• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۲۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
زنجان » اجتماعی

۲۰۰ کیلومتر به راه‌های ایمن و استاندارد استان زنجان افزوده خواهد شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان،گفت: « ۲۰۰ کیلومتر» به راه‌های ایمن و استاندارد استان زنجان افزوده خواهد شد.

۲۰۰ کیلومتر به راه‌های ایمن و استاندارد استان زنجان افزوده خواهد شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ سعید شاهین‌فر ، با اشاره به آخرین وضعیت طرح های عمرانی در حوزه حمل‌ونقل استان، گفت: محور قیدار – ابهر به طول «۵۶ کیلومتر » به عنوان جاده فرعی در دستور تعریض و بهسازی قرار گرفته است.

وی افزود: در بخش قیدار «۲۴ کیلومتر»، پروژه پیمان‌سپاری رسیده و تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که از این میزان، ۵ کیلومتر آماده بهره‌برداری بوده و تا پایان امسال هم« ۱۲ کیلومتر» افتتاح خواهد شد و ادامه عملیات در این بخش نیز سال آینده تکمیل می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان،گفت: در سمت ابهر نیز« ۵ کیلومتر» توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان با پیشرفت ۳۰ تا ۴۰ درصد در حال اجراست و حدود «۸ کیلومتر » دیگر هم توسط اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان پیمان‌سپاری شده که پیمانکار آن تا ماه آینده تجهیز کارگاه خواهد کرد و همچنین حدود« ۲۰ کیلومتر» میانی این محور برای سال آینده پیمان‌سپاری خواهد شد.

شاهین‌فر با اشاره به اجرای هفت طرح کریدوری شاخص در استان، تصریح کرد: طرح محور سلطانیه – خدابنده – همدان به طول« ۱۰۸ کیلومتر» که در ۴ قطعه پیمان سپاری شده، محور بناب – منجیل (جاده طارم – گیلوان)به طول «۸۰ کیلومتر» ،محور کلور _ درام در طارم، احداث باند دوم زنجان- تاکستان و احداث راه اصلی ملاسرا -شفت ،پروژه ارمغان‌خانه – زنجان، محور زنجان – بیجار و محور زنجان – دندی که در دست اجرا بوده و بخشی از آنها تکمیل شده است.

۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بخش حمل‌ونقل استان زنجان مصوب شد

وی گفت: با تکمیل طرح های عمرانی در دست اجرا، بیش از« ۲۰۰ کیلومتر» به راه‌های ایمن و استاندارد استان افزوده خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، خاطرنشان کرد: در سفر اخیر ریاست جمهور به زنجان، ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بخش حمل‌ونقل استان مصوب شد که از این میزان، ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ویژه ساخت و بهسازی راه‌ها است و یک‌سوم این اعتبارات از محل منابع استانی و دو سوم آن از محل اعتبارات ملی تأمین خواهد شد.

شاهین فر، با بیان اینکه تمام طرح ها در اولویت قرار دارند اما مسیرهای حادثه‌خیز در اولویت بالاتر هستند، گفت: تکمیل این پروژه‌ها علاوه بر افزایش ایمنی جاده‌ها، باعث تسهیل ارتباط شهرستان‌ها با محورهای ملی و تقویت توسعه اقتصادی و اجتماعی استان خواهد شد.

وی با توصیه به رانندگان برای رعایت مقررات ترافیکی، تأکید کرد: محور قیدار – ابهر که یک جاده فرعی است، حداکثر سرعت مجاز در روز ۸۵ کیلومتر و در شب ۷۰ کیلومتر تعیین شده و رعایت این موضوع نقش مهمی در کاهش آمار تصادفات دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)