• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۸۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۱
بین الملل » غرب آسیا
نماینده جهاد اسلامی فلسطین؛

آمریکا و غرب غیر قابل اعتماد هستند

نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران گفت: همه فلسطینی ها در مذاکرات با حماس شریک هستند ولی آمریکا و غرب غیر قابل اعتماد هستند.

آمریکا و غرب غیر قابل اعتماد هستند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران درگفت و‌گو با شبکه «المسیره» گفت که اگر حمایت آمریکا و غرب از رژیم صهیونیستی نبود، نمی‌توانست در برابر مقاومت در جنگ‌ها دوام بیاورد.

«ناصر أبو شریف» نماینده جنبش مقاومت جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت: «ما و همه جناح‌ها در مذاکرات با حماس شریک هستیم، همانطور که در عمل نیز شریک هستیم». أبوشریف افزود: ترامپ نگران ده‌ها زندانی دشمن است، در حالی که بیش از ۱۷ هزار اسیر فلسطینی سال‌هاست که در زندان‌های دشمن در حال گذران زندگی هستند . 

 این مقام مقاومت فلسطین تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم کشور‌های عربی در ازای هیچ چیزی برای مردم فلسطین، عادی‌سازی گسترده روابط با رژیم صهیونیستی را آغاز کنند .

أبوشریف با بیان اینکه اعراب باید روابط سیاسی و دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی قطع می‌کردند تا معادله را تغییر دهند، تصریح کرد: «یمن از یک جنگ طولانی بیرون آمد، اما به وظیفه خود عمل کرد. امروز، کشوری محترم و ارزشمند است».

بر این اساس، وی ادامه داد: «یمن با آمریکا مقابله کرد و در این مرحله از درگیری با آن، آمریکا را مجبور به عقب‌نشینی کرد. یمن در رویارویی با اسرائیل، تأمین اقتصادی رژیم صهیونیستی را از طریق دریای سرخ متوقف کرده است».

 این مقام مقاومت فلسطین با بیان اینکه یمن با عمل به وظیفه خود شکست نخورد، بلکه ارزش، غرور، عزت و جایگاه خود را در میان ملت‌ها به دست آورد؛ توضیح داد: «ما نمی‌خواهیم رژیم‌های عربی ارتش‌های خود را بسیج کنند. تنها چیزی که می‌خواهیم یک موضع سیاسی، دیپلماتیک و اقتصادی است .  احمقانه است که از مردم فلسطین بپرسیم چرا اسرائیل را که سرزمین شما را اشغال کرده و تمام حقوق شما را مصادره می‌کند، تحریک می‌کنند .

وی با رد حاکمیت بین‌المللی یا حضور یک نماینده غربی برای اداره نوار غزه اظهار داشت: این یک مسئله فلسطینی است. باید تضمینی برای خروج کامل اسرائیل از نوار غزه وجود داشته باشد و همه اینها در مصر در حال مذاکره است. در درون رژیم صهیونیستی، حس انزوا و نفرت آشکاری وجود دارد و تغییر عظیمی در جوامع آمریکا و غرب درباره این رژیم وجود دارد. قدرت حاکم در آمریکا و غرب، اما هنوز تابع دیدگاه صهیونیستی است». 

أبوشریف با بیان اینکه آمریکا هرگز میانجی نبوده، گفت: «بلکه بخشی از طرحی است که اسرائیل دنبال می‌کند. طرح "اسرائیل بزرگ" بخشی از چشم‌انداز طرح استعماری صهیونیستی است».

 وی در ادامه این مصاحبه خاطرنشان کرد: «اگر حمایت آمریکا و غرب از رژیم صهیونیستی نبود، نمی‌توانست در برابر هیچ یک از جنگ‌هایی که در حال حاضر در حال انجام است، مقاومت کند. اگر غرب نبود، این رژیم حتی برای مدت کوتاهی در منطقه دوام نمی‌آورد. اسرائیل به آمریکا وابسته است». نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران، سران رژیم صهیونیستی را مُلحد توصیف کرده و اظهار داشت: «آن‌ها مسیحیان را به ایجاد جنبشی که از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، ترغیب کرده‌اند».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصفهان، میزبان سی ‌و هشتمین نشست سازمان جهانی گردشگری
برگزاری هفتمین اجلاس نماز اصفهان
افتتاح مرحله دوم گلخانه در دولت آباد شهرستان برخوار
فرصت های نوظهور اقتصادی کشورمان در غرب آفریقا
«آن روز که سنگ بارید» و «جزیره آدم خوب‌ها»، از شبکه مستند
بهره برداری از نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در استانداری خوزستان
آموزش و آزمون شرط صدور پروانه برای مشاوران املاک و خودرو در خوزستان
احیا ۶۰۰ قنات کشور با طرح‌های آبخیزداری
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
پیوند خلاقانه سرگرمی و آموزش مفاهیم قرآن کریم
عملیات روشنایی سه نقطه حادثه خیز محور دزفول به شوشتر
فعالیت ۱۳ هزار کمباین مهاجر در ایران
بازدید معاون حقوقی قوه قضائیه از مراکز قضایی شهرستان نظرآباد
کشف لوازم خانگی قاچاق از یک شناور
خوانش آیه‌ها از زبان نقش‌ها و رنگ‌ها
کنده تراش تجهیزی نوین در بهبود کیفیت فضای سبز
ضرب‌الاجل استاندارسازی شهربازی‌ها و مراکز خدماتی لرستان
اعلام زمان نشست خبری سرمربیان استقلال و پیکان
طنین دلنشین کلام وحی در بین خانواده‌ها
البرز یکی از استان‌های پیشرو در مبارزه با تغییر کاربری غیرمجاز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)