• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۹۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در حوزه ارتباطات

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بر راهکار‌های ارتقای تعامل در حوزه‌های ملی و بین‌المللی و استفاده از ظرفیت نخبگانی کشور در حوزه ارتباطات تاکید کرد.

توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در حوزه ارتباطات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه در نشست هم‌اندیشی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه، با معرفی فعالیت‌های سازمان، بر تقویت تعاملات دوجانبه در سطوح ملی و بین‌المللی تأکید کرد و گسترش همکاری‌ها در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها را از اولویت‌های مشترک دانست.

روزبه، با تأکید بر نقش همکاری‌های بین‌سازمانی در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان اظهار کرد: اتصال نهاد‌های پژوهشی و اجرایی به جریان همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، زمینه‌ساز حل مسائل ملی و ارتقای توان صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی، با اشاره به مأموریت سازمان در حمایت از حضور بین‌المللی شرکت‌ها گفت: تمرکز بر ایجاد مسیر‌های پایدار برای حضور فعال شرکت‌های دانش‌بنیان در بازار‌های جهانی و استفاده از ظرفیت دیپلماسی علم و فناوری از اولویت‌های اصلی سازمان است.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی میان وزارتخانه‌ها و نهاد‌های پژوهشی، استفاده هدفمند از ظرفیت نخبگان کشور را برای حل چالش‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ضروری دانست و تأکید کرد: این ظرفیت باید در قالب برنامه‌های مشترک و پروژه‌های عملیاتی فعال شود. او همچنین همکاری با پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات را الگویی برای تعامل مؤثر میان بخش‌های علمی و دستگاه‌های اجرایی توصیف کرد که می‌تواند به توسعه فناوری‌های راهبردی و افزایش بهره‌وری علمی و فناورانه در کشور منجر شود.

روزبه در ادامه با اشاره به برنامه‌های جدید سازمان، بر ارتقای تعاملات فناورانه، تسهیل دسترسی شرکت‌ها به بازار‌های بین‌المللی و پشتیبانی از صادرات محصولات دانش‌بنیان تأکید کرد و این رویکرد را از محور‌های اصلی مأموریت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی دانست.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز استفاده از ظرفیت نخبگان و متخصصان کشور برای حل مسائل وزارت ارتباطات را ضروری دانست و پیشنهاد کرد: راهبردی عملیاتی برای بهره‌گیری مؤثر از توان علمی و فناورانه کشور تدوین شود.

در ادامه، موضوع توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه مطرح شد. بر این اساس، قرار است نشست‌های مشترکی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های مرتبط با مأموریت وزارت ارتباطات، پژوهشگاه و سازمان توسعه همکاری‌های علمی برگزار شود تا این شرکت‌ها از ظرفیت‌های بین‌المللی سازمان، به‌ویژه در قالب حضور در رویداد‌های فناوری و پاویون‌های تخصصی، بهره بیش‌تری ببرند.

در بخش دیگری از جلسه، خدمات سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه به شرکت‌های دانش‌بنیان تشریح شد و راه‌های استفاده مؤثر از این خدمات مورد بررسی قرار گرفت.

این همکاری مشترک می‌تواند زمینه‌ساز هم‌افزایی علمی و اجرایی میان دو نهاد و ایجاد مسیر‌های تازه برای توسعه فناوری‌های ارتباطی، تقویت حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در بازار‌های جهانی و استفاده کارآمد از ظرفیت نخبگان کشور باشد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
پیش بینی بارش باران در ارتفاعات سمنان
انسداد تونل دومن نیم در جاده بجنورد - اسفراین به مدت نیم ساعت
فردا، آغاز با تاخیر فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۴ شهرستان خوزستان
جهاد تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن
برتری خارج از خانه آرسنال صدرنشین در هفته دهم لیگ برتر انگلیس
انفجار و آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۰ آبان ۱۴۰۴
حضور داور چهارمحال و بختیاری در سمینار نیم سال دوم داوران
بهره برداری از ۹ زمین چمن مصنوعی در سراب و مهربان تا سال آینده
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در میامی
آتش سوزی یک خانه در بندرعباس جان دو کودک را گرفت
نشست یک ساختمان پنج طبقه در سپیدار اهواز
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)