• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۱۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
کیش » اقتصادی

نتایج مثبت سرمایه‌گذاری‌های گردشگری دریایی در کیش

مشاور اقتصادی فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: سرمایه‌گذاری‌های گردشگری دریایی، نتایج مثبتی را در کیش به همراه داشته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، ولی‌الله آقایارزاده، در گفت‌و‌گو با خبر ۲۰ سیما کیش گفت: اقتصاد دریا محور، به معنای بهره‌برداری پایدار از منابع و پهنه‌های آبی از جمله اقیانوس‌ها، دریاها، دریاچه‌ها و جزایر برای دستیابی به رشد اقتصادی، ارتقای وضعیت معیشتی، ایجاد اشتغال و افزایش تولید ناخالص داخلی است.

او با اشاره به شانزدهم آبان‌، روز ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا محور از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، افزود: یکی از بزرگ‌ترین مسائل برای فعالان اقتصادی و بخش خصوصی، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و ترافیک است و توسعه اقتصاد دریامحور و استفاده از ظرفیت‌های جابجایی دریایی می‌تواند کاهش هزینه‌ها را به دنبال داشته باشد.

مشاور اقتصادی فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: صنایع پیشران دریایی، اقتصاد محلی دریایی که مردم ساحل‌نشین بتوانند از منافع دریا استفاده کنند، جابجایی با تجهیزات دریایی، اقتصاد دیجیتال، تاب‌آوری و امنیت پایدار اقتصادی و ظرفیت‌های گسترده سرمایه‌گذاری از محورهای اصلی اقتصاد دریا محور است.

ولی‌الله آقایار زاده، افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری، توسعه جزایر جنوبی کشور به‌ ویژه در هرمزگان و توسعه بنادر صادراتی بسیار با اهمیت است.

او افزود: در حوزه اقتصاد کشاورزی دریا، صادرات محصولات کشاورزی به کشور‌های همسایه حوزه خلیج فارس و دریای خزر که مصرف‌کنندگان عمده محصولات هستند، اهمیت ویژه‌ای دارند.

آقایار زاده گفت: در زمینه گردشگری دریایی نیز سرمایه‌گذاری‌های بسیار خوبی در کیش انجام شده و در حوزه اقامت و توسعه گردشگری دریایی، نتایج مثبتی به همراه داشته است.

مشاور اقتصادی فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: تداوم گردشگری دریایی می‌تواند ارز آوری برای کیش به دنبال داشته باشد و الگویی برای سایر جزایر در حوزه اقتصاد دریایی است.

ولی‌الله آقایار زاده، افزود: اقتصاد سواحل کشور می‌تواند در توسعه گردشگری و صادرات محصولات شیلاتی نقش مؤثری داشته باشد.

او با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال‌های اخیر تصریح کرد: همایش‌هایی با محوریت اجلاس‌های اقتصادی در کیش در دوسال گذشته برگزار شده و در این رویدادها، سرمایه‌گذاران خارجی، مذاکراتی انجام شد و تفاهم‌نامه‌های متعددی به امضا رسید.

ولی‌الله آقایار زاده، گفت: حجم تجارت دریایی کشور در حدود دوازده میلیارد دلار است و این رقم کافی نیست. ما باید بتوانیم حجم تجارت دریایی خود را افزایش دهیم، زیرا همسایگان ایران مصرف‌کنندگان محصولات متنوع ایرانی هستند و فاصله دریایی تا کشور‌های حوزه خلیج فارس بین چهار تا شش ساعت است و این فاصله کوتاه، امکان صادرات محصولات فرآوری‌شده شیلاتی را در حوزه گرم و بدون نیاز به انجماد نیز فراهم می‌کند.

او افزود: با مدیریت دقیق بخش دریایی، می‌توان صادرات را مؤثر انجام داد.

مشاور اقتصادی فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: در سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا محور، کیش میزبان میهمانان خارجی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی داخلی خواهد بود و با تکیه به ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در دو سال گذشته به‌ویژه برای فعالان اقتصادی کشور‌های آفریقایی، این ظرفیت ها معرفی شده است.

آقایار زاده، گفت: اقتصاد دریا محور می‌تواند زمینه‌ساز رشد اقتصادی، اشتغال پایدار، افزایش تجارت منطقه‌ای و ارتقای جایگاه ایران در عرصه اقتصاد جهانی باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
افزایش ساعت فعالیت نانوایی‌های شهر رشت در ایام ماه مبارک رمضان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)