• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۰۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
البرز » اجتماعی

استانداردسازی افزایش ۱۰ درصدی بهره وری اقتصادی را به دنبال دارد

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: استانداردسازی می‌تواند به طور میانگین ۱۰ درصد به افزایش بهره‌وری و رشد اقتصادی کشور کمک کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای البرز،  فرزانه انصاری روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد به اهمیت استانداردسازی در کشور و نقش آن در ارتقای کیفیت، بهره‌وری و توسعه پایدار اشاره کرد و گفت: اهمیت استانداردسازی امروز بیش از هر زمان دیگری برای ایجاد زبان مشترک میان کشور‌ها و بخش‌های مختلف جامعه محسوس است و این امر در هماهنگی صنعتی، علمی و تجاری نقش اساسی دارد.
 
وی با بیان اینکه استاندارد‌ها از ابزار‌های مقابله با فساد و تضمین شفافیت در فعالیت‌های اقتصادی هستند، تأکید کرد: یکی از اهداف مهم ما جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالا‌ها است، این کار نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و رسانه‌هاست.
 
انصاری به ظرفیت بالای استان البرز در صنعت و فناوری اشاره کرد و گفت: این استان با برخورداری از بیش از سه هزار واحد تولیدی فعال در نقش کلیدی در تولید و اقتصاد کشور دارد که این واحد‌ها می‌توانند محور پایش و توسعه استانداردسازی در کشور باشند.
 
معاون رییس جمهور افزود: بهره‌گیری از کارشناسان حرفه‌ای و توانمند استان البرز می‌تواند در هوشمندسازی فرایند‌های استانداردسازی و افزایش کارایی نظارت‌ها مؤثر باشد.
 
وی با اشاره به اهمیت بهره‌وری از فناوری‌های نوین، بر اجرای طرح ها پایلوت استانداردسازی هوشمند در استان‌ها تأکید کرد و گفت: این رویکرد می‌تواند به کاهش هزینه‌ها، بهبود سرعت ارزیابی کالا‌ها و خدمات و ارتقای شفافیت در فرآیند‌ها منجر شود.
 
انصاری همچنین به ضرورت تقویت همکاری‌ها میان سازمان ملی استاندارد، دانشگاه‌ها، وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: اجرای توافق میان این نهاد‌ها موجب می‌شود نیازی به نمونه‌برداری‌های تکراری و هزینه‌های اضافی نباشد و فرآیند‌های کیفی در امر تولید به صورت هوشمند و کارآمد مدیریت شوند.
 
وی با تأکید بر نهادینه کردن فرهنگ استانداردسازی در کشور گفت: استاندارد‌ها تنها ابزار فنی نیستند بلکه نقش مستقیم در زندگی روزمره مردم، بهبود محیط زیست، کاهش آلودگی، مصرف بهینه انرژی و افزایش بهره‌وری اقتصادی دارند.
 
انصاری یادآور شد که بررسی‌های انجام‌شده نشان داده است استانداردسازی می‌تواند به طور میانگین ۱۰ درصد به افزایش بهره‌وری و رشد اقتصادی کشور کمک کند.
 
معاون رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان البرز و دیگر استان‌های کلیدی، از تشکیل «اتاق فکر استانداردسازی» در سطح کشور خبر داد و گفت: این اتاق فکر با حضور نمایندگان بخش خصوصی، دانشگاه‌ها و دولت به عنوان پایلوت، آثار و نتایج فعالیت‌های استانداردسازی را پایش و تحلیل خواهد کرد تا شفافیت، بهره‌وری و تأثیر اقدامات بر مردم و اقتصاد به طور مستمر بررسی شود.
 
انصاری تأکید کرد: استانداردسازی باید با نگاه مشارکت‌محور و هوشمند ادامه پیدا کند و افزود: استفاده از ظرفیت‌های انسانی و فناورانه در استان‌ها می‌تواند به ایجاد توسعه پایدار و ارتقای کیفیت تولیدات و خدمات کشور کمک کند و جایگاه ایران را در سطح بین‌المللی تقویت نماید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
برنامه های یلدایی در قاب تلویزیون لرستان
کشف محموله سوخت قاچاق در رشت
نمایشگاه بین المللی کتاب استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)