• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۹۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

اعلام فراخوان رسمی شرکت در برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع دستی ۱۴۰۴

فراخوان رسمی شرکت در برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع دستی ۱۴۰۴ اعلام شد.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

اسماعیل رمضانی گفت: این برنامه با هدف ارتقای کیفیت، حمایت از تولیدکنندگان و معرفی محصولات برتر صنایع‌دستی برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع‌دستی در راستای مشارکت ایران در رویداد بین‌المللی مُهر اصالت شورای جهانی صنایع‌دستی و با هدف انتخاب محصولات شایسته برای حضور در مرحله بین‌المللی بوده است.

رمضانی گفت: ارتقای کیفیت تولیدات، فروش و صادرات صنایع‌دستی، ایجاد انگیزه برای نوآوری، خلاقیت و بسته‌بندی مناسب، معرفی و بازاریابی آثار برگزیده، انتخاب آثار برای شرکت در داوری مُهر اصالت بین‌المللی و نهادینه کردن استانداردسازی محصولات صنایع‌دستی از مهم‌ترین اهداف برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع‌دستی به‌شمار می‌رود.

وی یادآور شد: مراحل داوری برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع‌دستی در سه مرحله داوری شامل تحویل و بررسی اولیه آثار و رفع نواقص، داوری ستادی شامل ارزیابی تخصصی از سوی کارشناسان مجرب معاونت صنایع‌دستی و مرحله آخر داوری از سوی سه نفر از اساتید و مدرسان منتخب و مجرب استان است.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: معیار‌های ارزیابی شامل پیش‌شرط‌هایی مانند سازگاری با محیط‌زیست و رعایت حقوق اجتماعی است.

وی شاخص‌های داوری این برنامه را شامل اصالت، مرغوبیت، نوآوری و بازاریابی دانست و گفت: آثار منتخب به‌مدت سه سال برای فعالیت‌های تبلیغاتی و ترویجی نزد این معاونت در استان باقی خواهند ماند و پس از آن تحویل تولیدکننده اثر می‌شود.

رمضانی درخصوص ثبت‌نام برای مراحل داوری برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع‌دستی تأکید کرد: پس از تکمیل فُرم ثبت‌نام به آدرس https://somak.ir/post/۲۹۴/national-seal-excellence-۱۴۰۴.html مراجعه و پرینت فایل‌های ثبت‌نام به‌همراه محصول به معاونت صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری تحویل داده شود.

وی افزود: هنرمندان و صنعت‌گران رشته‌های صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی خلاق، کارآفرین و نوآور در چهارمحال و بختیاری می‌توانند برای رقابت در این برنامه آثار خود را تا ۲۴ آبان‌ماه امسال برای داوری به معاونت صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی چهارمحال و بختیاری ارائه دهند.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هنرمندان و صنعت‌گران رشته‌های صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی خلاق، کارآفرین و نوآور در شهرکرد می‌توانند برای دریافت اطلاعات مربوط به هشتمین دوره برنامه مُهر اصالت ملی به مسلم اسداللهی کارشناس توسعه و ترویج معاونت صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی این اداره‌کل واقع در بلوار فارابی شمالی، جنب هتل پارسیان مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۰۳۸۳۳۳۴۲۹۱۲ داخلی ۲۱۰ تماس بگیرند.

وی یادآور شد: زمان تحویل آثار مربوطه به برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع‌دستی تا ۲۴ آبان‌ماه امسال اعلام شده است.

رمضانی گفت: داوری اولیه این برنامه با حضور همکاران حوزه معاونت صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی ۲۶ آبان‌ماه امسال و داوری نهایی با حضور سه داور مشخص شده انجام می‌شود.

وی گفت: ارسال نهایی نتایج برنامه داوری مُهر اصالت ملی صنایع‌دستی یکم آذرماه سال‌جاری به معاونت صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای صدور گواهی انجام خواهد شد.

رمضانی تأکید کرد: برنامه برگزاری هشتمین دوره مُهر اصالت ملی براساس تاریخ‌های اعلام شده برگزار خواهد شد و قابل تمدید نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوای پایدار و آفتابی گیلان تا اواسط هفته
بازگشایی چهار خطه شمس آباد- خراجی در چهارمحال و بختیاری
تصادف ۲۰۷ در بندرعباس جان راننده را گرفت
قضاوت معلم ورزش قرچکی در نیمه‌نهایی فوتسال دانش‌آموزان جهان
تقویم روز و اوقات شرعی دوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به مصدوم برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با موانع کنار جاده
تأمین ۵۰۰ تُن ذرت و ۳۰۰ تُن کنجاله سویا برای مرغداران خراسان‌شمالی
فعالیت سی هزارعضو جهادی دراستان کرمان
گازگرفتگی ۱۹ نفر در مسجد روستای تنگاری دشتروم بویراحمد
پرونده پزشکان متخلف شهرستان قائنات روی میز تعزیرات
تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون بدمینتون ایران و عراق
تصمیم دولت برای تامین کالا‌های اساسی بدون انتقال ارز
مسمومیت ۴ نفر با گاز مونوکسیدکربن در خراسان شمالی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوم آذر ۱۴۰۴)
اولین تور تخصصی خبرنگاران با عنوان «روایت احیا؛ از منار تا مرمت»
سطح آتش سوزی جنگل چالوس حدود ۸ هکتار
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حسینیه ریحانة الحسین(ع)
بیابان زدایی با کاشت یک میلیارد درخت
سفيران مهر بسيج، مروّج حجاب و اخلاق در جامعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
حذف چهار صفر از پول ملی
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)