• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷
اقتصادی » بازاروتجارت

گزارش/ افتخارآفرینی ایرانیان در خاستگاه کاراته

برگزاری پنجمین مرحله لیگ جهانی در اوکیناوا ژاپن جایی که از آن به عنوان خاستگاه کاراته جهان یاد می شود، کافی بود تا پای خیلی از بزرگان کاراته جهان به جنوبی ترین جزیره شرق دور را باز کند.

واحد مرکزی خبر:‌ ملی پوشان کاراته دو ماه پس از قهرمانی در چهارمین مرحله لیگ جهانی در اندونزی، این بار در مرحله پنجم لیگ جهانی در اوکیناوای ژاپن با دو طلا، یک نقره و یک برنز در بخش آقایان و یک طلا، یک نقره و یک برنز در بخش بانوان در مجموع نایب قهرمان شدند و بامداد دیروز وارد تهران شدند.
از آغاز برگزاری مسابقات لیگ جهانی موسوم به کاراته وان این نخستین بار بود که ژاپن به صف میزبانان آن پیوست و این خود عاملی بود که ژاپن با همه قوا و نفراتش چه در کاتا و چه در کومیته لیگ پنجم جهانی را تجربه کند.
در این میان و از کشورمان امیر مهدی زاده در وزن منهای 60 کیلو گرم پس از درخشش در لیگ جهانی هلند، قهرمانی دانشجویان جهان در مونته نگرو، این بار در تاتامی اوکیناوا بار دیگر توانمندی های فنی خود را به خوبی به روی صحنه آورد. 
پیروزی او در نیمه نهایی برابر شیناتارو آراگا، بازیکن فیکس سالهای اخیر تیم ملی ژاپن و برد هوشمندانه مقابل داگلاس سانتوز برزیلی که همه نوع مدال از آوردگاه جهانی دارد، نشان داد  که مهدی زاده بی تردید مرد اول وزن منهای 60 کیلو گرم و بهترین سبک وزن حال حاضر کاراته جهان است.
حسین سمندر هم در وزن منهای 67 کیلو گرم در ادامه موفقیت هایش، این بار در لیگ جهانی ژاپن مقتدرانه تا فینال پیش رفت و در نهایت با شکست برابر شینوهارای ژاپن به نشان نقره دست یافت.
اوج کار سمندر در بازی مقابل کمال اوغلو دارنده سه نشان نقره اروپا و نفر دوم رنکینگ جهان رقم خورد. سمندر دو ماه پیش در لیگ جهانی اندونزی بر سکوی نخست ایستاده بود .
در وزن منهای 75 کیلو گرم نیز سعید حسنی پور و بهمن عسگری برخلاف لیگ جهانی اندونزی که تا فینال رفتند و نشان طلا و نقره را بین خود تقسیم کردند، این بار به مدالی دست نیافتند.
در وزن منهای 84 کیلو گرم علی فداکار و ذبیح اله پورشیب بطور مشترک بر سکوی سوم ایستادند. فداکار به ریوتارو کاگاوا، کاپیتان پرمدال ژاپن نتیجه را واگذار کرد و پورشیب هم در مبارزه ای نزدیک مغلوب تزانوس قهرمان اروپا در سالهای 2012 و 2014 از یونان و نفر اول رنکینگ جهانی شد.
در وزن به اضافه 84 کیلو گرم شگفتی بزرگ را ایمان سنچولی خلق کرد آنجا که او در فینال موفق شد انس ارکان، قهرمان اروپا و جهان را شکست دهد و طلا بگیرد. این دومین طلا در دومین حضور سنچولی در لیگ جهانی است.
سجاد گنج زاده دیگر شرکت کننده کشورمان اگرچه در بازی نخست با حساب 8 بر صفر حریف بلغاری خود را شکست داد اما در پیکاری نزدیک برابر کاگاوا ژاپنی نتیجه را واگذار کرد.
در بخش بانوان نیز کاراته کاهای کشورمان کارنامه قابل قبولی داشتند، بخصوص پگاه زنگنه کاپیتان تیم ملی که حالا دیگر علاوه بر اینکه مثل همیشه تا فینال خوب پیش می رود، در فینال هم قدر موقعیت ها را بهتر می داند. پس از طلای لیگ جهانی در اندونزی؛ زنگنه در اوکیناوا نیز طلا گرفت تا موفق ترین کاراته کای وزن منهای 68 کیلو گرم در لیگ جهانی در سال 2014 باشد. 
او در فینال بر حریفی فائق امد که اردیبهشت امسال در مسابقات اروپایی، ترکیه را صاحب نشان نقره کرده بود.
