• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۵۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
سیاسی » عمومی

کوله‌پشتی دانش‌آموزان باید لبریز از امید باشد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین آغاز سال تحصیلی تأکید کرد که دانش‌آموزان باید کوله‌پشتی‌های خود را پیش از هر چیز لبریز از امید کنند و با تکیه بر این سرمایه، مسیر تازه‌ای از تلاش و آینده‌سازی را آغاز کنند.

کوله‌پشتی دانش‌آموزان باید لبریز از «امید» باشد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در آیین جشن آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ در دبیرستان علامه حلی ۵ تهران حضور یافت و در جمع دانش‌آموزان، معلمان و اولیای آنان سخن گفت. وزیر ارتباطات با تبریک فرارسیدن ماه مهر و هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی به‌ویژه شهدای «جنگ دوازده روزه» را گرامی داشت و تأکید کرد: «امروز یک روز عادی نیست، بلکه آغاز مسیری تازه برای تلاش و امید به آینده است».

هاشمی در سخنان خود خطاب به دانش‌آموزان گفت:«هر روز صبح که به مدرسه می‌آیید، کوله‌پشتی‌هایتان را فقط با کتاب و دفتر پر نکنید؛ اولین چیزی که باید در کوله‌پشتی بگذارید، امید است. امید به آینده است که شما را در مسیر رقابت‌ها و چالش‌ها پایدار نگه می‌دارد و به شما قدرت می‌دهد تا هیچ‌گاه جا نزنید». او با اشاره به تفاوت استعدادها و اهداف دانش‌آموزان افزود: «قرار نیست همه یک مسیر را انتخاب کنند؛ هرکس ظرفیت‌های خاص خود را دارد و باید آن‌ها را بشناسد و به بهترین شکل بروز دهد». وزیر ارتباطات همچنین با تأکید بر نقش مطالبه‌گری دانش‌آموزان گفت: «اعتماد به نفس و پرسشگری شما، ما را به تلاش مضاعف و پاسخگویی بیشتر وادار می‌کند».

وی در ادامه به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی دانش‌آموزان پرداخت و افزود: «بهبود کیفیت اینترنت از اصلی‌ترین اولویت‌های وزارت ارتباطات است و به طور مستمر با اپراتورها برای رفع مشکلات نشست برگزار می‌کنیم. توسعه نسل پنجم تلفن همراه در حال شتاب گرفتن است و مقدمات تحقیق و توسعه نسل ششم نیز آغاز شده است». هاشمی همچنین از آغاز «نهضت تولید محتوا» در کشور خبر داد و گفت: «برای نخستین بار در دولت چهاردهم، وزارت ارتباطات سازوکار حمایت از تولید محتوای بومی را فراهم کرده و امیدواریم تا پایان امسال این طرح اجرایی شود. در این مدل، تولیدکنندگان محتوا متناسب با ارزش‌ها و ظرفیت‌های کشور، در پایان هر روز تسویه مالی خواهند داشت». وزیر ارتباطات عدالت آموزشی را از دغدغه‌های اصلی خود برشمرد و بیان کرد: «بیش از دو هزار روستا تاکنون با کیفیت مناسب به اینترنت متصل شده‌اند. هدف ما صرفاً اتصال نیست، بلکه دسترسی پایدار و قابل استفاده برای ارتقای آموزش و فرصت‌های برابر است.»

او با تأکید بر ضرورت توجه به هوش مصنوعی در نظام آموزشی و اقتصادی کشور توضیح داد: «هوش مصنوعی همچون زندگی واقعی از مسیر شکست و موفقیت می‌آموزد و در حال تغییر بسیاری از مشاغل و سبک‌های یادگیری است. احترام به تفاوت‌ها و شخصی‌سازی آموزش یکی از تحولات جدی این حوزه است.»

هاشمی در بخش پایانی سخنانش امنیت سایبری را از مهم‌ترین حوزه‌های نیازمند توجه و ورود نخبگان دانست و خاطرنشان کرد: «امنیت سایبری همچون یک بازی مستمر است که پایان ندارد. هر حرکت ما با پاسخ حریف همراه است و این چرخه نیازمند هوشیاری دائمی است.» وزیر ارتباطات در پایان برای همه دانش‌آموزان سالی سرشار از موفقیت، شادکامی و یادگیری عمیق همراه با تجربه زندگی آرزو کرد. وی در ادامه از چند تن از دانش‌آموزان نخبه و مدال آوران در المپیاد‌های فیزیک، ریاضی و رتبه‌های برتر کنکور سراسری تقدیر کرد.حضور در جمع معلمان و شرکت در یکی از کلاس‌های درس از دیگر برنامه‌های وزیر ارتباطات در مدرسه علامه حلی بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)