• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۲۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

توسعه فیبر نوری در شهر‌های جدید زمینه‌ساز جذب سرمایه و جمعیت است

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری با وزارتخانه ارتباطات گفت: توسعه فیبر نوری و ایجاد زیرساخت‌های نوین ارتباطی به‌ویژه در شهر‌های جدید زمینه‌ساز جذب سرمایه و جمعیت است.

توسعه فیبر نوری در شهرهای جدید زمینه‌ساز جذب سرمایه و جمعیت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی و سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دو وزارتخانه را به امضا رساندند. این تفاهم‌نامه در دو حوزه «توسعه زیرساخت‌های ارتباطی» و «تأمین مسکن کارکنان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» منعقد شد.

ایجاد زیرساخت‌های نوین در شهر‌های جدید، محرک جذب سرمایه‌گذاری است

صادق در این مراسم با تأکید بر گستره همکاری‌های مشترک میان دو وزارتخانه در حوزه‌های شهری و روستایی، توسعه فیبر نوری و ایجاد زیرساخت‌های نوین ارتباطی را از اولویت‌های همکاری عنوان کرد و با اشاره به نقش وزارت ارتباطات در شهر‌های جدید، از جمله شهر جدید تیس، گفت: ایجاد زیرساخت‌های روزآمد در این مناطق زمینه‌ساز جذب سرمایه‌گذاری و جمعیت خواهد بود.

وزیر راه و شهرسازی همچنین بر اهمیت همکاری در زمینه شماره‌گذاری و کدگذاری جاده‌ها، توسعه زیرساخت در حریم راه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شرکت راه‌آهن در حوزه لجستیک تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات کارشناسی مشترک با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت راه‌آهن شد.

وی افزود: موضوع پایگاه اطلاعات نشانی محور (جی‌نف) و سامانه املاک و اسکان نیز از دیگر زمینه‌های همکاری میان دو وزارتخانه است.

صادق با اشاره به نقش این همکاری‌ها در ارتقای خدمات‌رسانی به مردم، افزود: در حوزه شهری به‌ویژه در شهر‌های جدید، توسعه فیبر نوری و ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی از جمله برنامه‌هایی است که با همکاری وزارت ارتباطات اجرایی می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در مناطق روستایی را نیز از برنامه‌های مشترک دانست و تصریح کرد: تلاش می‌شود خدمات ارتباطی به شکل بهینه‌تری در اختیار ساکنان مناطق روستایی قرار گیرد.

صادق همچنین بر اهمیت اجرای فیبر نوری در حریم جاده‌ها و آزادراه‌ها تأکید کرد و گفت: پوشش راداری و رادیویی در مسیر‌های جاده‌ای از دیگر موضوعاتی است که با همکاری وزارت ارتباطات پیگیری خواهد شد.

وی به همکاری‌های مشترک در حوزه فرودگاهی نیز اشاره کرد و افزود: توسعه اراضی فرودگاهی به‌منظور گسترش خدمات پستی و افزایش سرعت پردازش محموله‌ها، به‌ویژه در فرودگاه پیام، از جمله محور‌های مورد توافق است.

عضو کابینه دولت چهاردهم ادامه داد: در بخش بندری نیز هوشمندسازی بنادر با همکاری وزارت ارتباطات سرعت خواهد گرفت تا خدمات تخلیه و بارگیری کالا‌ها به شکل بهینه‌تری انجام شود.

صادق با بیان اینکه پروژه لجستیک هوشمند یکی از مهم‌ترین طرح‌های مشترک آینده است، اظهار کرد: این پروژه در حوزه حمل‌ونقل بار و مسافر با حمایت وزارت ارتباطات عملیاتی خواهد شد. مجموعه این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت و سرعت خدمات‌رسانی به مردم انجام می‌شود و در آینده نزدیک نتایج ملموس آن قابل مشاهده خواهد بود.

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده، وزارت راه و شهرسازی مسئولیت تأمین زمین و تسریع فرایند‌های اجرایی را بر عهده دارد و وزارت ارتباطات نیز از طریق اعطای تسهیلات به کارکنان و توسعه زیرساخت‌های نوین ارتباطی، اجرای این توافق را پشتیبانی خواهد کرد.

این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز خانه‌دار شدن کارکنان وزارت ارتباطات و ارتقای کیفیت ساخت در پروژه‌های مسکونی خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
بهبود معیشت کارگران از اولویت های مجلس است
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)