• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۶۷۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
لرستان » اجتماعی
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان:

برنامه‌های هفته کودک خانواده‌محور باشد

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بر اهمیت خانواده‌محور بودن برنامه‌ها و اجرای آنها در سه سطح فردی، خانوادگی و اجتماعی با اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان در کمیته کودک و نوجوان لرستان، ضمن تبریک هفته ملی کودک، بر جایگاه رفیع کودکان به عنوان مهم‌ترین و ارزشمندترین سرمایه انسانی کشور و ستون فقرات توسعه پایدار تأکید کرد.
 
ناهید پرویزپور با اشاره به نقش کودکان در چرخاندن اقتصاد آینده کشور، ضرورت آموزش مهارت‌های شغلی و کارآفرینی در کنار تحصیلات علمی را برای آنان حیاتی دانست و بر وظیفه خطیر کودکان در حراست از فرهنگ عمومی، ملی و هویت ایرانی تأکید کرد گفت: برنامه‌ریزی برای آگاهی‌بخشی به این کودکان و نوجوانان نسبت به داشته‌های فرهنگی و آداب و رسوم امری ضروری است. 
 
پرویزپور با یادآوری تلنگر ناشی از «جنگ ۱۲ روزه»، وظیفه کودکان در آینده به عنوان پاسداران تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را یادآور شد و بر لزوم تلاش برای ایجاد ارتباط مؤثر بین نسل اول انقلاب و نسل کنونی با مطالبات متفاوت تأکید کرد.
 
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان پرداختن به مسائل کودکان را اولویت اصلی کشور‌ها در سطح بین‌المللی و ملی دانست و به کنوانسیون حقوق کودک و پیوستن ایران به آن در سال ۱۳۷۲ اشاره کرد که الزاماتی را برای تأمین رشد، امنیت، آموزش و امنیت غذایی کودکان برای کشور‌های عضو ایجاد کرده است. 
 
وی بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای پوشش جامع برنامه‌های هفته ملی کودک و فراتر از آن تأکید کرد و گفت: مسئولیت کودکان تنها بر دوش آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری نیست، بلکه بهداشت، درمان، آموزش و مهارت‌آموزی در تمامی دستگاه‌ها وظایف مهمی را در قبال کودکان بر عهده دارند.
 
پرویزپور هفته ملی کودک (۱۵ تا ۲۱ مهر) را فرصتی مغتنم برای اجرای برنامه‌های متنوع، به ویژه در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست و با اشاره بر اهمیت آموزش کودکان نسبت به آسیب‌های پیرامون، خصوصاً آسیب‌های فضای مجازی، تأکید کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی، توانمندسازی و افزایش سطح تاب‌آوری کودکان امری ضروری است.
 
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بر لزوم توجه ویژه به کودکانی که از نظر هوش و استعداد برجسته هستند، اما حمایت کافی از سوی خانواده دریافت نمی‌کنند، تأکید کرد و از آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری خواست تا در پرورش استعداد‌های آنان کوشا باشند.
 
وی با اشاره به پیشنهاد برگزاری اردو‌های یک روزه و علمی، بر آشنایی کودکان با محوطه‌های تاریخی استان، از جمله محوطه‌های پیش از تاریخ خرم‌آباد، تأکید کرد و خواستار همکاری میراث فرهنگی با کانون پرورش فکری و آموزش و پرورش در این زمینه شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان نیز گفت: از ۱۵ تا ۲۱ مهر، هفته ملی کودک نامگذاری شده که بیش از ۳۶۰ برنامه متنوع فرهنگی، هنری و علمی در استان اجرا خواهد شد.
 
رضا داوری افزود: برپایی تماشاخانه سیار از ۱۲ تا ۱۶ مهر، جشن هفته ملی کودک با حضور گروه شخصیت تلویزیونی «مل مل» در پارک کیو خرم آباد ۱۳ مهر و برپایی جشن بزرگ بادبادک‌ها به یاد شهدای کودک و نوجوان با حضور خانواده‌ها ۱۸ مهر از جمله این برنامه‌ها است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بانوان پرچمدار فاطمی در مهریز
مصاف رعد و استقلال بجنورد در لیگ دسته یک والیبال کشور
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در اصفهان
تیم «ب» والیبال ساحلی ایران حذف شد
اجرای ۱۳۰ برنامه در هفته بسیج فریمان
برگزاری همایش سوارکاری شهر خوروزق در شهرستان برخوار
ورود ۳۰ هزار پرونده به شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی
عزاداری مردم روستای تمای تکاب در ماتم دخت نبی مکرم اسلام (ص)
ناکامی ۳ فرنکی کار کشورمان در رسیدن به دیدار پایانی
تشخیص سرطان سینه از ۲۰ سالگی!
شبی با شهیدگمنام در چهاربرج
اختصاص خودروی آتش نشانی به میانه و ترکمانچای
برگزاری مراسم بزرگداشت فریدون داوری شاعر هم استانی
مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
پیش بینی تولید ۴۲۰ هزارتن چغندرقند از مزارع شهرستان کرمانشاه
شهدای امنیت، سرمایه‌های بی‌بدیل نظام هستند
نخستین گروه غاز‌های خاکستری وارد تالاب سولدوز شد
اجرای بیش از ۲۰۰ برنامه در هفته بسیج در ممسنی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس
صعود آلمان، اسپانیا و ایتالیا به نیمه نهایی و درخشش زورف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
سفر رئیس جمهور به قزوین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)