• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۱۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
خراسان جنوبی » اجتماعی
به زودی؛

افتتاح بزرگترین باغ شهری شرق کشور در بیرجند

باغ شهرداری بیرجند به عنوان بزرگترین باغ شهری شرق کشور ۹ مهر ماه افتتاح می‌شود.

افتتاح بزرگترین باغ شهری شرق کشور در بیرجند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، شهردار بیرجند با حضور در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این باغ شهرداری شامل سه قسمت از جمله باغ ملی قدیم، محوطه جلوی شهرداری، و میدان اجتماعات و باغ مفاخر است که این مجموعه در مجموع ۱۱۰ هزار متر مربع وسعت دارد و بزرگترین باغ شهری شرق کشور محسوب می‌شود.
 
بهترین با بیان اینکه بیش از ۱۹۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است افزود: این باغ شامل مبلمان شهری با طراحی‌های ویژه شامل نیمکت‌ها، چمن، پایه، چراغ، پوشش گیاهی منحصر‌به‌فرد شامل درخت مثمر و درخت‌ها و گیاهان متفاوت غیر مثمر، نورپردازی کامل با ۲۴ برج نوری، ۶۰ پایه چراغ چمنی و احداث مسجد به نام شهید رئیسی در وسعت ۵۰۰ متر مربع، سرویس بهداشتی و وضوخانه است.
 
شهردار بیرجند گفت: شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است و بودجه دولتی ندارد و منابع درآمدی ما شامل عوارض، تعرفه بها، فروش مایملک شهرداری و کمک‌هاییست که می‌توان به شهرداری انجام داد. 
 
وی گفت: حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش حقوق کارمندان شهرداری در هر سال محقق می‌شود، در صورتی که افزایش تعرفه و عوارض بها حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد بوده که دخل و خرج ما برابر نیست و راه حل این مشکل، کاهش شهر فروشی و افزایش جذب سرمایه‌گذار و سرمایه‌گذاری است.
 
شهردار بیرجند افزود: به عنوان مثال، پروژه برج ۴۶ طبقه در دو سال قبل در صورت اجرا گردش مالی ۵ و ۱۰ همتی ایجاد می‌کرد که طی آن بیش از ۱۵۰ هزار متر مربع مسکن، مغازه و مکان تفریحی ایجاد و به دنبال آن گردش مالی چند همتی ماهانه نصیب شهر می‌شد که منجر به تولید شغل و صاحب برند شدن می‌شد و مذاکرات این پروژه در سطح شهرداری با ارتش به نتیجه رسید، اما به دلایل متعدد در شورای شهر رد شد.
 
بهترین گفت: طبق قانون، پیاده‌رو‌ها متعلق به مالک است (مثلاً کنار خانه، مدرسه، مسجد) و ما بیش از ۸۰ هزار متر مربع در پیاده‌رو‌های عمومی پیاده‌روسازی کرده‌ایم.
 
وی در خصوص حفاری‌های سطح شهر نیز افزود: یک سری حفاری‌ها مربوط به شهرداری و برخی دیگر مربوط به دستگاه‌های زیرساختی مانند آب و فاضلاب، گاز، مخابرات و... است که با مجوز شهرداری انجام می‌شود و مشکل ما این است که بسیاری از این حفاری‌ها انجام می‌شود، اما برای آسفالت و پر کردن تحویل شهرداری داده نمی‌شود.
 
شهردار بیرجند گفت: سلسله افتتاحیه‌های شهرداری طی چند ماه آینده ادامه دارد و آبان ماه افتتاح بوستان زعفران (انت‌های مدرس، خیابان ۱۳ آبان)، آذر ماه افتتاح بوستان نهج‌البلاغه (در سراب) و در دی ماه بازگشایی امتداد بلوار معلم را شاهد خواهیم بود.
 
بهترین افزود: در جهت جهش مدیریت شهری از طریق سرمایه‌گذاری، یک اطلس به نام «اطلس سرمایه‌گذاری» تنظیم شده که در ویرایش دوم، فرصت‌های سرمایه‌گذاری ناب در بیرجند با در نظر گرفتن سلایق مختلف معرفی شده‌اند و در اینجا مجوز‌های بی‌نامی وجود دارند که مراحلشان شروع شده و منتظر سرمایه‌گذار هستند.
 
وی گفت: یکی از کار‌های ما ایجاد خیابان غذا در بوستان زعفران در خیابان ۱۳ آبان است که با سرمایه‌گذار صحبت شده تا مغازه‌هایی با طراحی‌های مختلف برای سنین و سلیقه‌های گوناگون در نظر بگیرد.
 
شهردار بیرجند در پایان از مردم خواست تا در حفظ بوستان‌های شهری و نگهداری چمن و سردیس‌ها کوشا باشند، چرا که اینها جزو ثروت شهر و دارایی‌های خود مردم است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)