پخش زنده
امروز: -
۴۶۴ زندانی جرایم غیر عمد در اصفهان آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس کل دادگستری اصفهان در جلسه هیئت امنای ستاد دیه استان اصفهان گفت: در نیمه نخست امسال ۴۶۴ زندانی جرایم مالی و غیر عمد استان با ۱۴ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال بدهی از بند رهایی یافتند.
حجتالاسلام اسدالله جعفری ادامه داد: از این میزان بیش از هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال مربوط به گذشت شکات، حدود ۳۰۰ میلیارد ریال نقدینگی محکومان، بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال پذیرش اعسار محکومان، بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و بیش از ۵۲۰ میلیارد ریال نیز مربوط به کمکهای بلاعوض از محل ستاد و خیران بوده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۴۴۰ زندانی مرد و ۲۴ نفر زن بودند، افزود: زندانیان جرایم غیر عمد شامل محکومان به پرداخت دیه ناشی از تصادف و حوادث کارگاهی، مهریه، نفقه و بدهی مالی هستند.
رییس دستگاه قضا همچنین به برگزاری پویش «به عشق پیامبر میبخشم» اشاره کردو گفت:تعداد زندانیان آزاده شده در قالب این پویش ۸۴ نفر با مجموع بدهی بیش از ۲ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال هستند.