• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۴۱۹۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛

افتتاح بخشی از محور یاسوج به بزرگراه شیراز

۳ کیلومتر از بزرگراه یاسوج - شیراز واقع در منطقه مله‌شوره، به بهره‌برداری رسید.

افتتاح بخشی  از محور یاسوج به بزرگراه شیراز
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشی از بزرگراه یاسوج – شیراز واقع در کیلومتر ۱۵ تا ۱۸، موسوم به طرح مله‌شوره، با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره بهرداری رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد درآئین بهره برداری از این طرح راهسازی گفت: در این طرح که به‌عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی بزرگراه یاسوج – شیراز، محسوب می‌شود ۲۵۰ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۷۰ هزار مترمکعب خاکریزی و ۱۰ هزار مترمکعب زهکش برای تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل و مدیریت بهتر جریان آب‌های سطحی اجرا شده است.
علی پارسایی در افزود: این طرح راهسازی به طول سه کیلومتر بخشی از طرح‌های توسعه‌ای دولت چهاردهم در حوزه زیرساخت‌های حمل‌ونقل محسوب می‌شود که نقش مهمی در بهبود ایمنی و کیفیت تردد در این مسیر پرتردد خواهد داشت.
پارسایی ادامه داد: در این بخش از طرح، ۱۴ دستگاه پل با دهانه‌های متفاوت ساخته شده که نه‌تنها به تسهیل جریان ترافیک کمک می‌کند، بلکه به‌واسطه ۳۰ هزار مترمربع روسازی و آسفالت، شرایط تردد را بسیار بهبود خواهد بخشید.
وی هزینه کل این طرح را بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این طرح در دولت چهاردهم با جذب اعتبار لازم اجرا شده، که با بهره برداری از آن باعث، تسهیل تردد و افزایش ایمنی در این مسیر کهگیلویه و بویراحمد به استان فارس و سایر نقاط کشور می‌شود.
 مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با افتتاح این بخش از بزرگراه یاسوج – شیراز، انتظار می‌رود علاوه بر کاهش ترافیک جاده‌ای و افزایش سرعت سفر در این مسیر، دسترسی ایمن‌تر و سریع‌تری برای مسافران و حمل‌ونقل بار فراهم خواهد شد. 
 استاندار کهگلویه و بویراحمد  نیز در این یکی از برنامه‌های دولت چهاردهم در استان را توسعه شبکه و ارتقاء راه‌های استان اعلام کرد و گفت: در این برنامه راه‌های استان با اولویت تبدیل راه‌های اصلی به بزرگراه و اتصال به آزاد راه و همچینین ارتقاء راه‌های فرعی و روستایی استان که اقدام ارزشمندی است.
یداله رحمانی با بیان اینکه برای اتصال راه‌های استان به آزادراه اقداماتی در جال اجرا است، افزود: با اجرای قطعه اول بطول ۱۰ کیلومتر مسیر ارتباطی به آزاد راه از ۷۱ کیلومتر به ۵۷ کیلومتر کاهش می‌یابد.
 رحمانی با بیان اینکه پیمانکار این قطعه انتخاب شده اضافه کرد: اعتبار اختصاص یافته برای اجرای این قطعه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و مقدمات کار فراهم و عملیات اجرایی این قطعه بزودی شروع می‌شود
وی با بیان اینکه محور یاسوج به شیراز یکی از محور‌های اصلی استان است که ارتقا و تبدیل آن به بزرگراه از اولویت‌های اصلی محسوب می‌شود ادامه داد: از ۳۳ کیلومتر این محور که در محدوده استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد، ۱۸ کیلومتر به بزرگراه ارتقا یافته است و برنامه‌ریزی بر این است که هرچه سریع‌تر بقیه مسیر را نیز ارتقا دهیم.
استاندار با بیان اینکه قطعه سه کیلومتری از کیلومتر ۱۵ تا ۱۸ این طرح با اعتباری بالغ بر۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید گفت: این بخش یکی از نقاط حادثه‌خیز محور بود که با تلاش همکاران به مرحله بهره‌برداری رسید.
رحمانی با اشاره به اینکه هم‌اکنون پنج کیلومتر دیگر از این محور آماده آسفالت و بهره‌برداری است، افزود: از قطعه ۶ و نیم کیلومتری نیز حدود ۱ تا ۱.۵ کیلومتر باقی است که با رفع معارضات موجود عملیات اجرایی آن به پایان خواهد رسید.
وی با بیان اینکه با تکمیل این بخش‌ها، در مجموع ۲۷ تا ۲۸ کیلومتر از محور ۳۳ کیلومتری آماده بهره‌برداری می‌شود، اضافه کرد: همچنین بخش دیگری از این طرح شامل اصلاح مسیر گردنه مله شوره بطول ۲.۵ کیلومتر در مسیر شیراز در دست اجرا است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ویژگی‌های فنی طرح ادامه داد: در بخش ۲.۵ کیلومتری به سمت شیراز، باند رفت به صورت تونل و باند برگشت به صورت راه رو باز احداث می‌شود که مطابق با استاندارد‌های بزرگراه محسوب می‌شود.
رحمانی با بیان اینمه این محور حداکثر تا یک سال آینده یا نهایتا تا نیمه اول سال آینده، کاملا به بهره‌برداری می رسد و تأمین مالی طرح نیز در دست پیگیری است تاکید کرد:  امیدواریم با استفاده از منابع سفر آتی رئیس جمهور ور فع معارضات طرح در زمان تعیین شده تکمیل به بهره‌برداری کامل برسد.
وی خواستار همکاری مردم منطقه برای رفع معارضات شد و گفت: این طرح مهم پس از تکمیل، نقش مهمی در کاهش سوانح جاده‌ای و تسهیل تردد بین استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و فارس ایفا خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یازدهمین کنفرانس سوخت و احتراق ایران با محوریت فناوری‌های پاک
بورس کالا میزبان عرضه ۶۹۵ هزار تن انواع محصول
افزایش بهره وری در بخش کشاورزی اندیمشک با جذب دومین کمباین
افزایش تبادلات برقی ایران و ترکمنستان
برگزاری مراسم سالگرد آیت‌الله موسوی همدانی
تعویض ۴۸۰ شاخه ریل برای ارتقاء ایمنی و حذف تقلیل سرعت‌ها در راه‌آهن شرق
تصویب پیوست آموزشی نقشه راه دولت هوشمند
کتاب «ائمه (ع) و علم اصول» به چاپ چهارم رسید
بازگشایی محور جم به فیروزآباد شب گذشته
امید در مرکز کودک و نوجوان سیما
اعزام ۲۰۰ دانش‌آموز دختر در کنگاور به مناطق عملیاتی جنوب
کتاب «و اینگونه است زینب (س)»به چاپ چهارم رسید
اختتامیه بخش بانوان سی و یکمین دوره مسابقات کشوری «رفاقت مهر»
هشدار معاونت غذا و داروی اهواز درخصوص فعالیت مشکوک عطاری‌های غیرمجاز
صهیونیست‌ها ممکن است توافقات قبلی را زیر پا بگذارند
بیست و نهمین کنفرانس بین المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق آغاز شد
مستند «رقص خون» در خبرهای رسانه
کوچک شدن مغز مردان
آذرماه امسال؛ اعزام ۶۰ دانش آموز خوزستانی به سرزمین وحی
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)