• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۷۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

باید جنگ ترکیبی دشمن را خنثی کنیم

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به اینکه مقابله با جنگ ترکیبی دشمن نیازمند تعمیق آموزه‌های دینی و انقلابی است، گفت: اید تمام ظرفیت‌های خود را به کار گیریم تا بتوانیم جنگ ترکیبی دشمن را خنثی کنیم.

باید جنگ ترکیبی دشمن را خنثی کنیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت‌الاسلام محمدحسنی در آیین گرامیداشت چهل‌وششمین سالگرد تأسیس این سازمان و مراسم یادبود شهادت شهید آیت‌الله «آل‌هاشم» که صبح امروز (چهارشنبه) در مرکز همایش‌های کوثر برگزار شد، با اشاره به پیشینه تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، اظهار داشت: این نهاد با پیشنهاد فرماندهی معظم کل قوا، که در آن زمان نماینده امام راحل در شورای عالی دفاع بودند، و با تصویب امام خمینی (ره) شکل گرفت.

حجت‌الاسلام محمدحسنی هدف اصلی از تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش را تعمیق معارف دینی و آموزه‌های اسلامی در میان کارکنان ارتش برشمرد و گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران، حتی پیش از انقلاب، دارای کارکنان مسلمان، مؤمن و متدین بود، اما این مبانی دینی نیاز به تعمیق بیشتری داشت. از این‌رو، این سازمان با هدف گسترش و تعمیق آموزه‌های دینی تشکیل شد و الهام‌بخش تأسیس آن، اندیشه و ذهن بلند امام راحل بود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ازاش با بیان اینکه رضایتمندی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری از عملکرد سازمان، نشان‌دهنده تحقق اهداف تأسیس آن است، عنوان کرد: این موضوع مایه افتخار و مباهات ماست، اما مسئولیت ما را نیز سنگین‌تر می‌کند. در شرایط کنونی و با توجه به پیدایش جنگ ترکیبی و جنگ شناختی، نیاز به تعمیق آموزه‌های دینی و انقلابی در میان کارکنان ارتش و خانواده‌های محترم آنان، بیش از گذشته احساس می‌شود.

وی تأکید کرد: ما باید تمام ظرفیت‌های خود را به کار گیریم تا بتوانیم جنگ ترکیبی دشمن را خنثی کنیم. این امر، همت بزرگی می‌طلبد که خوشبختانه این روحیه در سراسر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش وجود دارد و در حال ارتقاست.

حجت‌الاسلام محمدحسنی، روز عقیدتی سیاسی را روزی مقدس و افتخارآفرین خواند و از تلاش‌های جهادی و انقلابی همکاران خود تقدیر کرد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در بخش دیگری از سخنانش به ویژگی‌های شهید آیت‌الله «سید محمدعلی آل‌هاشم» رئیس سابق این سازمان پرداخت و گفت: شهید آل‌هاشم مردی الهی و یکی از موفق‌ترین، محبوب‌ترین و مردمی‌ترین مدیران کشور بود. آموزه‌های مدیریتی او می‌تواند چراغ راه ارادتمندانش باشد.

وی با بیان اینکه «شهادت، عزت‌آفرین است»، افزود: شهید آل هاشم برای همه کسانی که او را می‌شناختند، بسیار عزیز بود. او با شهادتش، عزیزتر و عزتش ماندگارتر شد.

حجت‌الاسلام محمدحسنی، شهید آل‌هاشم را دارای اصالت و تبار بزرگ توصیف کرد و گفت: بزرگی‌کردن، هنر بزرگان است و این ویژگی مستلزم روحی بزرگ است که این شهید به خوبی از آن برخوردار بود. خوش‌قلبی، خیرخواهی، فراجناحی بودن، توانایی پرورش افراد، حافظه قوی، اشراف به امور، خوش‌فکری، تواضع و فروتنی و گذشت، از او مدیری توانمند و تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ساخته بود.

وی ادامه داد: شهید آل‌هاشم مدیر ترازی بود که به این زودی‌ها قابل تکرار نیست و زمان زیادی لازم است تا فردی با چنین ویژگی‌هایی ظهور کند. او بسیار محبوب بود و تعابیر بلند رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) درباره ایشان، غبطه‌برانگیز است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه می‌توان از شهید آل‌هاشم الگو گرفت، اما نمی‌توان مانند او شد، تصریح کرد: ایشان برخوردار از شخصیتی کاریزماتیک و خدادادی بودند که قابل تقلید نیست. شهید آل‌هاشم خورشید بی‌غروبی است که هرگز در آسمان حق‌طلبی غروب نمی‌کند و تابش او با گذشت زمان بیشتر می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما موظفیم پرچمی را که شهید آل هاشم در سازمان عقیدتی سیاسی برافراشته، بلندتر نگه داریم و راه نورانی او را ادامه دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)