• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۴۲۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۰
بین الملل » آمریکا
سخنگوی سازمان ملل: 

زنان و کودکان غزه همچنان گرسنگی را تحمل می‌کنند

سخنگوی سازمان ملل متحد با هشدار درباره ادامه حملات هوایی اسرائیل در نوار غزه گفت: زنان و کودکان همچنان  گرسنگی و سوءتغذیه را در غزه تحمل می‌کنند.

زنان و کودکان غزه همچنان گرسنگی را تحمل می‌کنند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل به خبرنگاران گفت: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA) هشدار داده است که حملات هوایی و گلوله‌باران در سراسر نوار غزه ادامه دارد و بنا به گزارش‌ها، در این حملات ده‌ها نفر کشته یا زخمی شده‌اند. شلیک موشک‌های فلسطینی به سمت اسرائیل نیز امروز گزارش شد.
 
سخنگوی سازمان ملل گفت: وزارت بهداشت در غزه اعلام کرد که از اکتبر ۲۰۲۳، تلفات از ۶۶ هزار نفر فراتر رفته است. سازمان ملل بار دیگر تاکید می‌کند که غیرنظامیان هرگز نباید هدف قرار گیرند. طبق قوانین بین‌المللی بشردوستانه، غیرنظامیان باید همیشه محافظت شوند.
 
دوجاریک تاکید کرد: در همین حال، زنان و کودکان همچنان گرسنگی و سوءتغذیه را در غزه تحمل می کنند. روز گذشته، صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) اعلام کرد که یک دختر نه ساله بر اثر سوءتغذیه شدید درگذشته است.
 
وی افزود: به طور کلی، طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، از زمان تایید قحطی در ماه اوت، ۱۷۷ نفر، از جمله ۳۶ کودک، بر اثر گرسنگی و سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند. اگرچه شرکای سازمان ملل متحد که در زمینه تغذیه فعالیت می‌کنند، ماه گذشته توانستند به حدود ۶۰۰ زن باردار و شیرده مبتلا به سوءتغذیه دسترسی پیدا کنند، اما این تعداد به هیچ وجه کافی نیست.
 
دوجاریک ادامه داد: صندوق جمعیت سازمان ملل متحد (UNFPA) می‌گوید که بیش از ۶۰ درصد از زنان باردار و مادران جدید در غزه از سوءتغذیه رنج می‌برند.
 
سخنگوی سازمان ملل گفت: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) همچنان خواستار دسترسی بدون مانع و پایدار به غزه و سراسر آن برای ارائه منابع و خدمات حیاتی به مقدار کافی از جمله غذاهای مغذی از طریق بخش تجاری، مانند گوشت، سبزیجات و لبنیات است.
 
وی تاکید کرد: در همین حال، مردم غزه همچنان با آوارگی مواجه هستند. یونیسف هشدار داده که کودکان چندین روز است که در میان بمباران مداوم، تیراندازی و همچنین در میان اجساد، در ترس و وحشت راه می‌روند. این شرایط بدون غذا و آب کافی است.
 
دوجاریک درباره جنوب غزه نیز گفت: خانواده‌ها در چادرهای موقت بسیار شلوغ در امتداد ساحل فشرده شده‌اند. با نزدیک شدن زمستان، چادرها در معرض خطر سیل قرار دارند. شاید به یاد داشته باشید که در ماه اوت، برخی از خانواده‌ها تحت تأثیر جزر و مد در امتداد ساحل غزه قرار گرفتند.
 
وی افزود: شرکای سازمان ملل گزارش داده اند که در هفته جاری، چادر، برزنت و ملحفه از طریق گذرگاه‌های تأیید شده وارد غزه شده‌اند. با این حال، صدها هزار نفر همچنان به شدت به هر نوع سرپناهی نیاز دارند.
 
سخنگوی سازمان ملل گفت: سازمان ملل متحد برای کاهش غارت، به مسیرهای امن و تایید شده بیشتری برای جمع‌آوری مواد لازم برای سرپناه نیاز دارد، پل آلنبی باید برای جابجایی محموله‌ها بازگشایی شود و حجم محموله‌هایی که برای ورود تایید و از گمرک ترخیص می‌شوند، افزایش یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)