• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۷۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

حمایت از تیم‌های برگزیده دانش‌آموزی در عرصه فناوری

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی گفت:حمایت از تیم‌های دانش‌آموزی یک اقدام کوتاه‌مدت نیست، بلکه سرمایه‌گذاری بلندمدتی است که آینده علمی و فناوری کشور را تضمین می‌کند.

حمایت از تیم‌های برگزیده دانش‌آموزی در عرصه فناوری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، تیم رباتیک دانش‌آموزی ایران در مسابقات جهانی رباتیک و هوش مصنوعی «تکنوفست ۲۰۲۵» که در استانبول ترکیه برگزار شد، موفق به کسب رتبه‌های نخست و دوم در بخش ایده و اختراعات شد و توانست بار دیگر توانمندی‌های نسل جوان کشور را در عرصه بین‌المللی به نمایش بگذارد.

تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری روی استعداد‌های نوجوانان

حسین روزبه، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، در مراسم بدرقه این تیم پیش از آغاز رقابت‌ها با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری بر روی استعداد‌های نوجوانان کشور گفت: حضور دانش‌آموزان در چنین رقابت‌های بین‌المللی فرصتی ارزشمند برای نمایش توان علمی ایران در سطح جهان است. این اعزام نشان می‌دهد که استعداد و خلاقیت فرزندان ایران‌زمین، حتی در سنین پایین، می‌تواند به دستاورد‌های بزرگ و ماندگار منجر شود.

وی افزود: حمایت از تیم‌های دانش‌آموزی صرفاً یک اقدام کوتاه‌مدت نیست، بلکه سرمایه‌گذاری بلندمدتی است که آینده علمی و فناوری کشور را تضمین می‌کند. ما تلاش می‌کنیم مسیر حضور آنان در رقابت‌های جهانی هموارتر شود و امیدواریم این تیم با عملکرد درخشان خود، نام ایران را در میان کشور‌های صاحب فناوری مطرح کند.

روزبه همچنین با بیان این‎که چنین رویداد‌هایی بهترین بستر برای تبادل دانش، فرهنگ و تجربه است، تأکید کرد: موفقیت این نوجوانان می‌تواند الگویی برای سایر دانش‌آموزان کشور باشد و آنان را به ورود جدی‌تر به عرصه فناوری‌های نو تشویق کند. سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی نیز تمام توان خود را برای حمایت از این استعداد‌ها به‌کار خواهد گرفت.

اعضای تیم و افتخارات بین‌المللی

حدیث میرزانیا، سرپرست و مربی تیم رباتیک دانش‌آموزی ایران و مدیرعامل مؤسسه نوین روباتیک، نیز با اعلام این موفقیت گفت: کیان کربلایی، مهرتاش رازگردانی، آرتین اسلام‌پناه، سید امیرهومان طباطبایی‌نژاد، سامیار رضا سلطانی، آردین خانعلی‌زاده، محمد ریوندی و مهدی ریوندی اعضای این تیم هستند که موفق شدند این افتخار را برای ایران کسب کنند.

وی افزود: این تیم پیش‌تر نیز در رقابت‌های بین‌المللی کانادا و آمریکا در حوزه اختراعات، به مقام‌های اول و دوم دست یافته بود و در سال‌های گذشته نیز در مسابقات علمی و رباتیک کشور‌های مالزی و هند موفقیت‌های ارزشمندی را ثبت کرده است. از جمله این دستاوردها، کسب مقام دوم در مسابقات اخیر آمریکا و مقام نخست در رقابت‌های کانادا بوده است.

نمایش توان علمی ایران در میان ۵۶ کشور

مسابقات جهانی «تکنوفست ۲۰۲۵» با حضور ۹۸۰ پروژه از ۵۶ کشور از جمله آلمان، کره جنوبی، کانادا، ازبکستان، هلند، اروگوئه، روسیه، مالزی، فیلیپین، هند، تایوان و مکزیک برگزار شد که حضور پررنگ تیم ایران و کسب عناوین برتر، نشان‌دهنده سطح بالای خلاقیت، دانش و توان نوآوری دانش‌آموزان کشور است.

میرزانیا با تأکید بر اینکه هدف اصلی این تیم صرفاً کسب مقام نیست، اظهار کرد: تلاش ما هدایت و حمایت دانش‌آموزان در مسیر نوآوری، اختراع و خلاقیت است. در مسابقات تکنوفست امسال نیز با همین رویکرد شرکت کردیم و خوشبختانه طرح‌های ارائه‌شده از سوی تیم ایران مورد تأیید هیئت داوران قرار گرفت.

وی با اشاره به ترکیب تیم اعزامی گفت: تیم رباتیک دانش‌آموزی نوین ایران شامل هشت عضو با سنین ۷ تا ۱۷ سال است که در بخش اختراعات و نوآوری توانستند با طرح‌های خود بدرخشند.

مدیر این مجموعه فناور  خاطرنشان کرد: امیدواریم نهاد‌های حمایتی توجه بیشتری به تیم‌های دانش‌آموزی، به‌ویژه از شهرستان‌ها، داشته باشند تا مسیر رشد و پیشرفت این استعداد‌ها هموارتر شده و ظرفیت‌های علمی و فناورانه کشور بیش از پیش شکوفا بشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای زندگی از دل یک حادثه، جوان بوکانی فرصت دوباره به بیماران بخشید
مشارکت کودکان در حکمرانی شهری شرط تحقق حقوق کودک
اجرای ۱۴ پروژه راهداری در خاتم و مروست
فریاد حمایت از فلسطین در ورزشگاه بارسلون
ویژه برنامه سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم کشتی فرنگی جوانان
آغاز رزمایش جهادگران فاطمی ۵ در اردبیل
کسب یک مدال طلا و پنج برنز توسط قهرمانان‌ام‌ام‌ای استان زنجان
تاکید دادستان تهران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها در حوزه حجاب و عفاف
بیانیه استانداران و روسای استان‌های مناطق ساحلی دریای خزر
اجرای موفق طرح حامی در مدارس کشور
دولت بر مشارکت گسترده، سلامت و رقابت عادلانه در انتخابات تأکید دارد
افزایش پایداری شبکه برق در شبکه آبرسانی کرخه و شاوور
کاربرد فناوری هسته‌ای در آبزی پروری
اعزام ۷۰۰ مبلغ در دهه دوم فاطمیه به مناطق مختلف خراسان جنوبی
تقریظ کتاب توسط رهبر معظم انقلاب مروج ارزش‌های اسلامی است
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ایران همچنان در رده سوم
برنامه ریزی بیش از ۶ هزار ویژه برنامه برای هفته بسیج در خوزستان
توقیف ۴۳۰۰ کیلوگرم چوب و زغال بلوط از کارگاه غیر مجاز در فلاورجان
نقش مهم داده‌های مکانی و فناوری‌های نوین در صنعت آب و برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)