• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۶۶۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
خراسان رضوی » اجتماعی

ظفرقندی: تعرفه‌های درمانی باید بر مبنای عدالت باشد

وزیر بهداشت گفت: اصلاح تعرفه‌ها تنها یک تصمیم عددی نیست بلکه باید بر مبنای بهره وری، عدالت، خرید راهبردی خدمات و واقعی سازی هزینه‌ها انجام شود.

تعرفه‌های درمانی باید بر مبنای عدالت و واقعی‌سازی هزینه‌ها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شورای عالی بیمه وظیفه دارد هزینه واقعی خدمات درمانی را محاسبه کند و به دولت ارائه دهد تا تصمیم‌گیری‌ ها بر پایه واقعیت اقتصادی کشور انجام گیرد.

دکتر محمدرضا ظفرقندی امروز در ارتباط وبیناری گردهمایی معاونان درمان دانشگاه‌ ها و دانشکده‌ های علوم پزشکی سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این امر نیازمند مشارکت فعال دانشگاه‌ های علوم پزشکی، نمایندگان مجلس و نهاد‌های اقتصادی کشور است تا با تعامل و گفت‌و‌گو بتوان به تصمیمات موثر دست یافت.

وی ادامه داد: ارتقای نظام درمان و اقتصاد سلامت در گرو هم‌ افزایی ملی است و تعامل و هم‌ افزایی میان بخش‌های مختلف نظام سلامت، می‌تواند زمینه‌ ساز تحقق عدالت در سلامت و پایداری اقتصادی حوزه درمان باشد.

وزیر بهداشت، بر ضرورت تحول در ساختار اقتصاد سلامت، تقویت نظام ارجاع و سطح‌ بندی خدمات و ارتقای سواد سلامت عمومی تاکید کرد.

ظفرقندی افزود: تجربه بحران‌ های اخیر نشان داد که توان علمی، انسجام سازمانی و تسلط کارشناسان حوزه درمان در کشور، نقطه اتکایی مطمئن برای مدیریت شرایط سخت است و امروز با افتخار می‌ گوییم که نظام درمان ایران ظرفیت بالایی در پاسخگویی به حوادث و بحران‌ ها دارد و این توان ملی باید بیش از پیش تقویت شود.

وی با اشاره به برنامه‌ ریزی‌ های انجام‌ شده برای استقرار نظام ارجاع و سطح‌ بندی خدمات ادامه داد: نظام ارجاع یکی از اصول اساسی در مدیریت بهینه منابع درمانی است. :

ظفرقندی گفت: این طرح از مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر کشور آغاز شده است و با شناسایی نقاط ضعف و تقویت زیرساخت‌ ها در سطوح دوم و سوم ادامه می‌ یابد. هماهنگی و همراهی دانشگاه‌ها در اجرای دقیق این طرح نقش تعیین‌کننده‌ ای در موفقیت آن دارد.

وی با تاکید بر لزوم نگاه کارشناسانه در توسعه خدمات افزود: درخواست تاسیس یا تجهیز مراکز درمانی باید مبتنی بر اصول سطح‌بندی و نیاز واقعی منطقه باشد. توسعه نامتوازن نه‌تنها به بهبود خدمات کمک نمی‌کند، بلکه باعث هدررفت منابع محدود کشور می‌شود.

وی درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مشکلات ناشی از بدهی سازمان‌های بیمه‌گر ادامه داد: در ماه‌های اخیر، بدهی‌های معوق سازمان تأمین اجتماعی به بخش سلامت فشار زیادی به دانشگاه‌ها و شرکت‌های دارویی وارد کرده است.

وزیر بهداشت گفت: با پیگیری‌ های انجام‌شده در سطح عالی کشور، فرآیند تسویه این بدهی‌ ها در حال انجام است و مقرر شده حدود ۷۰۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات در قالب اوراق تامین شود که این اقدام می‌تواند بخش مهمی از مشکلات مالی حوزه درمان را برطرف کند.

