• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۳۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۶
بین الملل » اروپا

راهپیمایی‌های گسترده در اروپا علیه حملات رژیم صهیونیستی به غزه

هزاران نفر در پایتخت‌ها و شهر‌های مختلف اروپایی در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در غزه دست به تظاهرات زدند و خواستار محاکمه مقامات اسرائیلی شدند.

راهپیمایی‌های گسترده در اروپا علیه حملات رژیم صهیونیستی به غزه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از الجزیره، در آلمان، ۴۱ تظاهرات و برنامه حمایتی در ۳۴ شهر این کشور برای همبستگی با مردم فلسطین و محکومیت کشتار جمعی در غزه و کرانه باختری برگزار شد.

در برلین نیز سومین راهپیمایی حمایت از فلسطین طی یک هفته برگزار شد و معترضان از اظهارات اخیر فردریش مرتس صدر اعظم آلمان که گفته بود پس از آتش‌بس دلیلی برای اعتراض در آلمان وجود ندارد، انتقاد کردند.

آنها توقف فوری حمایت از نسل‌کشی، پایان صادرات تسلیحات به (رژیم) اسرائیل، حمایت از اقدامات قانونی بین‌المللی و اجازه ورود کمک‌های انسانی به غزه بدون محدودیت را خواستار شدند.

همچنین در نروژ نیز گروهی از حامیان فلسطین با حضور در ورزشگاه مسابقه فوتبال بین تیم‌های ملی نروژ و اسرائیل، مخالفت خود را با هرگونه عادی‌سازی ورزشی با رژیمی که مرتکب جنایت نسل‌کشی شده، اعلام کردند و خواستار تحریم ورزشکاران و تیم‌های اسرائیلی شدند.

آنها همچنین خواستار تعطیلی سفارت اسرائیل در نروژ شدند و از سکوت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) و اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) انتقاد کردند.

در ایتالیا هم جمعیت زیادی در میلان تجمع کردند و خواستار بازخواست مقامات اسرائیلی به خاطر قتل، گرسنگی و آوارگی صد‌ها هزار نفر در غزه شدند.

معترضان پلاکارد‌هایی با نوشته «آزادی برای فلسطین» و پیام‌هایی خطاب به دولت ایتالیا و دیگر کشور‌های اروپایی برای برقراری صلح و بازسازی غزه در دست داشتند.

 صد‌ها هزار نفر از حامیان فلسطین روز شنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۴ با حمل پرچم‌های فلسطین و سردادن شعار‌های ضد اسرائیلی در مرکز لندن تظاهرات کرده و خواستار پایان اشغال و تحقق عدالت برای مردم غزه شدند.

تظاهرات روز شنبه که همزمان با دومین سالگرد آغاز جنگ غزه و در نخستین روز برقراری آتش‌بس برگزار شد، از حوالی ظهر در خیابان امبانکمنت آغاز و پس از عبور از پل‌های واترلو و وست‌مینستر تا مقابل دفتر نخست‌وزیر انگلیس ادامه یافت.

شرکت‌کنندگان با سردادن شعار‌هایی نظیر «پایان اشغال، پایان آپارتاید» و «آتش‌بس کافی نیست، عدالت می‌خواهیم»، حمایت خود را از مردم فلسطین و مخالفتشان را با سیاست‌های رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن اعلام کردند.

تظاهرات کنندگان ضمن ابراز خرسندی از آتش‌بس در غزه، نسبت به نقض احتمالی توافق توسط اسرائیل هشدار دادند و از دولت انگلیس خواستند تا ارسال سلاح به این رژیم را متوقف کرده و اقدامات جدی علیه جنایات آن انجام دهد.

تظاهرات روز شنبه در حالی برگزار شد که هفته گذشته حدود ۵۰۰ نفر از حامیان فلسطین در تجمع مشابهی در لندن تحت قوانین ضدتروریسم بازداشت شده بودند.

وزارت کشور انگلیس با توجیه «حفظ نظم عمومی» از لزوم تشدید نظارت بر این نوع تجمعات سخن گفته، اما فعالان حقوق بشری این اقدامات را تلاشی سیاسی برای خاموش‌کردن صدای منتقدان رژیم صهیونیستی توصیف کرده‌اند.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورَد.

جنبش حماس روز پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
امیدی سبز؛ در دل خشک بیابان‌های مهران
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
درگذشت دروازه بان سابق تیم فوتبال صنعت نفت آبادان
تجلیل از فعالان برگزیده حوزه استاندارد، کیفیت و سلامت کیش
انهدام باند قاچاق سوخت گازوئیل در نور با درآمد ۶ میلیارد تومانی
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
داغ جریمه و مُهر هزارآفرین؛ دو روی سکه تنور‌های دهلران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)