• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۱۱۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
ورزشی » ساير حوزه ها

عزیزی: رشد تنیس در ۴ سال گذشته صعودی بوده است

مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون تنیس به ریاست فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و با حضور رئیس فدراسیون و سایر اعضا برگزار شد.

عزیزی: رشد تنیس در ۴ سال گذشته صعودی بوده است
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون تنیس امروز دوشنبه به ریاست فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و با حضور رئیس فدراسیون و سایر اعضا برگزار شد. در ابتدای این نشست داود عزیزی با اشاره به تقویم ورزشی فدراسیون تنیس در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: برنامه‌های متعددی در سالی که گذشت را به اجرا در آوردیم که از آن جمله می‌توان به برگزاری ۶۳ هفته رویداد اشاره کنیم، اما متاسفانه به دلیل جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه کشورمان، چند هفته رویداد نیز لغو شد و در غیر این صورت این آمار ۶۳ هفته‌ای به مراتب بالاتر بود.

در ابتدای این نشست داود عزیزی با اشاره به تقویم ورزشی فدراسیون تنیس در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: برنامه‌های متعددی در سالی که گذشت را به اجرا در آوردیم که از آن جمله می‌توان به برگزاری ۶۳ هفته رویداد اشاره کنیم، اما متاسفانه به دلیل جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه کشورمان، چند هفته رویداد نیز لغو گردید و در غیر این صورت این آمار ۶۳ هفته‌ای به مراتب بالاتر می‌بود.

وی ادامه داد: در همه بخش‌ها سعی کردیم مسابقات متعددی را برنامه ریزی کنیم که شاهد حضور جمع کثیری از ورزشکاران و جامعه هدف در رشته‌های مختلف باشیم. تعداد هفته‌های برگزار شده از ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ از ۱۰ هفته به ۶۳ هفته رسید که روند رو‌به‌رشدی را نشان می‌دهد.

رئیس فدراسیون تنیس تاکید کرد: اعتقاد داریم عیار ورزشکار و تیم فنی تنیس در مسابقات مشخص می‌شود. در سال ۱۳۹۹ مسابقات بین المللی ما ۲ هفته بود که در سال ۱۴۰۳ به ۲۱ هفته افزایش یافت. فدراسیون تنیس تنها فدراسیونی است که بیشترین تعداد بازیکن خارجی را به ایران می‌آورد که برای تنیس ایران و ورزش کشورمان یک فرصت به شمار می‌رود.

عزیزی یادآور شد: برگزاری لیگ برتر، جام حذفی، رویداد‌های متعدد بانوان در رشته‌های مختلف برگزار شد و در تمامی نقاط کشور این فعالیت‌ها ادامه داشت. برای نخستین بار مسابقات تنیس ساحلی در بخش بانوان را برگزار کردیم و بعد از آن میزبانی تنیس ساحلی را داشتیم و فردا نیز نخستین اعزام این تیم را در بخش آقایان در ۲ تیم الف و ب به نام ایران را خواهیم داشت.

وی افزود: مسابقات تنیس با ویلچر با حضور استان‌ها در بخش آقایان و بانوان را در سالی که گذشت داشتیم. سال گذشته یک اعزام بین‌المللی هم در این بخش داشتیم که کمیته پارالمپیک تنها ۵۰ میلیون تومان حمایت کرد که این رقم جای تعجب دارد.

رئیس فدراسیون تنیس خاطرنشان کرد: تنیس در استان‌های کشور رشد قابل توجهی داشته و امروز بسیاری از جوانان به رشته‌های تحت پوشش ما روی آورده‌اند. برگزاری دوره‌های متعدد مربیگری با هدف ارتقای دانش مربیان و دادن حق انتخاب به ورزشکار برای بهره‌گیری از این دانش را با جدیت دنبال می‌کنیم چرا که اعتقاد داریم باید به ورزشکار، این فرصت را داد تا در بهترین شرایط و فضا، مربی خود را انتخاب کرده و مسیر برای رشد و ترقی او هموار باشد. این شرایط برای دوره‌های داوری و سرداروی هم وجود دارد و نمایندگان ما به کشور‌های مختلف اعزام و اتفاقات خوبی رقم خورده است. در بحث استعدادیابی اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و شاهد نتایج قابل قبولی بودیم. در این مرحله برای کودکان با برنامه‌ریزی صورت گرفته فعالیت‌های خوبی داشتیم و در صدد هستیم تا نسل آینده ایران را با تنیس آشنا می‌کنیم تا استعداد‌های این رشته را شناسایی و پرورش دهیم.

در ادامه این نشست حسابرس مجمع با بیان اینکه مسائل مالی فدراسیون شفاف است گفت: عملکرد خوبی را در این بخش شاهد بودیم و مشکلی رویت نمی‌شود.

بعد از آن حسابرس به بیان سخنرانی پرداخت و گزارشی از روند فعالیت‌های صورت گرفته را به اطلاع اعضا رساند که با رای‌گیری صورت گرفته، موارد مطرح شده مورد تصویب اعضا رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال برای توسعه و تأمین تجهیزات آموزشی خراسان‌شمالی 
شکست تراکتور و پیروزی سپاهان در هفته بیستم
اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران 
توسعه گردشگری بین المللی، از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
تداوم بارش برف و باران در محور‌های اصلی چهارمحال و بختیاری
احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
جمهوری اسلامی مردم ایران
۱۹ بهمن ۵۷؛ نقطه گسست ارتش از پهلوی و پیوند با امام خمینی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
افزایش تولیدات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن به حدود ۱۳۰ میلیون تن
بهره‌برداری از ۲۳ طرح صنعت برق در مازندران 
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
تاکید دیوان محاسبات بر ضرورت اصلاح ساختار شرکت ملی گاز برای جلوگیری از زیاندهی
دعوت نمایندگان مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ منتشر شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
‌می‌خواستیم تهران را دوست داشتنی نشان دهیم
پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
۳ نشان نقره و برنز ملی پوشان ایران در دومین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)