پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی شادگان از کشف ۲ هزار و ۸۰۰ لیتر سوخت قاچاق گازوئیل خارج ازشبکه توزیع در این شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرهنگ روح الله عشیری گفت: در راستای مقابله با حمل و نگهداری سوخت و فرآوردههای نفتی خارج از شبکه توزیع، مأموران انتظامی این فرماندهی در عملیاتهای گوناگون به ۳ دستگاه خودروی باری مشکوک و برای بررسی بیشتر آنها را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران پلیس پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از خودروهای توقیفی مقدار ۲ هزار و ۸۰۰ لیتر گازوئیل که به صورت غیر مجاز و خارج از شبکه قانونی توزیع را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان شادگان با اشاره ارزش سوخت کشف شده را بالغ بر ۴ میلیارد ۲۰۰ میلیون برآورد کردند، گفت: در این رابطه ۳ متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.