• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۴۰۹۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶
گیلان » اقتصادی

تجار بر اساس معاهده اوراسیا از پرداخت ۲۰۰ میلیون دلار به گمرک معاف هستند

مشاور ارشد سازمان توسعه تجارت ایران در کارگاه آموزشی گفت: ۸۷ درصد تعرفه کالا‌های مورد معامله در کشور‌های عضو معاهده اقتصادی اوراسیا صفر شده است.

تجار بر اساس معاهده اوراسیا از پرداخت ۲۰۰ میلیون دلار به گمرک معاف هستندبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان؛ کارگاه آموزشی تبیین فرصت‌ها و چالش‌های موافقتنامه تجارت آزاد ایران با کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا با «حضور میرهادی سیدی، مشاور امور بین‌الملل و توافق‌های تجاری سازمان توسعه تجارت ایران» در سالن اجتماعات منطقه آزاد انزلی با مشارکت تجار و تولید کنندگان با محوریت اداره کل صمت و میزبانی منطقه آزاد انزلی برگزار گردید.
میرهادی سیدی انعقاد توافقنامه اوراسیا و سایر موافقتنامه‌ها را در نظام تولید و تجارت امروزی یک تاکتیک پیشرفت دانست و گفت: در شرایط سخت تحریم اقتصادی این گونه توافق‌نامه‌ها می‌تواند تاثیر تصمیمات خصمانه را توسط سایر کشور‌های معاند کاهش دهد.
مشاور سازمان توسعه تجارت ایران این موافقتنامه را دائمی و قابل برنامه‌ریزی اقتصادی توصیف و تشریح کرد: این موافقتنامه به شکل مدون از ۲۵ اردیبهشت سال جاری امضا و ابلاغ شده است و کشور‌های روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، بلاروس و ارمنستان عضو این اتحادیه هستند و همگی نسبت به حقوق تجاری مندرج در ۱۱ فصل این موافقتنامه متعهد هستند.
وی بیش از ۴ هزار و ۶۸۸ کالا را در مجموع مشمول تعرفه صفر برشمرد و گفت: تمامی HS کد‌های این کالا‌های مورد توافق در فصول این توافقنامه اقتصادی ذکر شده است.
مشاور امور بین‌الملل و توافق‌نامه‌های تجاری سازمان توسعه تجارت ایران با تشریح جزئیات مهم این توافقنامه در زمان ۳ ساعته تاکید کرد: ضرورت هماهنگی اقتصادی عمیق در جهان لازمه تولید در کلاس جهانی است که بر اساس این معاهده تجار از پرداخت قریب به ۲۰۰ میلیون دلار در سال به گمرک معاف هستند.
همچنین، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت گیلان در ابتدای این کارگاه گفت: هدف از برگزاری این گارگاه آموزشی تبین و تشریح فرصت‌ها و چالش‌های موافقتنامه تجارت آزاد ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا است. 
تجار بر اساس معاهده اوراسیا از پرداخت ۲۰۰ میلیون دلار به گمرک معاف هستندمحمد فیض افزود: هدف از برگزاری این کارگاه بررسی ابعاد مختلف همکاری‌های اقتصادی با کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و تبیین فرصت‌های پیش‌رو برای توسعه صادرات استان است.
وی با اشاره به جایگاه مهم اوراسیا در معادلات اقتصادی و تجاری جهان، گفت: اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی از بلوک‌های مهم تجاری، با ظرفیت‌های فراوان برای توسعه روابط اقتصادی، گسترش صادرات غیرنفتی و جذب سرمایه‌گذاری‌های مشترک از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات فرهنگی و اقتصادی و همچنین نیاز متقابل کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا بستر مناسبی برای حضور فعال تولیدکنندگان و تجار ما در این بازار گسترده فراهم کرده است تشریح کرد: بازار اوراسیا با جمعیتی بالغ بر ۱۸۰ میلیون نفر و سهولت دسترسی به منابع غنی انرژی و مواد اولیه، فرصت‌های بی‌نظیری را برای صادرکنندگان ایرانی فراهم آورده است.
تجار بر اساس معاهده اوراسیا از پرداخت ۲۰۰ میلیون دلار به گمرک معاف هستندمعاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت گیلان تصریح کرد: استان ما با برخورداری از ظرفیت‌های تولیدی در بخش‌های کشاورزی، صنایع غذایی، معدنی و صنعتی می‌تواند نقش پررنگی در تأمین نیاز‌های این بازار ایفا کند.
 این اتحادیه در حال حاضر غیر از ایران، پنج عضو دارد، اما بیش از ۴۰ کشور و سازمان بین المللی از جمله چین، اندونزی، کره جنوبی، هند، مصر حتی برخی کشور‌های حوزه آمریکای لاتین نیز برای فعالیت در این اتحادیه اعلام آمادگی کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
صعود تیم «الف» والیبال ساحلی ایران به جمع ۸ تیم برتر
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
بسیج؛ تجلی گفتمان انقلاب و نماد پیوند مردم با نظام اسلامی
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
ادامه پایداری جوی و افزایش آلاینده‌ها در هفته اول آذر
پارا وزنه برداران اصفهانی نایب قهرمان کشور
تصفیه خانه تکمیلی فاضلاب بجنورد با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست
طلای محیطی زاده در هفتگانه
عوامل بروز خروپف چیست؟
استقبال گرم برخی شهرهای استان از پیکرهای اهالی بهشت
عیادت معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون اسکیت از ورزشکار آسیب‌دیده
حذف فرزاد چراغی از مرحله حذفی تنیس روی میز المپیک ناشنوایان
امروز؛ آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
۱۰۳ هزار مسکن در اصفهان درمرحله تحویل وتامین زمین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
انجام ۶۰ سورتی پرواز برای اطفای حریق در الیت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)