• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۳۶۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
تحولات فلسطین؛

بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه

رژیم صهیونیستی با استفاده از ابزار‌های بمباران و گرسنگی فشار زیادی را به مردم بی پناه غزه برای کوچ اجباری آغاز کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، رژیم صهیونیستی با استفاده از ابزارهای بمباران و گرسنگی فشار زیادی را به مردم بی پناه غزه برای کوچ اجباری آغاز کرده است.  

خبرنگار شبکه الغد گزارش داد در حالی که قحطی و گرسنگی سایه سنگینی بر نوار غزه افکنده است، رژیم اشغالگر صهیونیستی خانواده‌های فلسطینی را به ترک خانه‌هایشان و رفتن به مناطقی که آن را «امن» می‌نامد، مجبور می‌کند. اما این مناطق نیز از حملات بی‌امان هوایی و توپخانه‌ای در امان نمی‌مانند و ساکنان بی‌پناه در میانه راه یا پس از رسیدن به مقصد هدف قرار می‌گیرند.  

بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست‌ها برای کوچ اجباری از غزه

با اقدام اشغالگران صهیونیست به ادامه گسترش عملیات نظامی در غزه، این شهر زیر آتش سنگین قرار دارد. هم زمان با افزایش حملات هوایی، توپخانه‌ای و حملاتی که توسط ربات‌های بمب گذاری شده انجام می‌شود، موج تازه‌ای از کوچ اجباری شکل گرفته است. تا کنون چندین منطقه مسکونی به طور کامل تخریب شده‌اند و ارزیابی‌های اسرائیل نشان می‌دهد بیش از ۵۰۰ هزار تن غزه را ترک کرده‌اند ولی ارزیابی‌های فلسطینی حاکی از کوچ بیش از یک میلیون فلسطینی است که تا پیش از حمله ساکن شهر غزه بودند. مردمی که چهره هایشان بر اثر گرسنگی، لاغر و فرسوده شده است، با پای پیاده در جستجوی مکانی امن که هیچ کجای غزه یافت نمی‌شود، پا در راه سفری طولانی نهاده‌اند. آنها میان بمباران و گرسنگی و سردرگمی به سر می‌برند.اشغالگران اسرائیلی مکان‌های معینی را مشخص و آنها را به عنوان مناطق امن اعلام کرده‌اند تا مردم غزه به آن مکان‌ها بروند، اما بمباران این مردم را هرکجا که بروند دنبال می‌کند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آنتونی گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آنچه از اوضاع غزه که جهانیان هر روز از طریق رسانه‌ها می‌بینند گفت که از زمان رسیدن به این مسئولیت، بدترین سطوح مرگ و ویرانی را در غزه شاهد بوده است. گوترش افزود: رنج ملت فلسطین قابل توصیف نیست و شهروندان در نوار غزه بدون پناهگاه مناسب در مناطق بسیار شلوغ زندگی می‌کنند.

البته چیزی که گوترش می‌گوید فقط گوشه‌ای از واقعیت کوچ اجباری اهالی غزه در سفر کوچ اجباری پراز خطر و با بهایی گزاف برای کسانی است که به دنبال امنیت هستند و همه چیز را رها کرده و رفته‌اند.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: آمریکا پیشران جنایات صهیونیستی و حامی اصلی نسل‌کشی است

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نوشت: در فصل تازه‌ای از وحشیگری و شعله‌ور شدن کوره آدم سوزی، موجودیت صهیونیستی جنگ نسل کشی را از طریق بمباران‌های هوایی و توپخانه‌ای، ارتکاب کشتار علیه شهروندان، آوارگان و گرسنگان و صدور فرمان‌های تخلیه گسترده در غرب شهر غزه ادامه می‌دهد؛ امری که با حمایت کامل و مستقیم آمریکا همراه است و واشنگتن را به پیشران این جنایت و حامی اصلی این جنگ تبدیل کرده است، در حالی که سکوت و بی مبالاتی بین‌المللی عمیق‌تر و تجاوز علیه شهر غزه برای خالی‌سازی آن از سکنه و تخریب آن تشدید می‌شود.

بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست ها برای کوچ اجباری از غزه

 

استفاده دشمن صهیونیستی از سلاح‌های ممنوع بین‌المللی و به‌کارگیری گسترده ابزار‌هایی نظیر ماشین‌ها و ربات‌های بمب‌گذاری‌شده که حامل مواد منفجره عظیم‌اند و در کوچه‌های مملو از جمعیت منفجر می‌شوند، به‌وضوح نمایانگر جنایت جنگی و جنایات علیه بشریت است که هدف آن تخریب عمدی غیرنظامیان و اموال آنان می‌باشد.

ادامه ارسال انواع اسلحه‌های کشنده توسط آمریکا، از جمله تحویل بلدوزرها، تانک‌ها و تجهیزات جنگی پیشرفته، آن کشور را به‌طور کامل در هر آجر و هر خانه‌ای که بلدوزر‌ها نابود می‌کنند یا هر بیمارستان، مدرسه یا چادری که با موشک هدف قرار می‌گیرد، شریک و حاضر در این جنایت ساخته است.

فشار‌های تل آویو، ژاپن را از به رسمیت شناختن فلسطین منصرف کرد

شبکه تلویزیونی العربی در خبر فوری گزارش داد: روزنامه یدیعوت آحارونوت فاش کرد فشار‌های اسرائیل بر دولت ژاپن، توکیو را از به رسمیت شناختن کشور فلسطین منصرف کرد.

فریاد زن فلسطینی از غزه: ما هر روز قتل عام می شویم
یک زن فلسطینی از غزه در حالی که جنگ نسل کشی که کودکان و زنان فلسطینی را هدف قرار می دهد ادامه دارد فریاد می کشد: « ما جز در مقابل خدا زانو نمی زنیم... دنیا کجاست؟ ما هر روز قتل عام می شویم »
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رژیم صهیونیستی از نمایشگاه گردشگری ایتالیا حذف شد

خبرگزاری شهاب در خبری فوری گزارش داد: پایگاه خبری آی ۲۴ اسرائیل اعلام کرد نمایشگاه گردشگری ایتالیا برپایی غرفه اسرائیل را لغو کرد.

شهردار ریمینی در ایتالیا گفت، نمایش مکان‌های جنگ، تروریسم و مرگ به عنوان مقصد‌های گردشگری قابل قبول نیست.

بمباران و گرسنگی ابزار صهیونیست ها برای کوچ اجباری از غزه

 

تظاهرات در تونس در حمایت از غزه و فلسطین
به گزارش شبکه خبری قدس، شرکت کنندگان در تظاهرات حمایت از غزه و فلسطین در تونس شعار سر دادند: دیدن تصاویر (غزه) برای ما عادی نشده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)