی و پرورشی با امکانات را برای تحقق علم آموزی فراهم آورده، پیشرفت و رشد داشته است.
 
وی پیشرفت ایران اسلامی در مقوله‌های علمی را مرهون راهبری داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب همواره دغدغه وضعیت آموزشی و پرورشی کشور را دارند و دغدغه‌مند معیشت معلمان و کیفیت نظام تعلیم و تربیت را دارند، موفقیت‌های ایران اسلامی در موضوعات علم آموزی و پژوهشی مرهون رهبری و راهبری ایشان و برنامه ریزی‌های دولتمردان است.
 
صمیمی به دغدغه‌های رییس جمهور در مقوله آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و گفت: خدا را شاکریم که رییس جمهوری فرزانه، حکیم و به تعبیر رهبر انقلاب؛ «دانشمند» امروز در رأس امورات اجرایی و تصمیم گیری دولت و کشور حضور دارد، عدالت در کیفیت و فضا‌های آموزشی امروز در دستور کار دکتر پزشکیان قرار دارد.
 
مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی در رابطه با نقش مهم خیرین در برقراری عدالت در فضا‌های آموزشی نیز گفت: خیرین مدرسه ساز بیش از ۳۰ درصد مدارس در استان آذربایجان غربی را احداث کرده‌اند، استان آذربایجان غربی امروز بیش از هر زمان دیگری به کمک خیرین و مردم در امر مدرسه سازی نیازمند است، دولت و مجلس نیز در یک اقدام مهم امکان ساخت مدرسه به ازای مالیات را فراهم آورده است که گامی مهم و مؤثر در این راستا خواهد بود.
 
صمیمی گفت: آموزش و پرورش نوین را جایگزین کلاس‌های درس سنتی خواهیم کرد، مقدمات لازم برای ایده پردازی، کار پژوهشی، فعالیت‌های اجتماعی و … را در کلاس‌های درس برای دانش آموزان فراهم می‌کنیم که برای تحقق این مهم بیش از ۲۷ هزار معلم استان آذربایجان غربی تا شروع سال تحصیلی آموزش و دوره‌های لازم را سپری می‌کنند.
 
وی در پایان به اتمام مقدمات آماده سازی مدارس برای شروع سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: روز یک مهر همه مدارس با حضور معلمان، مدیران و دانش آموزان بازگشایی خواهد شد، هیچ اولیای خانواده‌ای نگران روز اول مهر و بازگشایی مدارس نباشد، همه تمهیدات لازم سخت افزاری و نرم افزاری برای آغاز سال تحصیلی پیش بینی و فراهم شده است.
 
به گفته صمیمی؛ ۳ هزار و ۲۷۰ کلاس درس و‌۵۱۷ مدرسه که نیازمند رنگ آمیزی و شاداب سازی بودند، در قالب طرح شهید عجمیان رنگ آمیزی شده و در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار خواهد گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
بهبود معیشت کارگران از اولویت های مجلس است
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)