بانوان ساوجی در یک واحد فرآوری صنایع تبدیلی سالانه بیش از ۳۵ میلیون قوطی انواع محصولات کنسرو تولید میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ بانوان در یک واحد فرآوری صنایع تبدیلی سالانه افزون بر ۳۵ میلیون قوطی انواع محصولات کنسرو گوشتی و غیر گوشتی تولید میکنند.
مدیر سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در استان ۳۰۰ واحد داری مجوز بهره برداری در زمینه صنایع تبدیلی در حال فعالیت هستند.
علی صفری افزود: این واحدها، ظرفیت حدود ۴.۵ میلیون تن جذب ماده خام بخش کشاورزی را دارند.
مدیر این واحد صنعتی گفت: این مجموعه دارای ۸خط تولید است که ۱۳ محصول گوشتی و غیرگوشتی را به عنوان محصول نهایی تولید و به بازار مصرف عرضه میکند.
قاسمی افزود: در این واحد صنعتی ۲۵۰ نفر از بانوان ساوجی در این واحد صنعتی مشغول به فعالیت هستند که ۳۰ درصد آنها سرپرست خانوار و ۲۰درصد آنها نیز تحت پوشش کمیته امداد امام هستند.
سپیده مدنی مدیر تولید این واحد گفت: ظرفیت تولید سالانه محصولات گوشتی این واحد ۳۶ میلیون قوطی و تولید غیر گوشتی بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون قوطی در سال است.
با اجرای طرح توسعه این واحد فرآوری، حدود ۲۰ درصد به ظرفیت تولید و اشتغال افزوده خواهد شد.