• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۱۸۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸
سیاسی » دولت

پزشکیان: دشمنان به زانو درآمدن ملت ایران را در خواب ببینند

رئیس جمهور گفت: دشمنان با تصور اینکه جمهوری اسلامی ایران ضعیف شده است و مردم از آن ناراضی هستند و با حمله نظامی آن‌ها علیه ایران همراهی خواهند کرد، به کشورمان حمله کردند، اما در تصورشان هم نمی‌گنجید که مردم این‌گونه به پشتیبانی از نظام و کشور خود برخیزند.

پزشکیان: دشمنان به زانو درآمدن ملت ایران را در خواب ببینند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان، امروز دوشنبه ۷ مهر در آیین گرامیداشت روز آتش‌نشانی و خدمات‌ ایمنی، با خدا قوت و دست‌مریزاد گفتن به همه نیرو‌های خدوم آتش‌نشان، اظهار داشت: مسئولیتی که شما برای نجات جان و مال انسان‌ها انتخاب کرده‌اید، بسیار سنگین و ارزشمند است.

رئیس جمهور گفت: امروز، یک رژیم جنایتکار همه منطقه را به هم ریخته است و به اشکال مختلف باعث ایجاد ناآرامی و ناامنی می‌شود، اما سازمان‌های بین‌المللی و در رأس آن‌ها شورای امنیت سازمان ملل، حتی یک بار هم قطعنامه‌ای علیه جنایات آن نداشته و هر اقدامی برای محکومیت و متوقف کردن جنایات این رژیم با وتوی قدرت‌ها به‌خصوص آمریکا رو به رو شده است. در عوض، کشوری مثل ایران که به دنبال زندگی امن و آرام است، هر روز با تحریم‌های فزاینده، روبرو می‌شود؛ فقط به این علت که این مردم نمی‌خواهند در برابر زور، سر فرود آورند.

آقای پزشکیان با تأکید بر اینکه دشمنان، تصور به زانو درآمدن مردم ایران را فقط در خواب می‌توانند ببینند، تصریح کرد: در سفری که به منظور شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به آمریکا داشتیم، در دیدار با سران کشور‌های مدعی دفاع از حقوق بشر، این پرسش را به شکل صریح مطرح کردم که سازمان‌ها و چارچوب‌های بین‌المللی که به منظور صیانت از حقوق و مقررات بین‌المللی تشکیل شده است، امروز در برابر جنایات رژیم صهیونیستی چه جایگاهی دارند؟ به آنان گفتم که همه ادعا‌های شما در دفاع از ارزش‌های انسانی دروغ است، زیرا رژیم صهیونیستی در برابر دیدگان شما مرتکب هر جنایتی می‌شود و شما به دروغ، فقط کشور‌هایی مثل ایران را عامل ناامنی و ناآرامی معرفی می‌کنید.

رئیس جمهور ادامه داد: هرگز در تصور بنده و دیگر مردم ایران نمی‌گنجد که در برابر چنین آدم‌های حقیری کوتاه بیاییم. باور و اعتقاد من این است که اگر به خودمان و توان نخبگان کشور اعتماد داشته باشیم و تکیه کنیم، به هر آنچه که نیاز داشته باشیم یا بخواهیم، می‌رسیم و نیازی به هیچ‌کس نداریم.

آقای پزشکیان در ادامه به همدلی و حضور اکثریت مردم در میدان دفاع از کشور و نظام به ویژه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اشاره کرد و اظهار داشت: دشمنان با تصور اینکه جمهوری اسلامی ایران ضعیف شده است و مردم از آن ناراضی هستند و با حمله نظامی آن‌ها علیه ایران همراهی خواهند کرد، به کشورمان حمله کردند، اما در تصورشان هم نمی‌گنجید که مردم و از جمله شما آتش‌نشانان عزیز این‌گونه به پشتیبانی از نظام و کشور خود برخیزید و صحنه‌هایی حماسی خلق کنید.

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنان خود با توجه به مطالبات آتش‌نشانان، به‌خصوص برای تأمین تجهیزات و ابزار مهار آتش و‌ ایمنی، گفت: ما با همه توان در خدمت شما هستیم و هر آنچه برای تأمین لوازم مورد نیاز‌تان بتوانیم، تأمین می‌کنیم. دشمنان، همه توان خود را به کار گرفتند تا ما را در مخمصه قرار دهند و وادار به تسلیم کنند، اما هرگز به این خواسته نمی‌رسند.

گفتنی است در این آیین، با حضور رئیس جمهور از خانواده ۳ تن از آتش‌نشانان شهید و نیز ۱۲ تن از کارکنان نمونه سازمان آتش‌نشانی و خدمات‌ ایمنی، تجلیل شد.

همچنین، آقای پزشکیان از نمایشگاهی که به منظور معرفی جدیدترین تجهیزات و ابزار اطفای حریق و عرضه خدمات‌ ایمنی در حاشیه این آیین برگزار شده بود، بازدید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)