• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۴۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
یزد » اجتماعی

به‌روزرسانی «سند ارتقای وضعیت زنان استان یزد»

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در نشست مشاوران بانوان فرمانداری‌ها از آغاز فرایند به‌روزرسانی «سند ارتقای وضعیت زنان استان» خبر داد.

 به‌روزرسانی «سند ارتقای وضعیت زنان استان یزد»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، فاطمه دانش یزدی از آغاز فرایند به‌روزرسانی «سند ارتقای وضعیت زنان استان» خبر داد و گفت: این سند با رویکردی تازه، علاوه بر جمعیت و اشتغال، به حوزه‌های نوینی همچون توانمندسازی بانوان در عرصه هوش مصنوعی و فناوری‌های نو ورود خواهد کرد.

نشست مشاوران بانوان فرمانداران شهرستان‌های یزد با حضور فاطمه دانش یزدی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، فرصتی بود تا ضمن مرور دستاوردها، برنامه‌های جدید این حوزه برای سال‌های آینده ترسیم شود.

دانش یزدی در این نشست با اشاره به اولویت‌های کاری دفتر امور بانوان در سال‌های اخیر اظهار داشت: در سه تا چهار سال گذشته تمرکز اصلی فعالیت‌ها بر موضوع جمعیت بود که به‌عنوان یکی از سیاست‌های کلان کشور مورد توجه قرار دارد. اما اکنون با توجه به ضرورت‌های اجتماعی و اقتصادی استان یزد، دفتر امور بانوان گام‌های تازه‌ای برای ارتقای اشتغال پایدار و افزایش توانمندی‌های زنان برداشته است.

وی با یادآوری تدوین «سند ارتقای وضعیت زنان استان» در سال ۱۳۹۵ و تصویب آن در شورای برنامه‌ریزی استان افزود: از سال ۱۳۹۶ تا کنون تغییرات و چالش‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی قابل‌توجهی در استان یزد رخ داده است. همچنین از سال ۱۴۰۰ موضوع جمعیت به شکل رسمی در دستور کار قرار گرفت. به همین دلیل لازم است سند ارتقای وضعیت زنان استان یزد بازنگری و متناسب با نیاز‌های روز جامعه به‌روز شود.

مدیرکل دفتر امور بانوان تأکید کرد: انتظار داریم مشاوران بانوان در شهرستان‌ها با ارائه آمار، داده‌های دقیق و همچنین بیان مسائل و ظرفیت‌های محلی، دفتر امور بانوان را در این فرایند یاری کنند تا بتوانیم ظرف یکی دو ماه آینده نسخه به‌روزشده سند را به جمع‌بندی برسانیم.

وی در ادامه به برنامه‌های نوآورانه این دفتر پرداخت و گفت: توانمندسازی زنان تنها به مهارت‌های عمومی و آموزشی محدود نمی‌شود. یکی از برنامه‌های جدی ما، ورود بانوان به عرصه فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی است. با اجرای این برنامه‌ها، زنان استان می‌توانند علاوه بر اشتغال پایدار، در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی نیز نقشی مؤثر و نوآورانه ایفا کنند.

دانش یزدی با قدردانی از همراهی و تلاش مشاوران شهرستان‌ها خاطرنشان کرد: در نیمه نخست امسال دفتر بانوان چندین پروژه مهم از جمله هفته جمعیت را مدیریت و اجرا کرد که با همکاری مشاوران فرمانداران به نتایج خوبی رسید و امیدواریم این هم‌افزایی در سایر حوزه‌ها نیز ادامه یابد.

در ادامه این نشست، مشاوران فرمانداران در حوزه بانوان به ارائه گزارش اقدامات انجام‌شده در شهرستان‌ها پرداختند و ضمن بیان مشکلات و چالش‌های موجود، پیشنهاد‌هایی برای تقویت نقش زنان در توسعه محلی مطرح کردند.

به گفته کارشناسان، به‌روزرسانی سند ارتقای وضعیت زنان استان می‌تواند نقشه راهی برای ارتقای جایگاه بانوان یزدی در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باشد و با ورود به حوزه‌های نوینی، چون هوش مصنوعی، چشم‌اندازی تازه برای توانمندسازی بانوان استان ترسیم کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­غلامی: جام جهانی رؤیای همه ما بود
نگرانی متقاضیان مسکن ملی پرند از تاخیر در تحویل
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
آتش‌سوزی آشپزخانه یک واحد مسکونی در ساختمانی ۳ طبقه در رشت
نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در بغداد
تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه در لرستان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
برپایی میز خدمت حقوقی در مناطق کم برخوردار کشور
آتش در دل جنگل های الیت
جوی آرام و پایدار در لرستان
سرهنگ کارگر فرمانده جدید یگان ویژه استان قم شد  
اولویت‌گذاری برای کاهش ضایعات در ۲۲ محصول کشاورزی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
تشییع شهید گمنام در لامرد
فوران آتشفشان در هاوایی
استان قزوین “قلب تپنده اقتصاد ایران”
تأکید بر تقویت پژوهش‌محوری در مدارس گیلان
هوا در چند شهر آذربایجان‌غربی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد
آیین‌های ویژه هفته بسیج در گیلان
بزودی؛ تکمیل فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)