• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۷۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
حبیبا:

المپیاد ورزش‌های فناورانه به ایجاد فرصت‌های کارآفرینی دانشجویان می‌انجامد

رئیس سازمان امور دانشجویان بر لزوم برقراری ارتباط با شرکت‌های فناور تأکید کرد و گفت: المپیاد ورزش‌های فناورانه به ایجاد فرصت‌های کارآفرینی و بهره‌مندی از توانمندی‌های دانشجویان می‌انجامد.

رئیس سازمان امور دانشجویان بر لزوم برقراری ارتباط با شرکت‌های فناور تأکید کرد و گفت: المپیاد ورزش‌های فناورانه به ایجاد فرصت‌های کارآفرینی و بهره‌مندی از توانمندی‌های دانشجویان می‌انجامد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، جلسه آسیب‌شناسی نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با حضور دکتر حبیبا، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر سروش، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر زارعی، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و دیگر اعضای تیم برگزاری این رویداد برگزار شد.

دکتر حبیبا در این جلسه با تأکید بر اهمیت برگزاری این المپیاد برای دانشجویان، گفت: این رویداد در زمان مناسبی پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برگزار شد؛ باید بیاموزیم که در هر شرایطی باید به زندگی ادامه دهیم، و این تجربه به ما یادآوری می‌کند که باید رو به جلو حرکت کرد.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های همکاران و دست‌اندرکاران، افزود: ضروری است که برنامه‌ریزی برای برگزاری دومین المپیاد از هم‌اکنون آغاز شود. این رویداد باید به طور سالانه برگزار شود تا شور و اشتیاق بیشتری در میان دانشجویان ایجاد کند.

حبیبا همچنین بر لزوم همکاری نزدیک با فدراسیون‌ها و سازمان‌های مرتبط تأکید کرد و گفت: با استفاده از تجربیات گذشته و ایجاد هماهنگی‌های لازم، می‌توانیم اثرگذاری بیشتری را در این عرصه شاهد باشیم. این هماهنگی‌ها در حوزه‌های مختلف به افزایش خلاقیت و نوآوری کمک خواهد کرد.

وی همچنین به اهمیت اطلاع‌رسانی مؤثر اشاره کرد و افزود: باید بستر‌های لازم را برای معرفی این رویداد فراهم کنیم تا از فرصت‌های به وجود آمده بهره‌برداری بهتری داشته باشیم.

حبیبا همچنین بر لزوم برقراری ارتباط با شرکت‌های فناور تأکید کرد و گفت: استفاده از توانمندی‌های دانشجویان و ایجاد فرصت‌های کارآفرینی نیازمند همکاری مؤثر در این حوزه است.

رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین به نقش خیران در حمایت از ایده‌های نو و استارتاپ‌ها اشاره کرد و افزود: با همکاری خیرین و بنیاد‌های فناوری می‌توانیم از ایده‌های برتر حمایت کنیم. این بنیاد‌ها بدون هیچ‌گونه انتظاری می‌توانند به کارآفرینان جوان کمک کنند تا ایده‌های خود را به مرحله اجرا درآورند.

حبیبا با اشاره به این که باید مکان‌های برگزاری المپیاد را به‌دقت انتخاب کنیم و گفت: دانشگاه امیرکبیر تجربه خوبی در برگزاری این رویداد داشت و ما باید از پتانسیل سایر دانشگاه‌ها نیز بهره‌برداری کنیم. اگر مکان‌های دیگر توانمندتر باشند، باید آنان را شناسایی کنیم.

وی در پایان از تلاش‌های دکتر سروش و همکارانش در برگزاری موفق این رویداد قدردانی کرد و افزود: امیدوارم دومین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی نیز با انرژی و کیفیت بالا برگزار شود و ما بتوانیم از این تجربه به بهترین نحو استفاده کنیم.

المپیاد ورزش‌های فناورانه به ایجاد فرصت‌های کارآفرینی دانشجویان می‌انجامد
برگزاری سالانه المپیاد ورزش‌های فناورانه، فرصتی برای ارتقای فرهنگ ورزشی جوانان

دکتر سروش، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه با تقدیر از زحمات کلیه دستندرکاران در برگزاری این رویداد، گفت: این المپیاد فرصت بی‌نظیری برای جوانان است و نیاز به حمایت بیشتری دارد.

وی با تأکید بر اهمیت زیرساخت‌ها برای فعالیت‌های ورزشی و تفریحی جوانان، ادامه داد: امروزه با وجود دنیا‌های مجازی، فرصتی برای ارتقاء سطح تفریح سالم در ایران وجود دارد. باید توجه کنیم که زیرساخت‌های ما باید به گونه‌ای باشد که جوانان احساس کنند می‌توانند از امکانات موجود به‌خوبی بهره‌برداری کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین به ضرورت تداوم برگزاری این المپیاد اشاره کرد و گفت: برگزاری سالانه این رویداد می‌تواند به ایجاد یک فرهنگ ورزشی و علمی در بین دانشجویان کمک کند و خوشبختانه شاهد نقاط قوت زیادی در این تجربه بوده‌ایم.

سروش در پایان به امکان برقراری ارتباط با دانشگاه‌های دیگر از کشور‌های همسایه اشاره کرد و افزود: این رویداد می‌تواند جنبه منطقه‌ای یابد و به مشارکت دانشگاه‌ها از کشور‌های همسایه مثل افغانستان و عراق بینجامد.

در پایان این مراسم دکتر حبیبا، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با اهداء لوح سپاس از زحمات اعضای برگزار کننده این رویداد ورزشی تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)