• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۶۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
اجتماعی » انتظامی و حوادث
رئیس سازمان وظیفه عمومی: 

خرید خدمت سربازی منتفی است

رئیس سازمان وظیفه عمومی، اعلام کرد: خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است و مشمولان نباید فریب بخورند.

 
خرید خدمت سربازی منتفی است
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با تأکید بر اینکه دفاع از استقلال و تمامیت ارضی وظیفه همه ایرانیان است، اظهار داشت: تمامی افرادی که تابعیت جمهوری اسلامی ایران را دارند، مکلف به انجام خدمت وظیفه عمومی هستند.
 
وی با اشاره به انتشار برخی اخبار نادرست در فضای مجازی درباره خرید خدمت سربازی افزود: چنین موضوعی به هیچ عنوان مطرح نیست و مشمولان نباید فریب این شایعات را بخورند و با غیبت از خدمت، برای خود مشکلات قانونی ایجاد کنند.
 
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا در ادامه بیان کرد: پذیرفته‌شدگان نیمه دوم سال جاری باید با مراجعه به سامانه «سخا»، درخواست‌های معافیت تحصیلی خود را ثبت کنند تا بتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند. همچنین فارغ‌التحصیلان مقاطع مختلف که نتایج آزمون آنان با تأخیر اعلام شده است، تا پایان مهرماه فرصت دارند وضعیت خدمتی یا معافیت تحصیلی خود را مشخص کنند.
 
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: فرآیند اعزام سربازان به امریه کاملاً عادلانه و بدون دخالت سلیقه‌ای انجام می‌شود و حقوق سربازان بسته به شرایط خدمت، تحصیل و وضعیت خانوادگی می‌تواند تا ۲۱ میلیون تومان برسد.
 
علیدوست با اشاره به بهره‌مندی مشمولان از معافیت‌های سه‌فرزندی و چهارفرزندی، خاطرنشان کرد: این معافیت‌ها بر اساس ابلاغیه ستاد کل نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۲ اجرایی شد و تاکنون بیش از ۱۶۰ هزار نفر از این تسهیلات استفاده کرده‌اند. وی افزود: مهلت بهره‌مندی از این نوع معافیت‌ها تا پایان امسال اعتبار دارد و مشمولان واجد شرایط باید سریع‌تر از طریق دفاتر خدمات الکترونیک نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تسهیلات مشمولان مقیم خارج از کشور گفت: افرادی که بیش از سه سال اقامت مستمر در خارج از کشور دارند، می‌توانند سالانه سه ماه به کشور رفت‌وآمد داشته باشند و این امتیاز تا پایان سال ۱۴۰۵ اعتبار دارد.
 
سردار علیدوست همچنین به موضوع کسر خدمت قهرمانان ورزشی اشاره کرد و گفت: در صورت کسب عنوان قهرمانی جهانی، آسیایی یا المپیکی، ورزشکاران واجد شرایط با معرفی وزارت ورزش و جوانان از کسر خدمت بهره‌مند خواهند شد. علاوه بر این، کسر خدمت ایثارگری نیز همچنان برقرار است و به ازای هر درصد جانبازی، ۱۲ روز کسر خدمت لحاظ می‌شود.
 
وی درباره مدت خدمت سربازی نیز توضیح داد: خدمت کارکنان وظیفه در دستگاه‌های دولتی ۲۴ ماه است و در بخش‌های عملیاتی و یگان‌های رزمی، بین ۱۴ تا ۲۱ ماه متغیر خواهد بود.
 
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا از برخی طرح‌های جدید خبر داد و گفت: به‌زودی سامانه‌های هوشمند برای ثبت مدارک تحصیلی و بهره‌مندی دانش‌آموزان و دانشجویان از معافیت تحصیلی بدون نیاز به مراجعه حضوری راه‌اندازی خواهد شد. همچنین تسهیلات ویژه‌ای برای دانشجویان خارج از کشور پیش‌بینی شده است که پس از تأیید وزارت علوم و وزارت امور خارجه امکان ثبت درخواست آنان فراهم می‌شود.
 