وی با تاکید بر اینکه سلامت و معیشت از اولویت‌های اصلی دولت هستند، افزود: حل مسائل اقتصادی حوزه سلامت نیازمند همدلی، منطق و پیگیری مستمر است. تعامل نزدیک با صاحبان فرآیند‌ها و تصمیم‌گیران اقتصادی کشور، مسیر دستیابی به ثبات مالی و توسعه خدمات درمانی را هموار می‌کند.

وی ادامه داد: پیشگیری فقط محدود به حوزه بهداشت نیست، بلکه در حوزه درمان نیز باید با رویکردی فعال دنبال شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین گفت:  کاهش تصادفات جاده‌ای، پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر مانند سرطان و دیابت و آموزش سبک زندگی سالم از محور‌های اساسی سلامت پایدار است.

ظفرقندی افزود:امروز حدود ۴۰ درصد از بیماران مبتلا به دیابت از بیماری خود آگاه نیستند. این مساله هزینه‌های سنگینی برای نظام سلامت ایجاد می‌کند، در حالی‌که با ارتقای سواد سلامت و آموزش همگانی می‌توان از بروز بسیاری از عوارض پیشگیری کرد.

ظفرقندی ادامه داد: بنابراین باید از ظرفیت پلتفرم‌ها و رسانه‌های نوین برای آگاهی‌بخشی به مردم بیشترین استفاده را ببریم.

ظفرقندی با تاکید بر ضرورت گفت‌و‌گو، تعامل و آینده‌نگری در تصمیمات حوزه درمان گفت: توسعه نظام سلامت تنها با هم‌فکری، انسجام و کار تیمی محقق می‌شود.

وی افزود: باید با واقع‌بینی، برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت همه‌جانبه بتوانیم نظام درمان کشور را در مسیر پایداری و کارآمدی قرار دهیم. وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه‌ها و جامعه پزشکی، مصمم است تا گام‌های موثری در جهت ارتقای خدمات سلامت و افزایش رضایتمندی مردم بردارد.

گردهمایی معاونان درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور امروز (سوم آبان ماه) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع شهدای سلامت آغاز شد و فردا (یکشنبه) به کار خود ادامه می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یازدهمین کنفرانس سوخت و احتراق ایران با محوریت فناوری‌های پاک
بورس کالا میزبان عرضه ۶۹۵ هزار تن انواع محصول
افزایش بهره وری در بخش کشاورزی اندیمشک با جذب دومین کمباین
افزایش تبادلات برقی ایران و ترکمنستان
برگزاری مراسم سالگرد آیت‌الله موسوی همدانی
تعویض ۴۸۰ شاخه ریل برای ارتقاء ایمنی و حذف تقلیل سرعت‌ها در راه‌آهن شرق
تصویب پیوست آموزشی نقشه راه دولت هوشمند
کتاب «ائمه (ع) و علم اصول» به چاپ چهارم رسید
بازگشایی محور جم به فیروزآباد شب گذشته
امید در مرکز کودک و نوجوان سیما
اعزام ۲۰۰ دانش‌آموز دختر در کنگاور به مناطق عملیاتی جنوب
کتاب «و اینگونه است زینب (س)»به چاپ چهارم رسید
اختتامیه بخش بانوان سی و یکمین دوره مسابقات کشوری «رفاقت مهر»
هشدار معاونت غذا و داروی اهواز درخصوص فعالیت مشکوک عطاری‌های غیرمجاز
صهیونیست‌ها ممکن است توافقات قبلی را زیر پا بگذارند
بیست و نهمین کنفرانس بین المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق آغاز شد
مستند «رقص خون» در خبرهای رسانه
کوچک شدن مغز مردان
آذرماه امسال؛ اعزام ۶۰ دانش آموز خوزستانی به سرزمین وحی
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)