• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۳۶۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
تحولات فلسطین؛

بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه

رژیم صهیونیستی با استفاده از ابزار‌های بمباران و گرسنگی فشار زیادی را به مردم بی پناه غزه برای کوچ اجباری آغاز کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، رژیم صهیونیستی با استفاده از ابزارهای بمباران و گرسنگی فشار زیادی را به مردم بی پناه غزه برای کوچ اجباری آغاز کرده است.  

خبرنگار شبکه الغد گزارش داد در حالی که قحطی و گرسنگی سایه سنگینی بر نوار غزه افکنده است، رژیم اشغالگر صهیونیستی خانواده‌های فلسطینی را به ترک خانه‌هایشان و رفتن به مناطقی که آن را «امن» می‌نامد، مجبور می‌کند. اما این مناطق نیز از حملات بی‌امان هوایی و توپخانه‌ای در امان نمی‌مانند و ساکنان بی‌پناه در میانه راه یا پس از رسیدن به مقصد هدف قرار می‌گیرند.  

بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه

با اقدام اشغالگران صهیونیست به ادامه گسترش عملیات نظامی در غزه، این شهر زیر آتش سنگین قرار دارد. هم زمان با افزایش حملات هوایی، توپخانه‌ای و حملاتی که توسط ربات‌های بمب گذاری شده انجام می‌شود، موج تازه‌ای از کوچ اجباری شکل گرفته است. تا کنون چندین منطقه مسکونی به طور کامل تخریب شده‌اند و ارزیابی‌های اسرائیل نشان می‌دهد بیش از ۵۰۰ هزار تن غزه را ترک کرده‌اند ولی ارزیابی‌های فلسطینی حاکی از کوچ بیش از یک میلیون فلسطینی است که تا پیش از حمله ساکن شهر غزه بودند. مردمی که چهره هایشان بر اثر گرسنگی، لاغر و فرسوده شده است، با پای پیاده در جستجوی مکانی امن که هیچ کجای غزه یافت نمی‌شود، پا در راه سفری طولانی نهاده‌اند. آنها میان بمباران و گرسنگی و سردرگمی به سر می‌برند.اشغالگران اسرائیلی مکان‌های معینی را مشخص و آنها را به عنوان مناطق امن اعلام کرده‌اند تا مردم غزه به آن مکان‌ها بروند، اما بمباران این مردم را هرکجا که بروند دنبال می‌کند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آنتونی گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آنچه از اوضاع غزه که جهانیان هر روز از طریق رسانه‌ها می‌بینند گفت که از زمان رسیدن به این مسئولیت، بدترین سطوح مرگ و ویرانی را در غزه شاهد بوده است. گوترش افزود: رنج ملت فلسطین قابل توصیف نیست و شهروندان در نوار غزه بدون پناهگاه مناسب در مناطق بسیار شلوغ زندگی می‌کنند.

البته چیزی که گوترش می‌گوید فقط گوشه‌ای از واقعیت کوچ اجباری اهالی غزه در سفر کوچ اجباری پراز خطر و با بهایی گزاف برای کسانی است که به دنبال امنیت هستند و همه چیز را رها کرده و رفته‌اند.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: آمریکا پیشران جنایات صهیونیستی و حامی اصلی نسل‌کشی است

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نوشت: در فصل تازه‌ای از وحشیگری و شعله‌ور شدن کوره آدم سوزی، موجودیت صهیونیستی جنگ نسل کشی را از طریق بمباران‌های هوایی و توپخانه‌ای، ارتکاب کشتار علیه شهروندان، آوارگان و گرسنگان و صدور فرمان‌های تخلیه گسترده در غرب شهر غزه ادامه می‌دهد؛ امری که با حمایت کامل و مستقیم آمریکا همراه است و واشنگتن را به پیشران این جنایت و حامی اصلی این جنگ تبدیل کرده است، در حالی که سکوت و بی مبالاتی بین‌المللی عمیق‌تر و تجاوز علیه شهر غزه برای خالی‌سازی آن از سکنه و تخریب آن تشدید می‌شود.

بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست ها برای کوچ اجباری از غزه

 

استفاده دشمن صهیونیستی از سلاح‌های ممنوع بین‌المللی و به‌کارگیری گسترده ابزار‌هایی نظیر ماشین‌ها و ربات‌های بمب‌گذاری‌شده که حامل مواد منفجره عظیم‌اند و در کوچه‌های مملو از جمعیت منفجر می‌شوند، به‌وضوح نمایانگر جنایت جنگی و جنایات علیه بشریت است که هدف آن تخریب عمدی غیرنظامیان و اموال آنان می‌باشد.

ادامه ارسال انواع اسلحه‌های کشنده توسط آمریکا، از جمله تحویل بلدوزرها، تانک‌ها و تجهیزات جنگی پیشرفته، آن کشور را به‌طور کامل در هر آجر و هر خانه‌ای که بلدوزر‌ها نابود می‌کنند یا هر بیمارستان، مدرسه یا چادری که با موشک هدف قرار می‌گیرد، شریک و حاضر در این جنایت ساخته است.

فشار‌های تل آویو، ژاپن را از به رسمیت شناختن فلسطین منصرف کرد

شبکه تلویزیونی العربی در خبر فوری گزارش داد: روزنامه یدیعوت آحارونوت فاش کرد فشار‌های اسرائیل بر دولت ژاپن، توکیو را از به رسمیت شناختن کشور فلسطین منصرف کرد.

فریاد زن فلسطینی از غزه: ما هر روز قتل عام می شویم
یک زن فلسطینی از غزه در حالی که جنگ نسل کشی که کودکان و زنان فلسطینی را هدف قرار می دهد ادامه دارد فریاد می کشد: « ما جز در مقابل خدا زانو نمی زنیم... دنیا کجاست؟ ما هر روز قتل عام می شویم »
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رژیم صهیونیستی از نمایشگاه گردشگری ایتالیا حذف شد

خبرگزاری شهاب در خبری فوری گزارش داد: پایگاه خبری آی ۲۴ اسرائیل اعلام کرد نمایشگاه گردشگری ایتالیا برپایی غرفه اسرائیل را لغو کرد.

شهردار ریمینی در ایتالیا گفت، نمایش مکان‌های جنگ، تروریسم و مرگ به عنوان مقصد‌های گردشگری قابل قبول نیست.

بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست ها برای کوچ اجباری از غزه

 

تظاهرات در تونس در حمایت از غزه و فلسطین
به گزارش شبکه خبری قدس، شرکت کنندگان در تظاهرات حمایت از غزه و فلسطین در تونس شعار سر دادند: دیدن تصاویر (غزه) برای ما عادی نشده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)