• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۹۹۰۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲
بین الملل » آمریکا

ادعای ترامپ: مصمم به پایان دادن به جنگ غزه هستم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در دومین سالگرد جنگ اسرائیل علیه غزه مدعی شد که مصمم به پایان دادن این جنگ است.

ادعای ترامپ: مصمم به پایان دادن به جنگ غزه هستم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۵ و ۱۵ مهر ۱۴۰۴ در دومین سالگرد طوفان الاقصی و جنگ اسرائیل علیه مردم بی گناه فلسطین و غزه در پی ناتوانی در برابر خشم گروه‌های مقاومت فلسطینی به ویژه حماس، در نامه‌ای خطاب به خانواده‌های اسرای اسرائیلی نوشت: من و ملانیا صمیمانه‌ترین تشکر خود را از انجمن خانواده‌های گروگان و مفقود به خاطر نامه نامزد کردن من در کمیته جایزه صلح نوبل اعلام می‌کنیم.

ترامپ با تکرار ادعا‌های اسرائیل و بدون اشاره به حملات و جنایات تل آویو طی دهه‌های گذشته و با ادعای خیالی نابودی جنبش‌های مقاومت فلسطین به ویژه حماس مدعی شد: «از زمان وقایع ۷ اکتبر ۲۰۲۳ که شاهد از هم پاشیدن خانواده‌ها، جدا شدن کودکان از آغوش والدینشان و تیراندازی، قتل و تجاوز به افراد بی‌گناه بودیم، من مصمم شده‌ام که همه گروگان‌ها را آزاد کنم و نابودی کامل حماس را تضمین کنم تا این اعمال وحشتناک هرگز تکرار نشوند. این صحنه‌های غیرقابل توصیف در خاطرات ما ضبط شده‌اند و ما هرگز فراموش نخواهیم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا بدون در نظر گرفتن دهه‌ها درد و رنج مردم فلسطین خطاب به خانواده‌های اسرای اسرائیلی افزود: «تمام دولت من از این واقعیت که شما، با وجود درد و رنج غیرقابل تصور دو سال بی‌خبری از محل عزیزانتان، همچنان به روایت داستان‌های آنها و حمایت از آنها ادامه داده‌اید، متاثر شده است.»

ترامپ خطاب به خانواده اسرای اسرائیلی ادعا کرد: «ما همچنان قاطعانه و مصمم متعهد به پایان دادن به این درگیری و امواج یهودستیزی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، هستیم. من به عنوان رئیس جمهور آمریکا همچنان قاطعانه متعهد به احیای سیاست خارجی صلح از طریق قدرت و پایان دادن به سال‌ها جنگ‌های بی‌پایان، نه تنها در خاورمیانه، بلکه در سراسر جهان هستم و خستگی‌ناپذیر برای آن تلاش خواهم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه با کمک‌های مالی و نظامی، اسرائیل را تا بن دندان مسلح کرده و منجر به توسعه جنگ طلبی تل آویو شده است، مدعی شد: «ما زمانی را تصور می‌کنیم که روزی ترور و خونریزی، از جمله در ملت‌هایی که دهه‌ها، اگر نگوییم قرن‌ها، درگیر نزاع بوده‌اند، پایان یابد. خداوند شما و عزیزانتان را برکت دهد، همچنان آمریکا و اسرائیل را حفظ کند و دعا می‌کنیم که این درگیری در روز‌های آینده یا هر زمان دیگری پایان یابد.»

روبیو: در مبارزه با یهودی ستیزی مصالحه نخواهد شد

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا نیز دومین سالگرد عمیلات ۷ اکتبر حماس علیه اسرائیل پس از دهه‌ها جنایت این رژیم را با تعهدی مبنی بر اینکه آمریکا در حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود «همچنان قاطع» است، گرامی داشت.

روبیو در بیانیه‌ای مدعی «افزایش نگران‌کننده» یهودستیزی در سراسر جهان شد و با ابراز تاسف ادعا کرد در مبارزه با آن «هیچ مصالحه‌ای» نخواهد شد.

وزیر خارجه ترامپ تاکید کرد: «آمریکا بر حمایت همه جانبه خود از حق موجودیت اسرائیل، دفاع از خود و تضمین امنیت مردمش را مجدداً تاکید می‌کند. همزمان با گرامیداشت این سالگرد غم‌انگیز و گرامیداشت قربانیان، ما عزم خود را برای جلوگیری از وقوع مجدد چنین شرارتی تجدید می‌کنیم.»

روبیو ادعا کرد که دولت ترامپ در تلاش است تا برای پایان دادن به این درگیری میانجیگری کند، اما گفت که حتی پس از پایان آن، مبارزه با یهودستیزی ادامه خواهد یافت.

او بدون کوچکترین اشاره به جنایات و نسل کشی اسرائیل گفت: «ما همچنان تمام اقدامات تروریستی و یهودستیزی علیه اسرائیل را محکوم می‌کنیم و از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که در سالگرد این واقعه دردناک در کنار اسرائیل بایستند.»

رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۶۶ هزار فلسطینی نیز شهید شده‌اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)