• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۰۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال
وزیر رفاه:

دولت برای کودکان بازمانده از تحصیل، برنامه ملی تدوین می‌کند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر نقش‌آفرینی گسترده سازمان‌های مردم‌نهاد و ظرفیت‌های خیران در حل مسائل حوزه کودکان تأکید کرد و از دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل خبر داد.

وزیر رفاه : رویکرد دولت تقویت مشارکت مردمی برای حمایت از کودکان جامانده از تحصیل است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ احمد میدری در همایش توسعه حمایت‌های اجتماعی از کودکان که با حضور سازمان‌های مردم نهاد (ثمن های) فعال در حوزه کودکان برگزار شد، گفت: در دو هفته گذشته چند اتفاق مهم رخ داد که مسیر برنامه‌های ما را برای حمایت از کودکان روشن‌تر کرد. هفته گذشته جلسه‌ای با تعدادی از مؤسسات مردمی فعال در این حوزه برگزار شد و نکات مهمی از سوی آنان مطرح شد. این موضوع به‌تنهایی قابل پیگیری نبود، به همین دلیل تصمیم گرفتیم موضوع را به صورت متمرکز در دولت مطرح و جمع‌بندی آن را برای ایجاد یک حرکت ملی در این زمینه ارائه کنیم.

او به سفر اخیر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور به بندرعباس اشاره کرد و گفت: در جریان این سفر آماری از کودکان بازمانده از تحصیل ارائه شد که باعث واکنش رئیس‌جمهور شد. ایشان خواستار اقدام مؤثر و فوری در این زمینه شدند. طی سال‌های اخیر فعالیت‌هایی در معاونت رفاه برای کاهش این پدیده انجام شده، اما لازم است این اقدامات با سرعت و قدرت بیشتری ادامه یابد.

میدری در ادامه از اجرای طرحی آزمایشی در سازمان تأمین اجتماعی برای دسترسی بهتر کودکان به خدمات درمانی خبر داد و افزود: با استفاده از فناوری دیجیتال، امکان ارتباط میان پزشکان مناطق دورافتاده با متخصصان در مراکز استان‌ها و تهران فراهم شده است. امروز پزشک عمومی در شهر دورافتاده‌ای مانند تایباد با متخصص غدد در تهران به صورت هم‌زمان کودک بیمار را ویزیت کرد. همچنین تصاویر رادیولوژی به صورت لحظه‌ای منتقل و تفسیر شد که این اقدام گام مهمی در جهت عدالت درمانی برای کودکان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به یک اقدام ابتکاری در مشهد اشاره کرد و افزود: دو هفته پیش، انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی با همکاری جراحان داوطلب، ۲۶ کودک را که به علت نیاز به جراحی زیبایی از تحصیل بازمانده بودند، به‌صورت رایگان عمل کردند. این اقدام قرار است با همکاری پزشکان بیشتری گسترش یابد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر ضرورت تقویت همکاری میان دولت و سازمان‌های مردم‌نهاد افزود: در میزگرد‌های این همایش، نمایندگان دولت، دستیار رئیس‌جمهور و مؤسسات مردمی دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنند و جمع‌بندی آن در سطح دولت و رئیس‌جمهور ارائه خواهد شد.

احمد میدری در ادامه گفت: امروز در دولت مدارکی نمایش داده شد که نشان می‌داد مردم یک روستا در خراسان شمالی بدون حمایت رسمی، با همکاری یکدیگر کلاس‌های تکمیلی مدرسه ساختند. رئیس‌جمهور با دیدن این اقدام تأکید کرد؛ اگر نیرو‌های مردمی آزاد و فعال شوند، بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.

میدری اظهار امیدواری کرد؛  که با تکیه بر ظرفیت مردمی و همراهی سازمان‌های مردم‌نهاد، بتوان مسیر حمایت از کودکان را در کشور با سرعت و اثربخشی بیشتری پیش برد.

در ادامه این همایش، کارشناسان موسسات مردم نهاد در ۴ کارگروه آموزش، سلامت، کودکان کار و مهاجرین، حمایت از خانواده و توانبخشی با نمایندگان دولت به گفت‌و‌گو نشستند. فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت نیز در میز کارگروه سلامت پای شنیدن دغدغه‌های نمایندگان تشکل‌های مردم نهاد بود. 

قرار است نتایج هم اندیشی این کارگروه‌ها برای انتخاب بهترین راه حل برای اجرای هم افزایی بین وزارت رفاه، آموزش و پرورش و ثمن‌ها برای حمایت بیشتر از کودکان بازمانده از تحصیل اجرایی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)