• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۴۱۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
سیاسی » انتخابات

وزیرکشور: انتخابات شورا‌ها تمام الکترونیک است

وزیر کشور گفت: انتخابات امسال هم از لحاظ تشخیص هویت و هم از نظر شمارش آرا در تمام شعب سراسر کشور به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود.

وزیرکشور: انتخابات شورا‌ها تمام الکترونیک است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسکندر مومنی وزیر کشور در توضیح برگزاری تناسبی انتخابات شورای شهر تهران، گفت: امسال در تهران و از دور بعد در تمام شهر‌های بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، انتخابات به صورت تناسبی برگزار خواهد شد.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درخصوص موضوع فعال شدن دوباره گشت‌های ارشاد، گفت: من موضوع متقنی درباره گشت‌های ارشاد نشنیده‌ام. در دولت قرار شد وزارت فرهنگ و ارشاد موضوع را پیگیری کند.

مومنی درخصوص خروج ادامه روند اتباع افغانستانی از کشور نیز، افزود: از ابتدای سال یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از کشور خارج شده‌اند که ۷۰ درصد آنها به صورت خودمعرف بوده است؛ همچنین تصمیم داریم که با انسداد مناسب مرزها، بازگشت اتباع خارج شده به حداقل برسد.

وزیر کشور درمورد بازگشت دوباره اتباع افغانستانی که از کشور خارج می‌شوند، گفت: آنچه روشن است اینکه ما با ورود قانونی اتباع کشور‌ها مشکلی نداریم، اتباع کشور‌های مختلف به‌صورت قانونی تحت عنوان ویزا‌های گردشگری یا ویزا‌های کار وارد ایران می‌شوند و می‌توانند مطابق نیاز کشور و با اعلام کفالت یا پذیرش از سوی کارفرما در محل مشخص مشغول کار شوند. روند‌های مربوط به اخذ ویزا و مجوز مراحل قانونی خود را دارد و به‌صورت قانونی انجام می‌شود. مسأله اصلی ما ممنوعیت حضور غیرقانونی اتباع است.

مومنی همچنین درخصوص مشکلات ثبت نام تحصیلی برخی از دانش آموزان افغانستانی در ایران، گفت: درباره این دانش‌آموزان هم قرار شد آمار دقیقی تهیه شود تا وضعیت واقعی مشخص و سپس تصمیم لازم درمورد آن اتخاذ گردد.

وزیر کشور ادامه داد: براساس آمارها، خروج اتباع در تراکنش‌های مربوط به خرید نان و بسیاری از موارد دیگر نیز اثرگذار بوده است. بار‌ها گفته‌ایم که اشتراکات تاریخی و فرهنگی بسیاری با افغانستان داریم، اما نمی‌توانیم قادر به پذیرش مهاجرین بیش از آنچه اکنون به صورت قانونی پذیرش شده‌اند، باشیم.

مومنی تاکید کرد: طبیعی است که اتباع غیرقانونی باید به کشور خود بازگردند، البته بخشی مجدد به کشور بازگشته‌اند که با انسداد مرز‌ها و اقدامات در حوزه کار و اشتغال امیدواریم این تعداد نیز به حداقل برسد.

وی درخصوص برگزاری انتخابات تناسبی در شهر تهران، اظهار داشت: تناسبی بدین معناست که فهرستی که اکثریت آرا را کسب کرد تمام کرسی‌ها را به خود اختصاص نمی‌دهد؛ احزاب و جبهه‌های قانونی و دارای مجوز در این روند مشارکت دارند و هر یک به اندازه آرای کسب شده، کرسی به دست می‌آورند. این موضوع موجب گسترش فعالیت حزبی خواهد شد.

وزیر کشور اعلام کرد: هنگامی که مشارکت از میانگین پایین‌تر باشد، حزبی که اکثریت پایین داشته باشد، نمایندگی اکثریت جامعه را نمی‌کند، اما در این نوع از انتخابات، صدای اکثریت جامعه شنیده خواهد شد و به وفاق و فعالیت حزبی کمک خواهد کرد.

مومنی درخصوص برخی انتقادات به برگزاری انتخابات تناسبی در تهران، اظهار داشت: تعداد کرسی‌های تهران بیشتر است و فعالیت حزبی بیشتر داریم و لذا مجلس شورای اسلامی برگزاری این انتخابات در تهران را در اولویت قرار داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرشماری ۱۴۰۵ ستون فقرات برنامه‌ریزی، عدالت و حکمرانی هوشمند چهارمحال و بختیاری
تأکید استاندار زنجان بر حرفه‌ای‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد و پایداری مالی آن‌ها
گلخانه‌ها، موتور محرکه امنیت غذایی و ارزآوری پایدار؛ نگاهی به موفقیت هرمزگان و قزوین
گام مشترک ایران و عراق در تقویت امنیت مرزها
ساخت ماکت‌های زیبا با وسایل دور ریختنی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اعزام تیم موی‌تای ایران به مسترز ابوظبی ۲۰۲۶
استقرار ۸ تیم راهداری در محور‌های مواصلاتی هشترود
پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار در پی درگذشت چشم پزشک برجسته کشور و نیکوکار گیلانی
بازگشایی مسیر گردنه سخوید
توسعه زیرساخت‌های آموزشی ، ورزشی ماهنشان در دستور کار
فراجا درصف اول مقابله با فتنه اخیر کشور بود
روایت توطئه شکست خورده آمریکایی–صهیونی در جمع رسانه‌های پاکستان
بر زمین افتادن دومین طشت رسوایی کشته سازی شبکه ایران اینترنشنال درگلستان
هشدار نماینده سنای پاکستان درباره تشدید تنش‌ها در خلیج فارس
توسعه تجارت ملی با اتصال بندر خشک پیشگامان به بندر شهید رجایی
پرداخت تسهیلات به کسب و کار‌های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد
ملی‌پوشان مهابادی ترامپولین ایران در اردوی کیش
موکب حسینه اعظم زنجان میزبان عاشقان مهدی
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
استان یزد بارانی ‌می‌شود
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)