• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۰۵۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
آذربایجان شرقی » اقتصادی

معاون وزیر اقتصاد: تولید سرانه آذربایجان‌شرقی ۷۱ میلیون تومان

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصاد و دارایی اعلام کرد: تولید سرانه آذربایجان شرقی ۷۱ میلیون تومان است که رقم پایینی است.

معاون وزیر اقتصاد: تولید سرانه آذربایجان‌شرقی ۷۱ میلیون تومان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، رضا خواجه نائینی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل امور اقتصاد و دارایی افزود: این  وضعیت نشان می‌دهد به رغم تولید خوب، ارزش تولیدی کالا در این استان پایین است در حالی که این استان تقریبا ۲.۸ درصد از مساحت کشور و چهار درصد از تولیدناخالص کشور را به خود اختصاص داده و ۵۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و ۴۰ درصد نیز خدمات است.

وی با اشاره به تشکیل ستاد توسعه منطقه‌ای، افزود: این ستاد وظیفه دارد تا بر روی یک موضوع اقتصادی در بخش‌های مختلف تمرکز کرده و باعث تحول منطقه‌ای بشود.

خواجه نائینی خاطرنشان کرد: انتصابات مدیران کل اقتصاد استان‌ها، سیاسی نیست و فرایند تخصصی دارد و حدود پنج هزار نفر در سطح مدیران وزارتخانه هستند که با وجود تغییر وزرا، درصد قابل توجهی از آنان تغییر نمی‌کنند.

وی با بیان این‌که اداره کل امور اقتصاد و دارایی آذربایجان شرقی در سال‌های گذشته در شاخص‌های مختلف جزو سه استان برتر بوده است گفت: اداره کل موظف به ارائه فصلی رتبه بندی نهاد‌های زیرمجموعه اقتصادی است که به ارزیابی مدیران کمک می‌کند.

استاندار آذربایجان شرقی هم در این مراسم گفت: برای اولین بار در کشور میثاقنامه‌ای با حضور ارکان مختلف استان امضا کردیم و بر اساس آن باید پشتیبان تولید و سرمایه گذاری باشیم و قطعا اداره کل اقتصاد باید یکی از ارکان اصلی آن باشد.

سرمست با بیان این‌که مدیرکل امور اقتصادی می‌تواند موتور محرکه تحقق شعار سالجاری باشد اظهار کرد: ما به دنبال برگزاری همایش نیستیم و به جای تشریفات، تعداد ۱۰۰ مجوز سرمایه گذاری بی‌نام اقتصادی و پروژه‌های عمرانی و خدمات شهری باید آماده شود و در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد.

وی با تاکید بر اهمیت تاسیس نهاد مالی پشتیبان برای طرح‌های نیمه تمام استان افزود: دارایی‌های دولتی نباید اسیر منفعت طلبی و تشریفات مدیران شود، بلکه باید از ظرفیت مولدسازی استفاده حداکثری شود.

سرمست با اشاره به شرایط تحریمی و اجرای اسنپ‌بک بر لزوم ارتقای تاب آوری واحد‌های اقتصادی استان و توجه ویژه دولت به این استان و تدوین سند خاص تاب آوری به جهت وابستگی ۹۵ درصدی اقتصاد آذربایجان شرقی به بخش خصوصی و بنگاه‌های کوچک تاکید کرد.

موسی خلیل اللهی، رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: قوه قضائیه در راستای عمل به فرمایش رهبر معظم انقلاب برای تولید و سرمایه گذاری، کمیسیون اقتصاد مقاومتی را در کشور تشکیل داده است.

وی افزود: کمیسیون اقتصادی دادگستری استان جزو کمیسیون‌های توانمند کشور است که این توفیق، مدیون تلاش‌ها و همکاری بخش خصوصی و دولت است.

وی ادامه داد: در ۶ ماهه نخست سال جاری از تعطیلی ۹۵ واحد تولیدی کوچک و بزرگ استان جلوگیری به عمل آمد.

خلیل اللهی گفت: بخش خصوصی استان، همراه و همکار دولت است و در مراتب مختلف به خصوص دوران کرونا و جنگ ۱۲ روزه، لطف و همکاری آن را مشاهده کردیم.

وی خطاب به مدیرکل جدید امور اقتصاد و دارایی استان، تداوم روند حل مشکلات بخش خصوصی و تمرکژ بر روی مولدسازی به عنوان ظرفیت‌خوبی جهت توسعه فضا‌ها برای خدمت به مردم را خواستار شد.

نقی زهی، مدیرکل جدید اقتصاد و دارایی آذربایجان شرقی نیز گفت: وزارت اقتصاد با واحد‌های تابعه، ضریب نفود بالایی در اقتصاد و عملکرد فعالان اقتصادی بخش خصوصی دارد. وی افزود: مهمترین راهکار چالش‌ها در شرایط کنونی کشور، رونق اقتصادی است که رسیدن به آن، نیازمند تعامل و حمایت از فعالان بخش خصوصی و نگهداشت سرمایه گذاران موجود است.

وی با اشاره به تدوین برنامه‌های خود در سه بازه کوتاه، میان و بلند مدت با محوریت تعامل با بخش خصوصی گفت: رفع مشکلات سرمایه گذاران، مبنا و اولویت اداره کل امور اقتصاد و دارایی است و برای همین نیز کار خود را در محل اتاق بازرگانی آغاز می‌کنم.

در این مراسم  نقی زهی به عنوان  مدیرکل جدید امور اقتصاد و دارایی آذربایجان شرقی معرفی و از زحمات واقف بهروزی تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)