• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۷۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تصویب اساسنامه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا در هیئت دولت

رئیس بیست ودومین کنفرانس انجمن رمز ایران از تصویب اساسنامه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا در هیئت دولت خبر داد.

تصویب اساسنامه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا در هیئت دولت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سلماسی رئیس بیست‌ ودومین کنفرانس انجمن رمز ایران، امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه، با قدردانی از همکاری دانشگاه‌ها و صنعت،در تشریح دستاوردها و اهداف این رویداد علمی گفت: انجمن رمز ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین شبکه علمی کشور در حوزه امنیت سایبری، نزدیک به ۲۵ سال از تأسیس آن می‌گذرد و در این مدت نقش مهمی در توسعه دانش و سیاست‌گذاری ملی در این حوزه ایفا کرده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های گسترده انجمن افزود: از مهم‌ترین اقدامات اخیر، تدوین و تصویب اساسنامه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا در هیئت دولت بوده است؛ سندی که با همکاری انجمن رمز و حمایت دکتر عارف به تصویب رسید و اکنون جلسات آن ماهانه با حضور نمایندگان دستگاه‌های علمی و صنعتی کشور برگزار می‌شود.

سلماسی با تأکید بر پیوند امنیت سایبری با زندگی روزمره مردم اظهار داشت : امروزه امنیت دیجیتال صرفاً یک موضوع سازمانی نیست و حتی در ابزارهای پزشکی هوشمند، پوشیدنی‌ها و سامانه‌های حیاتی سلامت نیز نقشی حیاتی دارد.

وی هشدار داد در صورت نفوذ یا اختلال در این سامانه‌ها، سلامت افراد به خطر می‌افتد.

رئیس کنفرانس، کمبود نیروی انسانی متخصص را یکی از چالش‌های اساسی کشور در حوزه امنیت سایبری دانست و گفت : به همین منظور، امسال برای نخستین بار بخش «کافه اشتغال» در حاشیه کنفرانس راه‌اندازی شده تا ارتباط میان دانشجویان و صنعت برقرار شود و زمینه جذب نیروی جوان در شرکت‌های داخلی فراهم گردد.

سلماسی درباره ساختار امسال کنفرانس افزود: علاوه بر نشست‌های علمی، یک پنل تخصصی مهم با عنوان «ارتقای امنیت سامانه‌های اطلاعاتی، کاوشی در سیستم‌عامل‌های زیست‌بوم افتا» برگزار می‌شود. این نشست با حضور چهار کارشناس برجسته و با اجرای دکتر رسول جلیلی، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی و استاد دانشگاه، همراه خواهد بود.

وی با اشاره به استقبال پژوهشگران گفت: پس از چند سال کاهش در ارسال مقالات، امسال روندی معکوس رخ داده و تعداد مقالات دریافتی رشد چشمگیری داشته است. در این دوره، بیشترین میزان مشارکت بین‌المللی در طول سال‌های اخیر به ثبت رسیده و سخنرانان کلیدی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان به جمع کنفرانس خواهند پیوست.

سلماسی از تقدیر از دو پژوهشگر جوان برتر در این دوره خبر داد و افزود : این افراد از میان دانشمندان حدود ۴۰ ساله انتخاب شده‌اند. برگزاری این رویداد بدون بودجه دولتی و با حمایت حامیان صنعتی از جمله اپراتورها، بانک‌ها و شرکت‌های فناوری ممکن شده است.

رئیس کنفرانس با اشاره به همکاری مؤثر با انجمن صنفی تولیدکنندگان داخلی گفت: سهم صنعت داخلی در بازار امنیت سایبری حدود ۲۰ درصد است و با اقدامات در حال انجام، هدف‌گذاری شده این سهم در چند سال آینده به ۵۰ درصد افزایش یابد؛ هرچند تحقق آن نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های حاکمیتی و تنظیم‌گر است.

وی همچنین به حضور پررنگ بانوان در تیم اجرایی و علمی کنفرانس اشاره کرد و گفت: از چهار عضو هیئت علمی همکار در برگزاری کنفرانس، چهار نفر خانم هستند و یکی از دو پژوهشگر برتر امسال نیز از میان بانوان دانشگاهی انتخاب شده است.

سلماسی از انتشار مقالات علمی این کنفرانس در سه نشریه تخصصی انجمن رمز خبر داد و گفت: مقالات انگلیسی در مجله بین‌المللی ISECURE و مقالات فارسی در دوفصلنامه منادی منتشر می‌شوند. همچنین مجله مشترک دیگری با عنوان Journal of Computing Security با همکاری دانشگاه اصفهان در دست انتشار است که بخش مهمی از فعالیت‌های علمی کشور در حوزه امنیت سایبری را منعکس می‌کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهداء ۲ هزار دست لباس به انجمن حمایت از زندانیان همدان
سازمان حمایت: فروش اجباری و نقد کردن اعتبار کالابرگ تخلف است
افزایش فعالیت مگس میوه زیتون در گیلان
یزدی‌ها در سال جاری چقدر وام گرفته‌اند؟
بزرگمردان کوچک کشتی قم در جشنواره فجر ظهور معرفی شدند
افزایش ۳۰ درصدی صادرات ایران به عمان
یادگار امام به میدان فتح متصل می‌شود
تشییع شهید محمد صانعی پور در فردوس
وحدت در اندیشه رهبر معظم انقلاب اصلی قرآنی و راهبردی است
محفل قرآنی در پاکستان همزمان با سالگرد انقلاب
آیین سومین سالگرد شهادت عدنان طالبی در ساری برگزار شد
آغاز به کار نمایشگاه قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی مذهبی
تجلیل از کشاورزان نمونه شازند؛ ۱۱ برگزیده از میان ۷۰ کشاورز نمونه استان مرکزی
پایان رقابت‌های گلف قهرمانی کشور در مسجدسلیمان
روایت ۲۰ سال تخریب در مستند جنگل خاموش
تأکید گمرک ایران بر جلوگیری از مکاتبات موازی درباره یک اظهارنامه
چاپ قرآن کریم تمام‌نستعلیق در خراسان‌جنوبی
افتتاح آموزشگاه خیر ساز ۱۲ کلاسه در بیضا فارس
شکست یاران سینا واحدی در سوپرلیگ بسکتبال شرق آسیا
اختصاص ۶۰ میلیارد ریال برای تکمیل آزمایشگاه غذا و داروی نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
پیش بینی بارش برف و باران با ورود سامانه بارشی جدید
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)