پخش زنده
امروز: -
در گشت مشترک از واحدهای صنفی شامل بر نانواییها، قصابیها و رستورانها لردگان نظارت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری،رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در این طرح کیفیت پخت ، رعایت نرخ مصوب، بهداشت محیط، سلامت فرآوردههای گوشتی و نحوه ارائه خدمات مورد ارزیابی و کنترل میدانی قرار گرفت.
بهرامی افزود: هدف از اجرای این طرح صیانت از حقوق مصرفکنندگان، ارتقای سلامت عمومی، نظارت اثربخش بر فرآیند عرضه کالا و خدمات و تقویت همدلی و هماهنگی میان دستگاههای اجرایی بود.