فاطمه چالاکی در وزن منهای 61 کیلو گرم دیگر فینالیست تیم ملی بانوان بود که پرونده اش با نشان نقره بسته شد. 
در این وزن رزیتا علیپور پس از باخت خفیف برابر طلایی این وزن از رسیدن به سکو باز ماند؛ درست مثل نسرین دوستی که بعد از شکست یک بر صفر مقابل سراپ اوزچلیک دارنده سه نشان طلای اروپا و قهرمان کامبت گیمز راهی گروه بازنده ها شد و برای کسب مدال برنز، تلاشش نافرجام ماند.
به گفته آشوری نایب قهرمانی چالاکی در ژاپن کادر فنی تیم ملی را بر آن داشت که نام این صاحب گردن آویز برنز مسابقات آسیایی گوانگژو را به جای رزیتا علیپور در ترکیب تیم اعزامی به اینچئون قرار دهند.
حمیده عباسعلی دیگر بانوی ملی پوش کاراته کشورمان هم در سنگین وزن با مدال برنز به کار خود پایان داد. عباسعلی در لیگ جهانی در اوکیناوا فقط مقابل انگاده ابراهیم، قهرمان جهان در سال 2012 از فرانسه و نفر اول رنکینگ جهان نتیجه را یک بر صفر واگذار کرد.
آشوری دبیر فدراسیون کاراته در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر در خصوص این رقابتها گفت: با توجه به حضور نمایندگان کشورهای مطرح آسیایی در این رقابتها ، مسابقات ژاپن آوردگاه خوبی برای آمادگی هرچه بیشتر جهت حضور در رقابتهای بازیهای آسیایی اینچئون بود.
مهدی زاده کاپیتان تیم ملی و  قهرمان مسابقات کاراته وان ژاپن هم در این زمینه معتقد است: اینکه توانستم در این مسابقات هم قهرمان شوم خوب است اما مهمتر از آن این است که بتوانم طلای اینچئون را نیز به دست بیاورم.
پگاه زنگنه بانوی طلایی کاراته ایران در قهرمان مسابقات کاراته وان ژاپن نیز با تایید صحبتهای مهدی زاده می گوید: ما پس از رقابت های اینچئون رقابتهای جهانی آلمان را نیز پیش رو داریم و می خواهیم علاوه بر طلای اینچئون ، با قهرمانی در آلمان افتخاراتمان را کامل کنیم.
ملی پوشان کاراته حالا پس از رقابتهای ژاپن برای آمادگی هر چه بیشتر جهت حضور در  اینچئون روزهای شنبه و یک شنبه هفته آینده در رقابتهای لیگ جهانی ترکیه حاضر می شوند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پنج سپاهانی جزو بهترین‌های سه هفته اخیر لیگ والیبال
غبارروبی مساجد در آستانه ماه میهمانی خدا
حضور اعضای هیات رییسه در تمرین تیم ملی فوتبال بانوان
اختصاص اعتبار ۲۰ همتی برای توسعه روستاها و محرومیت‌ زدایی
راه شهدا را ادامه خواهیم داد
افتادن طشت رسوایی سردمداران جنایتکار آمریکایی و صهیونی با افشای پرونده اپستین
نایب‌قهرمانی تیم شنای دختران مشهد در مسابقات شنای مسافت کوتاه دختران کشور
تجلیل از فعالان و خادمان نماز در دیواندره
برگزاری یادواره شهدا در فراشبند
سلامت کامل اشیاء ایران در چین
پژمانفر : اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان کامل نیست
دستگیری سارقین احشام توسط پلیس آگاهی فیروزآباد
بررسی وضعیت تسهیلات تکلیفی در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان
تاکید بر انسجام و هم‌افزایی در جبهه فرهنگی کشور
تاکید بر جهاد تبیین برای جوانان و نوجوانان
سهمیه واردات ماشین آلات کشاورزی و ساختمانی فعال شد
دیدار رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با آقای عراقچی
دستگیری ۳ سوداگر مرگ با کشف بیش از ۲۱ کیلوگرم هروئین
قاب دیدنی شبکه سه در ماه مبارک رمضان
همدان بر سکوی سوم مسابقات هاکی بانوان زیر ۲۳ سال کشور 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)