• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۸۰۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۳
خوزستان » اجتماعی

نقش محوری خوزستان در دوران دفاع مقدس

مدیرکل بنیاد شهید خوزستان گفت: خوزستان، کربلای خط مقدم بود و در هشت سال دفاع مقدس و حتی در صحنه‌های دیگر، رشادت‌های بی‌نظیری از خود نشان داد.

نقش محوری خوزستان در دوران دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل بنیاد شهید خوزستان گفت: مدیران اجرایی و اداری استان در زمینه امور مربوط به شهدا و خانواده‌های آنان همراهی لازم را داشته باشند چرا که همه ما مدیون این شهدا هستیم و باید پیرو راه آنان باشیم.

سید رضا حسینی در آیین غبارروبی مزار شهدا به مناسبت هفته دفاع مقدس که در یادمان شهید «علی هاشمی» اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امروز در این یادمان گرد هم آمده‌ایم تا از شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، شهدای سلامت، شهدای امنیت و شهدای جنگ ۱۲ روزه اقتدار ملی، قدردانی کنیم.

وی با اشاره به ماموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: این برنامه با همراهی بنیاد شهید مناطق یک و ۲ اهواز، کلیه نیرو‌های نظامی، انتظامی و فرهنگی استان انجام شد و امیدواریم خانواده‌های معظم شهدا که در این مراسم حضور دارند، نهایت استفاده و بهره را از آن برده باشند.

مدیرکل بنیاد شهید خوزستان هدف این مراسم را تجدید عهد و پیمان با شهدا در هفته دفاع مقدس، دانست و گفت: این برنامه‌ها فرصتی مناسب برای تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا و مکتب آنان است.

وی در ادامه به برنامه‌های این نهاد برای ترویج فرهنگ شهادت و ایثارگری اشاره کرد و گفت: باتوجه به شرایط اجتماعی و سیاسی کشور باید ما همواره به‌روز باشیم و اکنون بر اساس ماموریت‌هایی که سازمان مرکزی بنیاد شهید برای ما تعیین کرده، در کار‌های خود نوآوری‌هایی خواهیم داشت تا جوانان و نوجوانان بتوانند از این فرهنگ نهایت استفاده را ببرند.

حسینی با اشاره به نقش محوری خوزستان در دفاع مقدس گفت: خوزستان، کربلای خط مقدم بود و در هشت سال دفاع مقدس و حتی در صحنه‌های دیگر، رشادت‌های بی‌نظیری از خود نشان داد.

وی در مورد اهمیت اشتغال خانواده‌های شهدا گفت: در بحث اشتغال، بر اساس سیاست‌های دولت و قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران عمل می‌کنیم؛ در این قانون به صراحت آمده که ۲۵ درصد از سهمیه استخدامی دستگاه‌ها باید به ایثارگران اختصاص یابد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان بیان کرد: اکنون با تمام توان به عنوان پشتیبان این عزیزان، پیگیر تحقق این سهمیه در هر آزمون استخدامی که دولت برگزار می‌کند، خواهم بود.

وی به اولویت‌های برنامه‌های بنیاد شهید اشاره کرد و گفت: ما نمی‌توانیم اولویت‌های جداگانه‌ای تعیین کنیم، زیرا ماموریت‌ها، نقشه راه و اهداف بنیاد شهید به‌طور مشخص از سوی سازمان مرکزی در تهران تعیین و ابلاغ می‌شود و ما نیز همواره مجری تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌های کلان هستیم، اما از ایده‌های خلاقانه در استان خوزستان نیز برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استقبال می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)