• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۵۴۲۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
بین الملل » روابط خارجی

عراقچی: وزارت خارجه رفع تحریم‌ها را با جدیت ادامه خواهد داد‌

وزیر امور خارجه گفت: وزارت خارجه مأموریت رفع تحریم‌ها را با جدیت ادامه خواهد داد، اما در کنار آن، مأموریت مهم‌تری وجود دارد و آن «بی‌اثر‌سازی تحریم‌ها» و «خنثی‌سازی فشار‌های خارجی» از طریق فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی است.

عراقچی: وزارت خارجه رفع تحریم‌ها را با جدیت ادامه خواهد داد‌

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید‌عباس عراقچی در حاشیه اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در چهار میزگرد تخصصی این رویداد، دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های کارشناسی مهمی از سوی سفرا و مسئولان استانی ارائه شد که جمع‌بندی آنها به‌صورت دستورالعمل اجرایی برای سفارتخانه‌ها و استانداری‌ها تدوین و به دولت ارائه خواهد شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: این همایش با حضور سفرا، استانداران و مقامات سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی برگزار شد و دستاورد‌های ارزشمندی در زمینه‌های تجارت، گردشگری، حمل‌ونقل و همکاری‌های منطقه‌ای به همراه داشت.

وی با تأکید بر ضرورت شکل‌گیری یک الگوی نوین از دیپلماسی استانی در کشور، افزود: استان‌های مرزی ایران و کشور‌های همسایه هر دو از ظرفیت‌های گسترده‌ای برخوردارند و باید با تسهیل قوانین، روان‌سازی آیین‌نامه‌ها و رفع موانع اداری، ارتباطات اقتصادی، فرهنگی و گردشگری میان آنها گسترش یابد.

عراقچی تصریح کرد: هدف از دیپلماسی استانی این است که مرز‌ها از محل محدودیت به فرصت تبدیل شوند و مسیر توسعه مبادلات کالا، مسافر و گردشگر را هموار کنند تا مردم از منافع آن بهره‌مند شوند.

وزیر امور خارجه در ادامه با اشاره به محور‌های مطرح‌شده در جلسات تخصصی همایش گفت: در همه جمع‌بندی‌ها، یک نکته کلیدی تکرار شد و آن اینکه ضعف‌ها و چالش‌های کشور بیش از آنکه ناشی از تحریم‌های خارجی باشد، ریشه در استفاده‌نکردن از ظرفیت‌های داخلی دارد.

وی اظهارکرد: تحریم‌ها هزینه و فشار خود را دارند، اما واقعیت این است که ما هنوز از توان و استعداد داخلی به‌صورت کامل بهره‌برداری نکرده‌ایم.

عراقچی افزود: تا زمانی که نتوانیم از ظرفیت‌های ملی در بخش‌های اقتصادی، تجاری، حمل‌ونقل، کشاورزی و گردشگری به‌طور کامل استفاده کنیم، نمی‌توانیم صرفاً از تحریم‌ها شکایت کنیم.

به گفته وی، با ساده‌سازی مقررات، ایجاد تسهیلات برای صادرکنندگان و فعالان اقتصادی، و تسریع در فرایند‌های قانونی، می‌توان اشتغال، تولید و صادرات را افزایش داد و نیاز‌های کشور را با تکیه بر توان داخلی تأمین کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور تأکید کرد: این سخن به معنی توقف تلاش‌ها برای رفع تحریم‌ها نیست، چرا که وزارت امور خارجه مأموریت خود را در این حوزه با جدیت ادامه خواهد داد، اما در کنار آن، مأموریت مهم‌تری وجود دارد و آن «بی‌اثر‌سازی تحریم‌ها» و «خنثی‌سازی فشار‌های خارجی» از طریق فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی است.

عراقچی در پایان با قدردانی از استانداران و سفرا برای حضور فعال در این همایش گفت: این نشست گامی مهم در مسیر پیوند دیپلماسی ملی با ظرفیت‌های استانی و منطقه‌ای بود و مطمئنم آثار و برکات آن در آینده نزدیک در حوزه تجارت، ترانزیت و همکاری‌های بین‌المللی کشور نمایان خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادی یک مادر بدهکار در روز مادر
انتقال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس به سمیرم
مسمومیت ۲ شهروند یاسوجی بر اثر نشت گاز مونوکسیدکربن
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بارش باران در نقاط مختلف کشور، امروز جمعه ۲۱ آذر
تجلیل از مادران شهدا در یامچی
مشاوران املاک باید معاملات خود را در سامانه خودنویس ثبت کنند
پویش درخت‌کاری زیر سایه مادر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
سرمای شدید جان کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند
عراقچی: خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان هستیم
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج به سه کشته و ۱۵مصدوم
دوران جنگ‌های امپریالیستی و کودتا تمام شده است
آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد، صدای مفسدان را درآورد
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)