• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۲۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
اقتصادی » آب و انرژی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:

بهره‌برداری از ۴۰ هزار میلیارد تومان طرح جدید آب و فاضلاب آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از آغاز بهره‌برداری از ۴۰ هزار میلیارد تومان طرح جدید این شرکت تا پایان سال جاری خبر داد.

بهره‌برداری از ۴۰ هزار میلیارد تومان طرح جدید آب و فاضلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محسن اردکانی در آیین «ارزیابی عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه آب و فاضلاب استان تهران در سال ۱۴۰۳»، با بیان اینکه خانواده ۱۲ هزار نفری کارکنان این شرکت بار سنگین تامین آب جمعیت نزدیک به ۲۰ میلیون نفری استان تهران را به دوش می‌کشند، اظهار داشت: کارکنان شرکت آبفای استان تهران به عنوان سقایان مردم سال آبی بسیار سخت و دشوار گذشته را در شرایطی سپری کردند که تهران پنجمین خشکسالی متوالی و کم‌بارش‌ترین سال آبی یک قرن اخیر را به گواه آمار پشت سر گذاشت.

وی افزود: با وجود شرایط سخت کم‌آبی و رشد ۳۸ درصدی شمار مشترکان آبفای استان تهران در ۱۰ سال گذشته، خانواده کارکنان این شرکت در گذر موفق از این شرایط به خوبی نقش‌آفرینی کردند و اگرچه پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی از تداوم کم‌بارشی در پاییز امسال خبر می‌دهد، تمام تلاش و توان خود را برای رفع نگرانی شهروندان و اراده خدمات پایدار همچون گذشته به‌کار خواهیم گرفت.

مدیرعامل آبفای استان تهران، مدیریت مصرف را اولویت اصلی برنامه‌های این شرکت برای تامین آب شهروندان در سال آبی جدید عنوان و تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های پایداری شبکه، خطوط انتقال و مخازن نیز در حوزه مدیریت توزیع آب باید به طور جدی پیگیری و دنبال شود.

اردکانی همچنین توجه به ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آب و فاضلاب را از فعالیت‌های اصلی این شرکت نام برد و گفت: با وجود خشکسالی‌ها، اجازه نخواهیم داد بحران کم‌آبی مجموعه آبفای استان تهران را در باتلاق روزمرگی فرو ببرد و بر این اساس اقدام‌های بلندمدت با سرعت و شتاب بیشتری پیگیری خواهد شد.

وی آغاز بهره‌برداری از ۴۰ هزار میلیارد تومان طرح جدید شامل ۱۶ هزار میلیارد تومان طرح آب و ۲۴ هزار میلیارد تومان طرح فاضلاب تا پایان امسال را در این راستا ارزیابی کرد و افزود: از جمله این طرح‌ها، بهره‌برداری از ۱۰ واحد جدید تصفیه‌خانه فاضلاب خواهد بود ضمن آنکه عملیات اجرای چهار واحد جدید تصفیه‌خانه فاضلاب نیز امسال آغاز می‌شود.

وی بهره‌برداری از مخازن متعدد ذخیره آب، اجرای خطوط انتقال، پیشرفت حدود ۱۵ کیلومتری رینگ آبرسانی تهران موسوم به قمر بنی‌هاشم (ع) و اجرای فاز دوم تصفیه‌خانه پنجم آب تهران را از دیگر فعالیت‌های شرکت آبفای استان تهران برشمرد و گفت: تمام تلاش من بر این است که وظیفه سقایی خود را به خوبی پیش ببریم و همانند خشکسالی‌های پنج سال اخیر شرمنده شهروندان نباشیم.

اردکانی با اشاره به جهش بزرگی که در ایجاد وتوسعه زیرساخت‌های جمع‌آوری بهداشتی و تصفیه فاضلاب تهران رخ داده است، به پیشرفت قابل توجه احداث واحد‌های ۷ و ۸ تصفیه‌خانه بزرگ جنوب تهران اشاره و تصریح کرد: تا پایان امسال ۱۳۱ میلیون مترمکعب بر ظرفیت تولید پساب در استان تهران افزوده می‌شود که نقش مهمی در افزایش بهره‌وری حوزه آب و فاضلاب دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید دوباره بر وظیفه مدیران و کارکنان این شرکت در ایفای هرچه بهتر مسئولیت خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان، تکریم ارباب رجوع و رعایت حقوق آنان را به عنوان یک اصل ثابت و تغییرناپذیر برای خانواده آبفای استان تهران دانست و لزوم توسعه حداکثری خدمات غیرحضوری به مشترکان شرکت را یادآور شد.

وی همچنین توجه جدی به موضوع کنترل طرح و توسعه استفاده از مباحث هوش مصنوعی و قابلیت‌های نرم‌افزاری و تمرکز بر جانشین‌پروری را به مدیران آبفای استان تهران توصیه کرد.

در این آیین، شرکت‌های آب و فاضلاب منطقه ۴ شهر تهران، آب و فاضلاب جنوب‌غربی استان تهران و شرکت فاضلاب تهران به عنوان برترین شرکت‌ها در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ شناخته و معرفی شدند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­نوجوانان ایرانی به احمدآباد رسیدند
درگذشت ناگهانی خبرنگار پیشکسوت تبریزی
اعلام جزئیات تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام درآذربایجان غربی
یخبندان مناطق کوهستانی اصفهان را دربر می‌گیرد
اجرای ۳۰ ویژه برنامه گرامیداشت هفته بسیج ۱۴۰۴ در کیش
روایت‌هایی از ایثار امدادگران جمعیت هلال احمر در جنگ ۱۲ روزه
بررسی مشکلات فعالان اقتصادی با حضور وزیر اقتصاد
آغاز طرح با قرآن بزرگ شو در کانون‌های مساجد استان اصفهان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
بیانیه دفتر اطلاع رسانی اسرا درباره روز جهانی کودک
پایش و نمونه‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب شهری سردشت
گام بلند نمایندگان دولت و مجلس برای گسترش چتر بیمه‌ای رانندگان
تظاهرات ژاپنی ها علیه توسعه پایگاه های آمریکایی
خبر‌هایی از مشارکت گرمساری ها در بازسازی عتبات عالیات
درستکار: رحمان اقتدارش را نشان داد
حذف نساجی مازندران از جام حذفی در ضربات پنالتی
بهره برداری از دومین مسیرگشایی بزرگ تبریز تا پایان امسال
بهره برداری از ده طرح شهری در باقرشهر با حضور استاندار تهران 
احیای یک واحد تولید کنسانتره دامی در تکاب
سفر رئیس جمهور به قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)