• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۶۱۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
اجتماعی » جامعه و شهری
با حضور وزیر آموزش وپرورش در شهرستان قدس؛

برگزاری جشن غنچه ها و آیین بازگشایی کودکستان های سراسر کشور

رویداد بزرگ جشن غنچه ها صبح امروز، شنبه ۱۲ مهر در دبستان شهید رستمی شهر قدس برگزار و زنگ غنچه‌ها نواخته شد.

** برگزاری جشن غنچه ها و آیین بازگشایی کودکستانهای سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، وزیر آموزش و پرورش، در مراسم رویداد بزرگ جشن غنچه ها که با حضور محمد صادق معتمدیان؛ استاندار تهران ، حسین حق وردی؛ نماینده مردم شهرستان های شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی  برگزار شد گفت: این رویداد، با شعار «برای کودکان، برای ایران» و با هدف گفتمان‌سازی برای توجه به اهمیت و ضرورت دوره اوان کودکی به عنوان مهمترین دوره شکل‌گیری و تکوین شخصیت کودکان و زمینه‌ساز رشد و پرورش استعدادها و نهادینه شدن تربیت و یادگیری در بین آنان به عنوان آینده‌سازان فردای ایران اسلامی، امروز  در سراسر کشور برگزار شد.

 
 علیرضا کاظمی با بیان اینکه مهم‌ترین دوره‌ تعلیم و تربیت، اوان کودکی است که اگر قرار باشد کیفیت آموزشی در سطح کشور ارتقا پیدا کند،به میزان توجه ما به این دوره بستگی دارد گفت: بنا داریم در این دوره کاری با همت عزیزان در سازمان تعلیم و تربیت کودک و همکاری همه استان‌های کشور رقم بزنیم.
 
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه موضوع مهم و حیاتی، توسعه ضریب پوشش نوآموزان در سازمان تعلیم و تربیت کودک در کشور بوده که در سال‌های گذشته با زحمات زیادی که کشیده شده و اقدامات خوبی که صورت گرفته عدد حدود ۴۵ درصد بود افزود: امروز امیدواریم این پوشش را به بیش از ۶۰ درصد محقق کنیم و در سال‌ها و افق‌های آینده با کمک مجلس شورای اسلامی بتوانیم به مرز ۱۰۰ درصد برسانیم و این کاریست که  با کمک مجلس قابل تحقق است.
 
کاظمی ادامه داد: هم نیاز به اجباری شدن این دوره مهم تحصیلی و هم نیاز به تامین منابع و الزامات و زیرساخت‌های قانونی این دوره داریم، بخشی از معضلات و چالش‌های این دوره را با استفاده از ظرفیت‌های خود آموزش توانستیم حل کنیم اما اگر قرار باشد اتفاقی بیفتد که به عنوان زیربنای تعلیم و تربیت باشد و شخصیت بچه‌ها در آن دوره شکل بگیرد، حتماً باید همه بخش‌ها کمک کنند.
 
وی با بیان اینکه بخش محتوا و برنامه درسی دوره پیش دبستانی‌ بسیار مهم است که از این ناحیه تاکنون آسیب‌های زیادی ایجاد کرده گفت: زیربناهای اصلی در دوره پیش دبستانی باید طراحی شود. انس با قرآن، انس با ضوابط و مقررات و قوانین، احترام به دیگران، تغییر نگرش ها در بسیاری از مسائل و نگرانی ها در دوره تعلیم و تربیت کودک شکل می‌گیرد. باید بتوانیم با ایجاد یک فضای مفرح و شاد و تکیه بر مهارت‌های مورد نیاز، زمینه تربیت خوب این بچه‌ها را هم سو با اهداف نظام تعلیم و تربیت مهیا کنیم.
 
کاظمی با بیان اینکه این دوره بسیار مهم است و معتقدم طلایی‌ترین دوره تربیت یک انسان که شخصیت و بسیاری از نگرش ها در آن شکل می‌گیرد، رفتارها نشان داده می‌شود و حتی استعدادها نمایان می‌شود، همین دوره است، ادامه داد: اگر ما بنا داریم بسیاری از نگرانی‌ها را در نظام تعلیم و تربیت و در حوزه هویت ملی و دینی و رشد علمی برطرف کنیم چاره‌ای نداریم جز اینکه به دوره تعلیم و تربیت کودک توجه بیشتری داشته باشیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)