وی درباره کسر خدمت قهرمانان ورزشی اظهار کرد: قهرمانان مسابقات جهانی و نفرات اول تا سوم مسابقات قهرمانی آسیا، همچنین اعضای تیم‌های ملی در رشته‌هایی همچون فوتبال، والیبال و بسکتبال، در صورت معرفی از سوی وزارت ورزش و جوانان و تأیید ستاد کل نیرو‌های مسلح، می‌توانند از امتیاز کسر خدمت استفاده کنند.
 
علیدوست تأکید کرد: این تسهیلات تنها شامل مسابقات جهانی، آسیایی و المپیکی می‌شود و سایر رقابت‌ها مشمول قانون کسر خدمت نیستند. وی افزود: اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر اضافه شدن شرایط جدید به قوانین کسر خدمت صحت ندارد و مشمولان نباید منتظر تغییر مقررات باشند.
 
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا هشدار داد: افرادی که وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند، با محدودیت‌های اجتماعی از جمله ممنوعیت استخدام در دستگاه‌های دولتی و خصوصی، محرومیت از دریافت معافیت‌های تحصیلی و همچنین ممنوعیت خروج از کشور مواجه خواهند شد.
 
علیدوست افزود: اطلاعات مربوط به این افراد (افرادی که غایب یا بلاتکلیف هستند) از طریق تبادل داده با سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط ـ از جمله سازمان تأمین اجتماعی، وزارت ارتباطات و دیگر مراجع ذی‌ربط ـ جمع‌آوری و تطبیق می‌شود تا هویت و وضعیت خدمت آنان تعیین تکلیف شود.
 
به گفته وی، بخشی از این افراد مشخصات کامل دارند و برخی دیگر نیازمند بررسی بیشتر هستند، اما روند شناسایی در ماه‌های اخیر به‌طور چشمگیری تسریع شده و تعداد موارد بلاتکلیف کاهش یافته است.
 
رئیس سازمان وظیفه عمومی تأکید کرد: در پی‌گیری پرونده‌ها از همه ظرفیت‌های اطلاعاتی و قضایی استفاده می‌شود و در موارد لزوم، از طریق احکام قضایی، افراد برای بازگشت به خدمت یا تعیین تکلیف فراخوانده می‌شوند.
 
وی همچنین درباره شایعات و تبلیغات مجازی مبنی بر راه‌های غیرقانونی بهره‌مندی از معافیت یا تغییر وضعیت خدمتی هشدار داد و گفت: این قبیل ادعا‌ها قابل استعلام نیست و متخلفان با عواقب قانونی مواجه خواهند شد.
 
علیدوست در پایان خاطرنشان کرد: سازمان وظیفه عمومی و دستگاه‌های همکار برای تضمین اجرای قانون و بازگرداندن نظم به سامانه‌های وظیفه عمومی فعالانه پیگیر هستند و شهروندان می‌توانند برای استعلام و پیگیری وضعیت خود به سامانه‌های رسمی مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان موفقیت‌آمیز طرح ملی پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زنجان
خیر نیک‌اندیش ابهری ۶۰ جفت کفش به مددجویان اهدا کرد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
ساترا تحریم شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
دریابان شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
تحویل ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کشور طی گام اول نهضت عدالت آموزشی
آغاز هفته ای با افزایش دمای هوا در سمنان
نیمه شعبان و دهه فجر پیام نور و امید برای دل‌ها دارند
ضرورت تحقق سیاست‌های تحولی آموزش
برگزاری پنجمین دوره رقابت سازه‌های ماکارونی
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
چالش ها و فرصت های توسعه مناطق آزاد قشم و کیش
وحدت اقوام و مذاهب، ستون اصلی بازدارندگی ایران
آغاز مسیر چابک‌سازی در آزمایشگاه فنی مکانیک خاک
۱۱ بهمن ۱۳۶۵ یادآور حماسه و ایثار فرزندان فریدن
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد
نظارت دقیق بر نهاده‌ها؛ نمونه‌برداری از کود سوپرفسفات ساده در کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
آقای لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)