• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۴۲۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
هرمزگان » اجتماعی

نشست رئیس جمهور با خیران مدرسه ساز هرمزگان

نشست خیران مدرسه ساز با رئیس جمهور در بندرعباس برگزار شد. استاندار هرمزگان: تفاهم نامه ۲۵۰ مدرسه با خیران و فعالان اقتصادی منعقد شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، رئیس جمهور در نشست با خیران مدرسه ساز در بندرعباس گفت: امسال بیش از دو هزار و ۲۰۰ مدرسه در کشور به بهره برداری رسید که اعتبار دولتی آنچنانی نداشت.

آقای پزشکیان افزود:

محمد آشوری استاندار هرمزگان نیز در این نشست گفت: ساخت ۱۸۰ مدرسه ۶۰ درصد پیشرفت کاری دارد و تا مهر سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی گفت: امضای تفاهم نامه ساخت ۲۵۰ مدرسه با خیران مدرسه ساز و فعالان اقتصادی و بنگاه‌های مختلف منعقد شد.
استاندار هرمزگان گفت: در حوزه عدالت و توسعه فضا‌های آموزشی کار‌های بزرگی در استان صورت گرفته است.
آشوری افزود: مردم هرمزگان در دوره‌های تاریخی همواره مقابل استعمار ایستادگی کردند و یک وجب خاک کشور را به دشمن ندادند.
وی گفت: دغدغه‌های شما دغدغه‌های مردم است و با تدبیر خود مسیر حرکت توسعه و آبادانی کشور را فراهم می‌کنید.
استاندار هرمزگان گفت: سندی را آماده کردیم که اگر صلاح دانستید در نشست نهایی بهره برداری می‌شود، رویکرد ما براساس دولت وفاق، رویکرد ایجاد همبستگی و استفاده از همه ظرفیت هاست.
آشوری افزود: با تنوع ظرفیت‌های اقتصادی، صنعتی و فرهنگی استان می‌تواند به ادامه مسیر توسعه کمک کند.

ساخت ۳۴۰ واحد آموزشی با هزار و ۵۰۰ کلاس درس در دولت چهاردهم

مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: ساخت ۳۴۰ واحد آموزشی با هزار و ۵۰۰ کلاس درس در دولت چهاردم با کمک بنگاه‌های اقتصادی در حال ساخت است که مهر امسال ۱۶۰ واحد آموزشی با ۷۰۰ کلاس درس با هزینه ۲ همت به بهره برداری رسید.
منوچهر ضیایی افزود: تابستان امسال برای شادابی مدارس طرح شهید عجمیان را با کمک خانواده دانش آموزان و گروه‌های جهادی در مناطق محروم استان اجرا کردیم.
وی گفت: این طرح در دو هزار و ۳۰۰ واحد آموزشی اجرا شد.
مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان با اشاره به اجرای چهار طرح در راستای ارتقای کیفیت آموزشی در استان گفت: امسال مدیران و معلمان با استفاده از فنون تدریس توانمند شده‌اند و بستر برای یادگیری بهتر دانش آموزش فراهم شده است.

وی گفت: شروع نهضت هوشمند سازی مدارس، تجهیز کلاس اول‌ها به کتابخانه و تصویب طرح ارتقا و بهبود نمرات دانش آموزان با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان است.
ضیایی افزود: با رهبری گروه‌های جهادی برای توسعه فضا‌های آموزشی در تامین تجهیزات و کنترل آسیب‌های اجتماعی تلاش می‌کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس مجمع خیران مدرسه ساز هرمزگان نیز در این نشست گفت: اکنون ۳۴۰ فضای آموزشی با دو هزار و ۵۰۰ کلاس درس در راستای عدالت آموزشی در حال ساخت است.
هاشمی افزود: هرمزگان در سامانه نهضت مدرسه سازی رتبه پنجم کشور را دارد و پیشگام در ساخت مدرسه با معماری بومی است.

فاطمه جراره نماینده مردم مرکز استان در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: نبود معلم و کلاس‌های درس و ترک تحصیل دانش آموزان ار مهم‌ترین مشکلات آموزش و پرورش است.
وی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت آموزشی وجود معلمان با انگیزه و هدفمند، توجه به شرایط اقلیمی استان در آموزش و پرورش استان ضروری است.
جراره افزود: در بندرعباس هنوز مدارس کانکسی وجود دارد و سیستم سرمایشی مدارس به دلیل شرایط آب و هوایی زودتر مستهلک می‌شود.
مهارت آموزی و توجه به توسعه هنرستان‌ها در کنار صنایع ضروری است.
جراره گفت: تحقق عدالت آموزشی هم یکی از مؤلفه‌های اساسی است.

فاطمه جراره در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود پزشک و مراکز درمانی در استان اشاره کرد و افزود: احداث بیمارستان تخصصی در کنار صنایع از نیاز‌های استان است.

رئیس جمهور امروز در سفری یک روزه وارد بندرعباس شد.

رئیس دولت چهاردهم علاوه بر بهره برداری از طرح‌های عمرانی و تولیدی، با فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری، فعالان سیاسی و اجتماعی، فرهیختگان و نخبگان هرمزگان نشست‌های جداگانه خواهد داشت.

بازدید از نمایشگاه صنایع دستی و دانش بنیان، انعقاد تفاهم نامه‌ها و حضور در نشست شورای برنامه ریزی هرمزگان و نشست خبری نیز از برنامه‌های پایانی سفر یک روزه رئیس جمهور به هرمزگان است.

همچنین در نشست برنامه‌ریزی و توسعه استان، تصمیمات اتخاذ شده برای تسریع روند توسعه هرمزگان اعلام و دکتر پزشکیان در پایان سفر در گفت‌وگویی تلویزیونی نتایج این سفر را تشریح خواهد کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اولویت اول مراکز آموزشی..باید تغییر اولویتهای آموزشی کشور باشد.. اکثریت فارغ‌التحصیلان ضعیف و ناتوانند ..باید آموزش عملی مهارتهای زندگی و کاربردی و فنی ..اساس آموزش کشور شود..و آموزش شفاهی به حداقل برسد.
نظر شما
آخرین اخبار
آزادی یک مادر بدهکار در روز مادر
انتقال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس به سمیرم
مسمومیت ۲ شهروند یاسوجی بر اثر نشت گاز مونوکسیدکربن
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بارش باران در نقاط مختلف کشور، امروز جمعه ۲۱ آذر
تجلیل از مادران شهدا در یامچی
مشاوران املاک باید معاملات خود را در سامانه خودنویس ثبت کنند
پویش درخت‌کاری زیر سایه مادر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
سرمای شدید جان کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند
عراقچی: خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان هستیم
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج به سه کشته و ۱۵مصدوم
دوران جنگ‌های امپریالیستی و کودتا تمام شده است
آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد، صدای مفسدان را درآورد
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)