• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۲۴۶۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷
بین الملل » غرب آسیا

فرار بی بازگشت صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی

گزارش ویژه‌ای که توسط مرکز تحقیقات و اطلاعات کنست منتشر شده است، آمار نگران‌کننده‌ای را برای رژیم صهیونیستی از فرار صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  بر اساس این گزارش، حدود ۱۴۵,۹۰۰ اسرائیلی بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ میلادی اسرائیل را ترک کرده‌اند که بیشتر از تعداد کسانی است که به اسرائیل امده اند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۳۴,۰۰۰ اسرائیلی که مدت طولانی در کشور اقامت داشتند، اسرائیل را ترک کردند. در سال ۲۰۲۱ میلادی، این تعداد به ۴۳,۴۰۰ نفر رسید. در مقابل، در این دو سال به ترتیب ۳۲,۵۰۰ و ۲۳,۶۰۰ نفر به اسرائیل بازگشتند.

در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ میلادی، اسرائیل افزایش شدیدی در تعداد اسرائیلی‌هایی که به صورت بلندمدت کشور را ترک می‌کردند، تجربه کرد. در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۵۹,۴۰۰ اسرائیلی کشور (فلسطین اشغالی) را ترک کردند که ۴۴٪ بیشتر از سال قبل بود. در سال ۲۰۲۳ میلادی، این تعداد به ۸۲,۸۰۰ نفر رسید که ۳۹٪ بیشتر از سال قبل بود. در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی، پس از آغاز جنگ، افزایش قابل توجهی در تعداد افراد ترک‌کننده کشور (فراری) مشاهده شد.

این روند افزایشی در سال ۲۰۲۴ میلادی نیز ادامه یافت. تعداد افرادی که بین ژانویه تا اوت ۲۰۲۴ میلادی اسرائیل را ترک کردند، مشابه تعداد افرادی بود که در ماه‌های مشابه سال ۲۰۲۳ میلادی کشور را ترک کرده بودند، یعنی حدود ۵۰,۰۰۰ نفر در هر دو سال. 
فرار بی بازگشت صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی فرار بی بازگشت صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی فرار بی بازگشت صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی

در همین حال، تعداد اسرائیلی‌هایی که پس از اقامت بلندمدت در خارج از کشور در سال ۲۰۲۳ میلادی بازگشته بودند (۲۴,۲۰۰ نفر)، کمتر از سال ۲۰۲۲ میلادی (۲۹,۶۰۰ نفر) بود.

این روند در سال ۲۰۲۴ میلادی نیز ادامه یافت. تعداد افرادی که بین ژانویه تا اوت ۲۰۲۴ میلادی بازگشته بودند (۱۲,۱۰۰ نفر)، کمتر از تعداد افرادی بود که در همان بازه زمانی در سال ۲۰۲۳ میلادی بازگشته بودند (۱۵,۶۰۰ نفر).

بر اساس گزارش روزنامه "یدیعوت احرونوت"، در همه سال‌های اخیر، تعداد افرادی که پس از اقامت بلندمدت در خارج از کشور بازگشته‌اند، کمتر از تعداد افرادی بوده است که به صورت بلندمدت کشور را ترک کرده‌اند. این آمار در سال ۲۰۲۳ میلادی تقریباً دو برابر شد و به ۵۸,۶۰۰ اسرائیلی رسید. در سال ۲۰۲۴ میلادی (تا اوت)، این رقم به ۳۶,۹۰۰ اسرائیلی رسید.

گلعاد کاریو، رئیس کمیته مهاجرت و جذب کنست، موج مهاجرت فعلی را "سونامی" توصیف کرد و هشدار داد که افزایش تعداد اسرائیلی‌هایی که مهاجرت می‌کنند در مقابل کاهش تعداد کسانی که بازمی‌گردند، تهدیدی راهبردی برای جامعه اسرائیل به شمار می‌رود.

وی توضیح داد که موج مهاجرت اجتناب‌ناپذیر نیست، بلکه نتیجه سیاست‌های دولت است که جامعه را از هم پاشیده و از جبهه داخلی غافل شده است. وی هشدار داد که ادامه این سیاست‌ها بحران را عمیق‌تر خواهد کرد و آینده جامعه اسرائیل را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

در همین حال، مشخص شده است که دولت اسرائیل فاقد یک برنامه منظم برای متوقف کردن این پدیده و تشویق بازگشت جامعه یهودی به اسرائیل است. بر اساس داده‌های دفتر آمار مرکزی، ۷۹,۰۰۰ اسرائیلی بین سال‌های گذشته و امسال به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند.

گزارش نشان می‌دهد که اکثر مهاجران در سال ۲۰۲۴ میلادی از تل‌آویو (یافا)، حیفا، نتانیا و اورشلیم بوده‌اند، در حالی که کمترین درصد از هرتزلیا، عسقلان و بئرسبع بوده است. همچنین، تعداد مردان ترک‌کننده کشور بیشتر از زنان بوده است و گروه سنی ۳۰ تا ۴۹ سال بیشترین مهاجرت را داشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برتری رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه در هفته چهارم لیگ برتر واترپلو
عملیات احداث جاده یموق – کهنه‌جلگه در مانه آغاز شد
افتتاح هشت طرح در بیمارستان الزهرا(س) اصفهان
سه ضلع محاسبات مالیاتی تکمیل شد
موفقیت تیم تیراندازی پتروشیمی گچساران در المپیاد خلیج فارس
رقابت ۲۶۰ نوجوان گستانی در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی استان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ برتری حسن یزدانی مانع قهرمانی بانک شهر نشد
اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و افزايش گشت هاي شبانه در "بافت"
تخریب ابر ویلای غیرمجاز
بزرگترین جشن تکلیف دانش آموزان دختر در اسفراین برگزار شد
تجلیل از ۴۰ سال سابقه درخشان نیکوکاری در اصفهان
درخشش آی‌دی‌جودوکاران بافقی در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
شکست دو نماینده هرمزگان در لیگ برتر فوتسال کشور
نایب قهرمانی کردستان در رقابت های کونگ فو کشور
ارتفاعات تهران برفی می‌شود
گردهمایی نوآوری و مالیات
خلق آثار هنری از ضایعات آهن توسط مکانیک خلاق
چشم انتظاری خانواده‌های اسرا و نقض بی پایان آتش بس
برگزاری مرحله نهایی کتابخوانی کتاب دختران آفتاب
دریافت شهریه غیرقانونی علت پلمب مدرسه غیردولتی زرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)