• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۲۸۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷
ورزشی » بانوان

ورود VS به لیگ برتر فوتسال در حضور بانوان

برای نخستین بار امروز در لیگ برتر فوتسال از سیستم VS (حمایت ویدئویی) با حضور بانوان استفاده شد.

ورود VS به لیگ برتر فوتسال در حضور بانوان

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، احسان کامیانی سرپرست کمیته فوتسال و رئیس سازمان لیگ گفت: خوشحالیم که در این فصل فوتسالی تا امروز شاهد کاهش محسوس تنش‌ها و حتی خشونت‌های کلامی روی سکو‌ها هستیم یکی از مهم‌ترین دلایل این اتفاق حضور خانواده‌ها به‌ویژه خانواده بازیکنان و مربیان در سالن‌هاست که به تلطیف فضا کمک کرده است.

وی گفت: این امر را نه فقط در لیگ برتر بلکه در تمام لیگ‌ها شاهد هستیم و نتیجه یک کار جمعی است، اما از سال گذشته به‌صورت ویژه روی این موضوع در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال کار کردیم که مجموعه‌های ورزشی ما باید «خانواده‌دوست» شود. رسانه‌ها هم به درستی این موضوع را پوشش دادند که نشان‌دهنده درک درستی از فضای فوتسال کشور است.

کامیانی با اشاره به برگزاری مسابقه حساس دو تیم مدعی لیگ برتر فوتسال گفت: در همین راستا بنا بر حکم انضباطی فدارسیون فوتبال ان‌شاالله با کمک شورای تأمین استان، هیئت فوتبال استان و تلاش همه عزیزان در استان آذربایجان شرقی مسابقه دو تیم مس سونگون ورزقان و گیتی‌پسند را امروز با حضور تماشاگران خانم برگزار خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم برای اولین‌بار از سیستم VS در این دیدار بهره بگیریم که همکاری باشگاه مس سونگون ورزقان در این راستا قابل تقدیر است.

وی افزود: علی‌رغم اینکه برنامه تلویزیونی ۲۰۲۰ در مواردی ما را صریح نقد کرد، اما عدم پخش این برنامه تخصصی فوتسال را زیان‌بار می‌دانیم، البته از آقای محمدرضا علیپور و همکاران ایشان در شبکه ورزش سپاسگزاریم که برای پخش دیدار دو تیم مس سونگون ورزقان و گیتی‌پسند نهایت همکاری را داشتند. در واقع یکی از دلایلی که مسابقات هفته دهم را در دو روز مختلف برگزار کردیم هماهنگی با کنداکتور شبکه ورزش برای پخش مسابقه و چک VS بود. به‌هرحال تلاش همه ما در فوتسال این است که این رشته محبوب بیشتر دیده شود و علاقه‌مندان افزون‌تری را جذب کند.

سرپرست کمیته فوتسال با اشاره به صعود تیم ملی به مرحله نهایی جام ملت‌های فوتسال و تبریک به کادر فنی گفت: هر موفقیت در سطح ملی ریشه در لیگ پویا دارد، خوشحالیم که فوتسال در رده ملی آقایان و بانوان روند رو به رشدی دارد و قدردان زحمات باشگاه‌ها هستیم، این دستاورد تلاش‌های همه مدیران، مربیان و سرمایه‌گذاران فوتسال در باشگاه‌هاست.

کامیانی افزود: نقد‌هایی در خصوص برنامه‌ریزی لیگ دریافت کرده‌ایم ولی همه تلاش ما این است که بین برگزاری تورنمنت‌های تیم ملی و لیگ بیشترین هماهنگی را به وجود بیاوریم، امسال تقویم شلوغی در سطح ملی داریم ولی بار‌ها با کادر فنی تیم ملی جلسه برگزار کردیم تا به یک راهکار مشترک و منطقی برسیم، ما در برنامه‌ریزی مسابقات باید ۴۸ ساعت استراحت را برای بازیکنان در نظر بگیریم ولی با توجه به فشار روی بازیکنان ملی‌پوش، این زمان را به ۷۲ ساعت ارتقا دادیم. با وجود تقویم فشرده باید به این موضوع هم اشاره کرد که آقای شمسایی تیم ملی را فقط با یک جلسه تمرینی به مسابقات مقدماتی جام ملت‌ها بُرد و باید این فشار بر ایشان و بازیکنان را با توجه به توقعات فراگیر از فوتسال درک کنیم.

کامیانی در پایان با تشکر از هیئت‌های فوتبال استان‌ها و باشگاه‌ها برای همکاری در برگزاری لیگ‌های مختلف پایه گفت: خوشبختانه به‌تازگی مسابقات لیگ مناطق فوتسال بانوان زیر ۱۹ سال را هم به اتمام رساندیم و کماکان با تمام وجود در تلاش هستیم تا لیگ‌های پایه و مناطق را با بهترین کیفیت برگزار کنیم که پیشرفت فوتسال در گرو توجه به همین رده‌های سنی است.

 

سیستم VS (مخفف Video Support) در دو دوره اخیر جام جهانی فوتسال و نیز جام ملت‌های فوتسال آسیا 2024 از آن استفاده شد. این سیستم همانند VAR در فوتبال عمل می‌کند و داوران به کمک آن، پس از بازبینی صحنه‌های حساس تصمیم‌گیری می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)