• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۳۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
سیاسی » شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی غیرقانونی است

دبیر شورای نگهبان گفت: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی غیرقانونی و هوشیاری مسئولان در برابر توطئه‌های دشمنان ضروری است.

بازگشت قطعنامه‌های تحریمی غیرقانونی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴) این شورا، ضمن تبریک میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)، بر اهمیت شناخت زمانه و سیره آن حضرت در برخورد با انحرافات تأکید کرد و مسئولان را به هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان فراخواند.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)، این مناسبت را به فرزند گرامی ایشان، حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج)، و عموم ارادتمندان تبریک گفت و توفیق پیروی از آن امام همام را از خداوند مسئلت نمود.

وی در ادامه تدوین آثار شیعه در دوران حیات امام عسکری (ع) را حرکتی تأثیرگذار و پایه‌گذار در تولید محتوای علمی در دوره‌های بعد دانست.

درس‌های سیره امام حسن عسکری (ع) برای امروز

آیت‌الله جنتی شناخت دقیق زمانه و برنامه‌ریزی مناسب بر اساس محدودیت‌ها و تهدید‌ها را از درس‌های مهم امام حسن عسکری (ع) به پیروان خود برشمرد.

وی همچنین سیره آن حضرت در برخورد با شبهات و اندیشه‌های انحرافی را نشان‌دهنده ضرورت عدم بی‌تفاوتی نسبت به انحرافات اعتقادی و رفتاری دانست و جهاد تبیین را تکلیفی تعطیل‌نشدنی عنوان کرد.

نامه‌های امام حسن عسکری (ع) نیز به عنوان سرمایه‌های ارزشمند فرهنگی مورد تأکید قرار گرفت که باید در مجموعه‌های آموزشی و فرهنگی مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

نفرت جهانی از صهیونیست‌ها حاصل خون شهداست

آیت‌الله جنتی همچنین سالروز شهادت مجاهد خستگی ناپذیر فی سبیل الله سیدحسن نصرالله به دست رژیم تروریستی اشغالگر قدس و با حمایت آمریکا را تسلیت گفت و عنوان کرد: این جنایتکاران در خیال خود به این نتیجه رسیده‌اند که استیصال و درماندگی‌شان در مواجهه با تربیت یافتگان مکتب حسینی با ترور آنها خاتمه می‌یابد و شهادت پایان تاثیرگذاری مجاهدان راه خداست.

وی افزود: اما در عمل می‌بینند که جوانان جبهه مقاومت با تاسی به فرماندهان همیشه زنده خویش، زوال این قدرت‌های شیطانی را با سرعت بیشتری محقق خواهند کرد.

آیت‌الله جنتی خاطرنشان کرد: نفرت جهانی روزافزون از رژیم نامشروع صهیونیستی و حامیان آن، حاصل خون به ناحق ریخته شهدایی، چون سیدحسن نصرالله، سید هاشم صفی‌الدین و دیگر شهدای سرافراز جبهه مقاومت است که مصادیق بارز رجال صدقوا ما عاهدوالله هستند.

انتقاد از قدرت‌های استکباری و تأکید بر استقلال ایران

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود، بازگشت قطعنامه‌های تحریمی را غیرقانونی خواند و آن را نشان‌دهنده بدعهدی و غیرقابل اعتماد بودن قدرت‌های استکباری دانست.

وی با اشاره به اینکه استقلال و اقتدار ایران اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره عامل عداوت دشمنان بوده است، تأکید کرد که مردم شریف ایران همواره بر حفظ عزت خویش پای فشرده و حاضر به تسلیم در برابر زیاده‌خواهی جهان سلطه نشده‌اند.

در پایان، آیت‌الله جنتی مسئولان را به هوشیاری و توکل به خداوند مهربان برای به کارگیری تمام تلاش‌ها جهت بی‌اثر کردن توطئه‌های دشمنان و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها فراخواند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)