• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۱۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
علمی و فرهنگی » حماسه و ایثار

اوحدی: جبهه مقاومت قوی‌تر از گذشته است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به سفر اخیرهیئت ایرانی به لبنان برای شرکت در نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله، تأکید کرد که جبهه مقاومت علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی، قوی‌تر از گذشته باقی مانده و عزت جمهوری اسلامی ایران نیز در سطح منطقه حفظ شده است.

اوحدی: جبهه مقاومت قوی‌تر از گذشته است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سعید اوحدی در دویست و نود و سومین جلسه مشاوران وزرا در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیر (سرچشمه) افزود: این سفر در شرایط حساس امروز منطقه، اقدامی ضروری و ارزشمند بود، خدا را شاکریم که مراسمی در شأن بزرگ مجاهد تاریخی، سیدحسن نصرالله برگزار شد.

وی این حضور را نشانه وحدت و انسجام ملی دانست و اظهار کرد: این سفر، جلوه‌ای از عزت جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه بود و نشان داد که همچنان مقاومت، محور عزت و استقلال ملت‌های آزاده است.

اوحدی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره جبهه مقاومت، گفت: حضرت آقا فرمودند که با وجود حملات رژیم صهیونیستی به عزیزترین شخصیت‌های لبنان و حتی مقر‌های اصلی مقاومت، نه‌تنها این جریان تضعیف نشد بلکه قوی‌تر از گذشته شده است. این جنایت‌ها که در تاریخ معاصر و پس از جنگ جهانی دوم بی‌سابقه بوده، عمق وحشی‌گری رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد، اما به‌روشنی شاهد افول این رژیم هستیم.

وی با بیان اینکه «دنیای وحشی‌گری و تروریسم رسانه‌ای است»، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان غربی‌اش تلاش دارند چهره مقاومت را تخریب کنند، اما خون شهدا و مظلومیت ملت‌های مقاوم، خود بزرگ‌ترین سرمایه برای استمرار این مسیر است.

معاون رئیس جمهور با مرور روز‌های دفاع مقدس بر اهمیت درس‌آموزی از آن دوران تأکید کرد و افزود: دشمن در آن هشت سال تمام ظرفیت خود را به میدان آورد، اما آنچه نصیب ملت ایران شد عزت و اقتدار بود. حتی در شرایطی که برخی قدرت‌ها به‌دنبال نابودی ایران بودند، قدرت بازدارندگی کشور تثبیت شد و امروز همان مسیر با قوت ادامه دارد.

وی یادآور شد: عمق جنایاتی که امروز علیه مردم بی‌گناه لبنان و فلسطین صورت می‌گیرد، از برخی مقاطع دفاع مقدس هم سنگین‌تر است، اما همان‌گونه که در آن سال‌ها پیروزی و عزت نصیب ملت ایران شد، امروز نیز جبهه مقاومت سربلندتر از گذشته خواهد بود.

اوحدی به معضلات اجتماعی روز کشور اشاره کرد و گفت: با رشد سریع تکنولوژی، گسست نسلی در جامعه روزبه‌روز عمیق‌تر می‌شود، خطرناک‌ترین نوع این گسست، میان مسئولان و نسل جوان است. اگر ارتباط عاطفی و فکری میان مسئولان و نسل جدید سست شود، آسیب‌های بزرگی در پی خواهد داشت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ناکامی‌های دشمنان در عرصه‌های مختلف سیاسی و نظامی، تأکید کرد: امروز، چه در موضوع مقاومت منطقه‌ای و چه در پرونده‌هایی مانند اسنپ‌بک، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. عزت و پیروزی جمهوری اسلامی ایران نتیجه مستقیم خون شهدا، صبر ملت و هدایت‌های مقام معظم رهبری است.

وی رسالت اصلی شورای مشاوران وزرا را در همین راستا تعریف کرد و افزود: شاید مهم‌ترین وظیفه این شورا آن باشد که با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه‌داشتن یاد شهدا، پیوند میان نسل‌ها را تقویت کند و از این گسست، پلی برای انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به آینده بسازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)